Flobertku jsem dostal zadarmo, dostal jsem jich 4 kusy ... abych mohl střílet levou ... pravou ... a oběma nohama

.
Stačí napsat recenzi a všichni Vám všechno dají zadarmo ... no fakt ... nevěříte zkuste to.
Koupil jsem si pušku za plno protože jsem ji prostě chtěl.
Očekával jsem explozi pažby, že nebude vyhazovat nábojnice, ... a ono se nic z toho nestalo.
Reagovat na posty od jednoho "ing" nebudu. Od pana Háněla vím o něm své.
Ještě jedno přijde mně že Spilberk ne že šlápnul na nohu jinému "výrobci" či dovozci ... on jim na nohu vyloženě dupnul.
Musí to být silně skličující vědět že jeden prodává jak zjednanej a mně doma hnije moje dítko, já mám flobertku vyrobenou v roce 2012 a s výrobním číslem 186, březen není ani v půlce. Věřím že to opravdu některé jedince silně irituje ... Není se čemu divit jedno jeho dílko jsem měl skutečně v ruce ... děkuji nechtěl bych to ani zadarmo.
Flobertku kterou jsem si poctivě koupil ... jsem si vybral sám, ukázal jsem na systém ukázal jsem na pažbu a puškař mně tyto dvě věci zkompletoval, nastřelil mouchu a já si pušku přivezl domů.
K těm okousancům co píše Kubajzz ... nafotil jsem detail toho okousaného přechodu na kusu co mám já ... nic nevidím ani na ústí ani na nábojové komoře.

Daystate Griffin - special edition 007/150 .177 + Deon March 1-10x24
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.
http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků