P?edovky
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
No za sebe, pokud tě bere Javor, tak ho kup hned nebo dopadneš jako já, nakonec jsem stejně pořizoval zbraň v tomto materiálu
, prostě to nebylo ono.

Re: Předovky
ahoj kluci, rád bych přešel z deerhuntera .45 na pistoli Ardesu Patriot .45 Myslíte, že bych mohl používat stejné kule .447 a .451. flastry a mazaní?
Ahoj Lukáši. V pistoli Patriot můžeš používat koule .447 i .451. Flastr sýpek 0,20 mm maštěný směsí loje a sádla v poměru 1:1, loje a včelího vosku v poměru 3:1 v případě .451. Kulička 11,35 mm bude potřebovat silnější flastr z modrákoviny nebo látky na laboratorní pláště, ty jsou ponejvíce z bavlny. Ta pistole nemá chybu.
ahoj a díky za radu, na to moje občasné střílení určitě stačit bude, když s ní navíc bude možné dosahovat podobné soustřely jako s Deerem tak budu velmi spokojen. Patriota mám v plánu vybrat osobně v Mostě.
Jestli chceš vybírat u Opplta tak budeš mít velké štěstí, jestli bude mít skladem alespoň jednoho Patriota. Obchod funguje stylem objednej a čekej. Doporučuji dohodnout se předem telefonicky.
Zdravím, za kolik ho v mostě mají?
DAVE 4.9K, počítám s tím, že bych jim dopředu zavolal.
Ahoj chlapi.Mám pistoli Kentucky a karabinu Pennsylvania v křesadle od Ardesy.Chtěl jsem se zeptat,jestli je lze přestavět na perkusní výměnou zámků a na místo zátravky našroubovat piston...,nebo jestli je nutné koupit nový lauf.U Pedersoliho to údajně lze,ale mám dojem,že u Ardesy bude problém už jen to,aby byly shodné rozměry zámkové desky...Jestli s tím máte někdo zkušenost,budu vděčný za radu.Díky
Kdo není ve dvaceti levičák, nemá srdce, kdo je levičák ve čtyřiceti, nemá rozum..W.Churchill
dik za obrazkychacal píše:TEST 2:

v kapse o nem ani nevis,vejde se do te male kapsicky nad pravou kapsou na dzinach.
RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
je pravda, že se s Patriotem dosahuje na pistolovém terči stejných výsledků jako s dlouhým Deerhunterem? Nemám to zatím jak porovnat a rád bych si pořídil k Deerovi krátkou alternativu pro střelbu na 50 až 100m.Když trochu nadsadim"-)

Přikládám pár dobových fotografií těchto čmelíků

Kolegové, jaké máte za poslední dobu zkušenosti s Derringerem Philadelphia od ARDESA nebo PEDERSOLI? Kvalita ARDESY šla nahoru nebo je to stejné jak se tady psalo ca dva roky nazpět?
Koupil jsem gan od ADRESY v BRD a kvalita ARDESY je tam slušná v porovnání s tím co jsem viděl na prodejnách zde
Toho Derringra od ARDESY zvažuji, taktéž, že jej budu muset dotvořit k obrazu svému. Pomohlo by mi kdybych se dozvěděl více. Případně díky za informace
Koupil jsem gan od ADRESY v BRD a kvalita ARDESY je tam slušná v porovnání s tím co jsem viděl na prodejnách zde

Toho Derringra od ARDESY zvažuji, taktéž, že jej budu muset dotvořit k obrazu svému. Pomohlo by mi kdybych se dozvěděl více. Případně díky za informace

Mám zkušenost s kitem Patriota od Ardesy,zpasovat to dalo docela fušku,střílí to slušně,před zpasováním jsem hlaveň + dnový šroub podrobil testu na stiloskopu,materiál,který tam má být,tvrdost také dobrá,povrch OK,za málo prachů hodně muziky.Pravidelně měřím subitem vnitřní průměr hlavně,prakticky se nemění,jak v drážkách tak v polích.Dopředu upozorňuji,že střílím olověné kule přes flastr,minimální navážku prachu,změřil jsem si úsťovou a dopadovou rychlost a postupně ubíral navážku prachu,do té doby než začal klesat směrem dolů střední bod zásahu.V Dave prodejně mi řekli,že s s tím moc seru atd.,že mám víc střílet a méně eperimentovat.Jsem teprve BP začátečník,ale nenechám se zviklat,mě to totiž baví.