TESTY presnosti vzduchoviek online terc,ci daco ine?
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Tak se hrabu ve fotkách a mažu a třídím a něco sem dám..
30m JSB Expres 5 rané položky stříleno venku a vážené..
30m JSB Expres 5 rané položky stříleno venku a vážené..
177
22
25
22
25
Re: TESTY presnosti vzduchoviek online terc,ci daco ine?
16 ran vzdálenost munice,prostě všechno stejný.
177
22
25
22
25
Stříleno z Hatsan AT 44W-10 LW
střelivo JSB exact 4.52 nevážené.
Sříleno na zahradě u kamaráda na 30.metrů 15 ledna odpoledne.
No a střelec kluk kterému je 11.let a Hatsna měl poprvé v ruce.
Za odpoledne vystřelil asi cca 100 ran a pak jsem mu dal nový terč
a tohle je výsledek.Puška byla na stole na bipodu a on u toho seděl.
Na terč vystřeleno 10 ran.
střelivo JSB exact 4.52 nevážené.
Sříleno na zahradě u kamaráda na 30.metrů 15 ledna odpoledne.
No a střelec kluk kterému je 11.let a Hatsna měl poprvé v ruce.
Za odpoledne vystřelil asi cca 100 ran a pak jsem mu dal nový terč
a tohle je výsledek.Puška byla na stole na bipodu a on u toho seděl.
Na terč vystřeleno 10 ran.
Nikdy není pozdě začít.
Jirka F. Písek
Jirka F. Písek
Já byl ted.
Venku kosa -2 stupně
Slabě chumelí,vítr mírný
Vzdálenost 25m
Diabolky JSB Heavy nevážené.
No už aby bylo teplo
A jen se tak zeptám,byl by zájem kdyby se udělal sranda match v BR?
Sklopky mě nějak neborou
Venku kosa -2 stupně
Slabě chumelí,vítr mírný
Vzdálenost 25m
Diabolky JSB Heavy nevážené.
No už aby bylo teplo

A jen se tak zeptám,byl by zájem kdyby se udělal sranda match v BR?
Sklopky mě nějak neborou

177
22
25
22
25

Až se nebudu moct hýbat a neudržím pušku v rukou, tak pak jo. Ale zatím času dost. 

http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.
QB 78.177 bez zvýšenia výkonu na CO2, teplota okolia 10 stupňov, 7 rán, 27,5 metra v sede s oporou v interiéry.
http://postimage.org/image/a14vxdknb/
http://postimage.org/image/a14vxdknb/
Slavia 620, QB 78 BSA4-16x40
To je fakt.Já mám Harrisky jen jako stojánek pro flintu na skříni.Pohybem ku zdraví a navíc většina BR střelců jsou skorodůchodci.Kubajzz píše:Až se nebudu moct hýbat a neudržím pušku v rukou, tak pak jo. Ale zatím času dost.

Narazit na špatný kus se stane.... ,ale je to určité procento blížící se pravděpodobnosti......
No vidíš to...
Někdo má radost když běhá po lese a trefí železnou mouchu a někdo když si sedne za stolek dá si kávu a udělá pěkný nástřel na ten kousek papíru.
Takže bych to přestal komentovat,at z jedné či druhé strany,at si každej střílí co chce a jak chce
Tak já mám třebas radost z tohoto 8 ran.
Padnul taky návrh připojit nějaké položky z taktické malorážky...sem pro
Někdo má radost když běhá po lese a trefí železnou mouchu a někdo když si sedne za stolek dá si kávu a udělá pěkný nástřel na ten kousek papíru.
Takže bych to přestal komentovat,at z jedné či druhé strany,at si každej střílí co chce a jak chce

Tak já mám třebas radost z tohoto 8 ran.
Padnul taky návrh připojit nějaké položky z taktické malorážky...sem pro
177
22
25
22
25
No... mám ale otázku, když vás baví terčovka, proč se neodhodláte střílet OAL? Kdybych věděl, že o takový druh střelby bude dostatečný zájem, možná bych své síly, schopnosti a možnosti spojil s někým dalším, kdo je ochotný něco dělat a třeba by se nám povedlo dát dohromady něco většího nebo třeba LIVE závody.
Mě se strašně líbí, jak každej kafrá o tom co by, kdyby a co by rád, ale když se objeví nějaká možnost, hned hledá proč je to špatně a proč to nejde. Peace & no flame.
EDIT: to o tom hledání špatného na všem a ve všem, se týká určitých lidí a ti vědí o kom mluvím. Vy ostatní si to neberte osobně.
Mě se strašně líbí, jak každej kafrá o tom co by, kdyby a co by rád, ale když se objeví nějaká možnost, hned hledá proč je to špatně a proč to nejde. Peace & no flame.
EDIT: to o tom hledání špatného na všem a ve všem, se týká určitých lidí a ti vědí o kom mluvím. Vy ostatní si to neberte osobně.
Umarex Hammerli 850 AirMagnum XT .177 / Delta Optical Titanium 4-16x42AO (Duplex)
Norconia QB 78 .22 / Nikko Stirling Mountmaster 3-9x40AO (MilDot)
Haenel Suhl 312 .177 / Dioptr | TAU 7 .177 | Umarex CPSport .177
On-line soutěž: http://www.soutez-oal.cz
pokud budu mluvit za sebe, tak původně jsem se i zúčastnit chtěl. ale když jsem si otevřel tvoje stránky a vyskočilo na mě toto:
Non Moded Rifles Ladder Tuned Up Rifles Ladder Mix Air Pistols Ladder Non Moded Rifles Ladder – Top Shooters Class Non Moded Rifles Ladder – Basic Skill Class Tuned Up Rifles Ladder- Top Shooters Class Tuned Up Rifles Ladder – Basic Skill Class Mix Air Pistols Ladder – Top Shooters Class Mix Air Pistols Ladder – Basic Skill Class Class Conquest Position Attack
tak věř, že jsem je zase hodně rychle zavřel a o účasti v tvé soutěži už vůbec nepřemýšlel. proč to dělat jednoduše, když to jde i megasložitě, že?
jestli něco nesnáším tak je to byrokracie a vyplnování všelijakých formulářů.
a vsadím se o co chceš, že s takovým pocitem tu nejsem jen já sám...
už se to tu probíralo, a vím, že řešíš změnu, ale tyhle tvoje kategorie a jejich názvy, bylo opravdu velké šlápnutí mimo...
Non Moded Rifles Ladder Tuned Up Rifles Ladder Mix Air Pistols Ladder Non Moded Rifles Ladder – Top Shooters Class Non Moded Rifles Ladder – Basic Skill Class Tuned Up Rifles Ladder- Top Shooters Class Tuned Up Rifles Ladder – Basic Skill Class Mix Air Pistols Ladder – Top Shooters Class Mix Air Pistols Ladder – Basic Skill Class Class Conquest Position Attack
tak věř, že jsem je zase hodně rychle zavřel a o účasti v tvé soutěži už vůbec nepřemýšlel. proč to dělat jednoduše, když to jde i megasložitě, že?

a vsadím se o co chceš, že s takovým pocitem tu nejsem jen já sám...
už se to tu probíralo, a vím, že řešíš změnu, ale tyhle tvoje kategorie a jejich názvy, bylo opravdu velké šlápnutí mimo...
markr.5
Bingho hřebíček na hlavičku,to samé u mě.
Bingho hřebíček na hlavičku,to samé u mě.

177
22
25
22
25
To je poněkud nepovedený argument. Stejně tak ti můžu opáčit, že jiným se to líbilo a neměli proti tomu vůbec nic. Podstatné je, že se do toho ponořili, protože něco dělat chtěli a ten čas pro pochopení tomu věnovali. Ti kdo to jen zběžně shlédli a zavřeli se o to ani nepokusili.
Jasně, s odstupem času, teď když už to mám zpracované v počeštěné verzi, se mi ty české názvy líbí více také a uznávám, že to přešlap byl. Ale pořád jsou to jen názvy, které na systému soutěže nic nemění, i kdyby to bylo psáno maďarsky. Ve své podstatě je ten systém naprosto triviální, ale žel pro správné pochopení je třeba popsat jej trochu komplikovaně. Teď na tebe nevyskočí taková kombinace v AJ ale v CZ. Ovlivní to rozhodnutí věnovat tomu chvíli času, přečíst si to třeba na 2x a pochopit to a něco dělat nebo bude argument proč to dělat jednoduše? Přičemž ono to naprosto jednoduché bylo a je dále.
Já neříkám, že i poté co si tu práci s přečtením, zamyšlením se a pochopením dáš, že tě to nadchne a bude se ti chtít soutěžit. Ale v takovém případě není možné argumentovat tím, že se ti (či komukoli dalšímu) nelíbí text, ale systém a to se nezmění ani tím, že je text počeštěný. Možná, že někoho může odradit složitý text pravidel. Nevěřím ale tomu, že je to většina. Ty důvody bych hledal jinde.
Jasně, s odstupem času, teď když už to mám zpracované v počeštěné verzi, se mi ty české názvy líbí více také a uznávám, že to přešlap byl. Ale pořád jsou to jen názvy, které na systému soutěže nic nemění, i kdyby to bylo psáno maďarsky. Ve své podstatě je ten systém naprosto triviální, ale žel pro správné pochopení je třeba popsat jej trochu komplikovaně. Teď na tebe nevyskočí taková kombinace v AJ ale v CZ. Ovlivní to rozhodnutí věnovat tomu chvíli času, přečíst si to třeba na 2x a pochopit to a něco dělat nebo bude argument proč to dělat jednoduše? Přičemž ono to naprosto jednoduché bylo a je dále.
Já neříkám, že i poté co si tu práci s přečtením, zamyšlením se a pochopením dáš, že tě to nadchne a bude se ti chtít soutěžit. Ale v takovém případě není možné argumentovat tím, že se ti (či komukoli dalšímu) nelíbí text, ale systém a to se nezmění ani tím, že je text počeštěný. Možná, že někoho může odradit složitý text pravidel. Nevěřím ale tomu, že je to většina. Ty důvody bych hledal jinde.
Umarex Hammerli 850 AirMagnum XT .177 / Delta Optical Titanium 4-16x42AO (Duplex)
Já naprosto souhlasím s Makr.5.
Abych pravdu řekl, tak jsem vůbec nepochopil systém soutěže a v které kategorii bych se měl zúčastnit...
Abych pravdu řekl, tak jsem vůbec nepochopil systém soutěže a v které kategorii bych se měl zúčastnit...
http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.