2hall9000
Když ti jde o život nepřemýšlíš nad tím co je logocké a co ne, ale co udělat aby jsi přežil.......přesně ten tvůj pud sebezáchovy zapříčinil to že vytáhl pistoli, jelikož to viděl jako poslední možnost jak se ubránit........Co měl podle tebe dělat

čekat až ho tam umlátí? si myslíš že ti ruce jako kryt proti o dost fizicky sinějšímu soupeři pomohou věčně (no moc dobře to nejde si to vyzkoušej

) a nebo budeš čekat na zázrak? a doufat že přežiješ
Viděl to jako poslední možnost a i za cenu nekrytí šáhl po ní...mě to přijde celkem normální a jednou rukou toho nazemi moc neubráníš když je útok veden dvěma rukama z dvou stran
Že ho třískně do hlavy je podle mě úplná blbost a návod jak přijít o zbraň případně být ní rovnou zastřelen! si uvědom že když na tobě bude někdo klečet či sedět a mlátit tě rukama tak na to abys ho mohl praštit mu tu zbraň musíš napřed ukázat jelikož budeš mít ruce před jeho a stejně nebudeš mít takový švih co bys potřebovat abys ho dostatečně omráčil, či otřes a spoléhat na to že se trefíš do nějakého citlivého místa je blbost....Hlavně tu zbraň útočník uvidí a instinktivně po ní půjde i když ho klepneš tak ti tu zbraň může sebrat......to si rovnou vem do kapsi šutr
Proč si myslíš že by mu ti samí lidé co tam stáli když byl pod útokem a neměl nadeji se bránit (vyjma dohry o které nevěděli) pomohli když by viděli jak se aktivně brání?
Co že to chceš řešit s psychologem, jsem to nějak nepochopil kdo že by ho řešil velice klidně ?
To že ji vytáhl a střílel bylo dobře útočník si jí nevšim, což tedy byla zas jeho blbost, ale díky za ní...ty by ses koukám nechal umlátit a doufal ve zázrak.....
Není lepší využít všechny možnosti obrany co člověk má než doufat že třeba přežije......proč sebou to železo pak nosit
Ještě že o tom nepřemýšlel jak ty, třeba by tu už nebyl.........