Flobertka
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Co je to za derricka?Firma a kde to roste?Na ramu je napis azbukou ale druhe pismeno nemuzu rozlustit?Pokud je to L tak by to byl Klič a to mi nic nerika.
RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Re: Flobertka
Kimar Deringer 4mm flobert
http://gunmagazine.com.ua/forum/index.p ... c=143434.0
"Klíč" bude jen nějaké "okresní" označení.Jako mají u nás některá "déčka" značku dovozce J.G.S.
Držel bych se domácí Alfa, viz zkušenost s Über-sračkou jménem Ekol Arda
Výrobce SB uvádí u "čtyřek" 280m/s z 8" hlavně,takže z té krátké u deringeru to jistě nebude mít slibovaných 260m/s (16.9J)
http://gunmagazine.com.ua/forum/index.p ... c=143434.0
"Klíč" bude jen nějaké "okresní" označení.Jako mají u nás některá "déčka" značku dovozce J.G.S.
Držel bych se domácí Alfa, viz zkušenost s Über-sračkou jménem Ekol Arda

Výrobce SB uvádí u "čtyřek" 280m/s z 8" hlavně,takže z té krátké u deringeru to jistě nebude mít slibovaných 260m/s (16.9J)
Naposledy upravil(a) Kavy dne 14 úno 2012 20:24, celkem upraveno 1 x.
Aha,cumim na to v mobilu a napis na hlavni jsem nebyl schopen precist.Me ted zajimaji postrehy z te Olympie.Hlaven to ma original a ta umi trefovat,takze by to mohlo litat i dopredu a docela slusne.
RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Také uvažuji o flobertce na vyblbnutí do plechovek. Nejradši bych nějakého toho derringera či maličký revolver. Jenže moc možností tu není. A když, derringer je často je jednoranný
.

Hatsan AT44-10W .177 + MTC (Optisan) Viper 10x44 SCB IRS + regulátor by RZ CZ
Gamo Hunter 440 .177 + Gamo 4x32 WR
Gamo P800 .177
ASG CZ75D Compact .177
Umarex Colt 1911 .177 (pellets)
Gamo P800 .177
ASG CZ75D Compact .177
tak jsem udělal foto jenom mobilem zatim velká spokojenost po 150 ranách za sebou chod bubínku bez zadrhnutí vše pasuje jak má skouška magnetem drží jak přilepenej tak asi ocel ...po mém foxu a alfě další skvělej kousek ale dressler je nejlepší to bez komentáře
"...vše pasuje jak má " vezme za své,když natáhneš kohoutek,západka ho zaaretuje proti "díře" a válec se stále vaklá do všech směrů.Kdyby to mělo alespoň hlaveň,ale ta obrovská nadkaliberní díra v rámu místo hlavně střelu nikam nenavede
A když jsi nakousl materiál,zrovna válec je z pěkného bláta.
Těch 150 ran jsi dal s tím na fotkách ? Já dal 100ku a válec má na sobě vydřenou od západky pěknou rýhu.
To krátké podélné rýhování v rýze , co vypadá jak záznam z Seismografu způsobuje právě ta vůle v uložení válce. Bez ní by se válec ale neotáčel,na ose konzoli lítá při natahování kohoutku jak křeček v bubnu.Vůle snad dva milimetry
Na tvém rýha úplně schází,čím to to může být ?

A když jsi nakousl materiál,zrovna válec je z pěkného bláta.
Těch 150 ran jsi dal s tím na fotkách ? Já dal 100ku a válec má na sobě vydřenou od západky pěknou rýhu.
To krátké podélné rýhování v rýze , co vypadá jak záznam z Seismografu způsobuje právě ta vůle v uložení válce. Bez ní by se válec ale neotáčel,na ose konzoli lítá při natahování kohoutku jak křeček v bubnu.Vůle snad dva milimetry

Na tvém rýha úplně schází,čím to to může být ?
Naposledy upravil(a) Kavy dne 15 úno 2012 16:48, celkem upraveno 1 x.
dnes jsem vyprskal s kolegama z práce celou krabičku 200 nábojů zbran nenese žádné známky opotřebení i když se všichni do ni zbláznily a nechtěly ji dát skoro z ruky posílám opět foto z mobilu po vyčištění.... nechápu kde vězí nějaký problém vše je naprostá špička za cenu 1459kč neni co řešit prostě skvělej mazel
- Alexxxus
- Odborník na vzduchovky
- Kontaktovat uživatele:
Co chcete EKOL vždyť je to fabrika na poplašnáky. Od této firmy je všechno děs běs. Jsou to hračky ( sice kategorie D ).
Zinkoslitina bez vložek.
Zinkoslitina bez vložek.
Daystate Griffin - special edition 007/150 .177 + Deon March 1-10x24
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.
http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.
http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
tak ted mi něco napadlo podívej se na spracování aretace bubnu na své fotce a uvidíš kde je problém to fakt tluče do očí to je snad nějaká druhovýroba samo domo
Je něco takového, jako Ekol Arda, ale kvalitnějšího?
Mám na mysli stejné rozměry a samootáčecí zásobník při nabíjení
.

Gamo P800 .177
ASG CZ75D Compact .177
Gamo P800 .177
ASG CZ75D Compact .177
Ten u nás ale asi těžko koupím, co? 

Gamo P800 .177
ASG CZ75D Compact .177
Gamo P800 .177
ASG CZ75D Compact .177
Nic ve zlym ,Zapata a jiní vyznavači nějakých Ekolů apod.,ale takový hnus "deringer" je sračka hned na první pohled.A ještě napsat,že to s kolegů v práci nikdo nechce dát z ruky??A měli oni v ruce vůbec kdy něco kvalitního a vzhledově přijatelého?Když už tedy řešit flobertku,tak snad jedině opravdu tu Alfu,Weihraucha a nebo v nejlepším případě Dreslera(ikdyž předraženého).Nedalo mi to sem nenapsat.
kolegové tedy většina jsou alfáci a koráci plus jeden dressler tohle vzali jako povedenou novinku kterou si ošahali a dnes si ji tři obědnali a mě náboje protože mi jich hafo vyprskali ale od toho to je i když padesátka na krku peněz nic moc znáte to .šetřit se včak někdy nevyplácí ,,tenkle mazel mi ale přesvědčil za málo peněz hodně muziky
Počítejte se mnou, prodává se to za 1500
- 250 Kč DPH
- 300 Kč pro obchodníka
- 200 Kč pro dovozce
- státní zkušebna
- doprava do ČR
Dejme tomu, že nákup u turků bude cca 300-400 Kč, z čeho to za ty prachy asi bude? Sice budete tvrdit "za málo peněz, málo muziky" ale když se to vysere, tak šup s tím na reklamaci. Já osobně jsem toho názoru, že nejsem tak bohatý, abych si kupoval levné věci a u tohoto bych rovnou zakázal dovoz.
- 250 Kč DPH
- 300 Kč pro obchodníka
- 200 Kč pro dovozce
- státní zkušebna
- doprava do ČR
Dejme tomu, že nákup u turků bude cca 300-400 Kč, z čeho to za ty prachy asi bude? Sice budete tvrdit "za málo peněz, málo muziky" ale když se to vysere, tak šup s tím na reklamaci. Já osobně jsem toho názoru, že nejsem tak bohatý, abych si kupoval levné věci a u tohoto bych rovnou zakázal dovoz.