Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Vzhled je vždy otázkou vkusu a je jedno jestli jde o babu, o auto a nebo o vzduchovku...Blue_L píše:To je dost nemile. Inak zeby SSS oplyvali nejak extra krasnym dizajnom sa neda povedat
Netvrdil bych zrovna, ze nejde pri pouziti regulatoru reg. vykon, spise naopak bude regulace vykonu stabilnejsi kdyz budes mit staly tlak...enzo46 píše:Tak uz som sa skontaktoval s altarosom a cosi o regulatoroch dozvedel.Len mi vadi ze ak tam dam manometer nejde demontovat tlakova flasa a neda sa menit vykon pomocou bicej pruziny.Ma niekto regulator od altarosa na SSS-ku?
Tak zatial este stale nemam ziadny regulator. No a neviem ci aj bude nejaky,moc ma tato vecicka neohurila, cakal som presnost a silu a ani jedno z toho... som natom podobne ako to tu uz pisal ludas ci kto, proste striela to ako chce... asi pojde, len neviem kto to takto kupi....Dumak píše:Netvrdil bych zrovna, ze nejde pri pouziti regulatoru reg. vykon, spise naopak bude regulace vykonu stabilnejsi kdyz budes mit staly tlak...enzo46 píše:Tak uz som sa skontaktoval s altarosom a cosi o regulatoroch dozvedel.Len mi vadi ze ak tam dam manometer nejde demontovat tlakova flasa a neda sa menit vykon pomocou bicej pruziny.Ma niekto regulator od altarosa na SSS-ku?
Konkretne u sss staci vytahnout podlozku, ktera je za bicim kladivkem a regulace pujde jak po masle, ale samozrejme jen do urciteho vykonu, ktery omezuje regulator...