Dreslerovy flobertky
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
nejradši mam svého foxika --chudák lapač
Re: Dreslerovy flobertky
Móóc pěkná záležitost......
Je divný, že to je první "dospělácká".....na co tak dlouho čekal????
Asi pro ni pošlu Ježíška
....i když kdoví jak to bude s dodáním....abych zase nečekal pár měsíců...
Ale i to čekání je vlastně super.....
Je divný, že to je první "dospělácká".....na co tak dlouho čekal????

Asi pro ni pošlu Ježíška

Ale i to čekání je vlastně super.....

Air Arms Pro Sport .22 (FAC) + Optisan Viper 10x44IR
Karabina Wolf .22 flob.(Dressler) + 3-7x20 Umarex
Revolver Rex L .22 flob.(Dressler)
Jo a těch 7,5J je tam!!! Víc to nebude.
Taky jsem jich pár zničil a nakonec to dopadlo tak, že až vypadaly přepážky tak jsem tam nalil olovo(cca 2cm) a je to v poho....od těch dob žádná "odražená"
a dopad je opravdu tichý????
Taky jsem jich pár zničil a nakonec to dopadlo tak, že až vypadaly přepážky tak jsem tam nalil olovo(cca 2cm) a je to v poho....od těch dob žádná "odražená"

Air Arms Pro Sport .22 (FAC) + Optisan Viper 10x44IR
Čekal jsem na Foxe S 125 skoro pět týdnů, ale vůbec nelituji, to čekání stálo za to.
Zinkových flobertek je všude plno a můžeš je mít hned, tahle není jen tak rychle k mání protože je o ni velký zájem a p. Dressler jich dělá jen několik měsíčně-ale co je důležité, dělá to POŘÁDNĚ.
Klidně s Foxem můžu trénovat na 25 metrů, a trefuji na pistolovém terči i desítky.
Přesnost je na flobertku vyjímečně dobrá. Cena takového krasavce je vysoká, ale vzhledem k vysoké kvalitě použizého mareriálu (žádný zinek-jen kvalitní ocel) a prvotřídního zpracování je to pochopitelné.
Že se u jeho miniaturního ale velmi výkonného revolveru Rex otáčí válec ručně? Asi věděl moc dobře proč to tak udělal.
Mě to vůbec nevadí, zvykl jsem si že při natažení kohoutku vždy válec otočím, aretační kulička ho vystředí a osa komory je přesně v ose hlavně, žádný vakl jak na ostatních revolverech se západkou. A přesnost-vynikající!
Zinkových flobertek je všude plno a můžeš je mít hned, tahle není jen tak rychle k mání protože je o ni velký zájem a p. Dressler jich dělá jen několik měsíčně-ale co je důležité, dělá to POŘÁDNĚ.
Klidně s Foxem můžu trénovat na 25 metrů, a trefuji na pistolovém terči i desítky.
Přesnost je na flobertku vyjímečně dobrá. Cena takového krasavce je vysoká, ale vzhledem k vysoké kvalitě použizého mareriálu (žádný zinek-jen kvalitní ocel) a prvotřídního zpracování je to pochopitelné.
Že se u jeho miniaturního ale velmi výkonného revolveru Rex otáčí válec ručně? Asi věděl moc dobře proč to tak udělal.
Mě to vůbec nevadí, zvykl jsem si že při natažení kohoutku vždy válec otočím, aretační kulička ho vystředí a osa komory je přesně v ose hlavně, žádný vakl jak na ostatních revolverech se západkou. A přesnost-vynikající!
Dresslerovky, ZKM 451
Na vánoce jsem si udělal radost a pořídil jsem si u pana Dresslera pistoli FOX S 200 s hlavní dlouhou 200 mm a stavitelnými miřidly.
Dá se s ní přesně střílet na 25 metrů, přikládám foto zatím nejlepšího výsledku - na standartní mezinádodní pistolový terč.
Zkoušel jsem dokonce i 35 metrů, podařilo se mě udržet v černým a to jsem od flobertky nečekal.
Dá se s ní přesně střílet na 25 metrů, přikládám foto zatím nejlepšího výsledku - na standartní mezinádodní pistolový terč.
Zkoušel jsem dokonce i 35 metrů, podařilo se mě udržet v černým a to jsem od flobertky nečekal.
CZ 75
ZKM 452
Dresslerovky
ZKM 452
Dresslerovky
Napočítal jsem tři devítky a devět desítek, to je na 25 metrů dobrý výkon nejen zbraně ale i střelce!
Re: Flobertka
Neměly byste někdo kdo máte od J.Dresslera pistoli Fox S nějaké foto držení v ruce,abych si moh udělat obrázek jak je velká a nebo nějaké video ze střelby?
A co Ti řekne fotka? Derringer se drží třema prstama. Já to vyřešil novou pažbou! Prodloužíš boky a doprostřed vlepíš špalík, pak obrousíš a nalakuješ- nic těžkého.
Pistole FOX S je o hodně větší než derringer REX a má o dost větší rukojeť.
pavel 54 píše:A co Ti řekne fotka? Derringer se drží třema prstama. Já to vyřešil novou pažbou! Prodloužíš boky a doprostřed vlepíš špalík, pak obrousíš a nalakuješ- nic těžkého.
Já se ptal na pistoly Fox a ne na Derringer ale i tak díky.
To wo3: přesně to jsem si myslel,jen jsem si chtěl udělat představu jak je velká,myslím že v té ruce by to šlo názorně poznat,ináč je to moc pěkná pistolka a jak pošetřím pár kaček tak jdu do ní

Oprava: Myslel jsem pistolku Fox 4" ale napsal jsem bohužel derringer. Foxe taky mám.
Zdravim,flobertky pana Dresslera vypadají velice zajímavě...líbi se mi Derringer Rex L 4"......nevíte náhodou,jestli by pan Dressler mohl na zakázku vyrobit delší hlaven ...třeba 5" nebo 6"...popřípadě dvouhlavnovou verzi Derringru...?3koda že není v nabídce flobertková puška.....
Ta čtyřpalcová hlaveň u derringeru Rex je dost přesná, nemá opodstatnění nechat si dělat delší.
S delší hlavní jak 4" by to nevypadalo dobře, potom je lepší volba pistole Fox která se dělá s hlavní až 200 mm dlouhou.
V neděli jsme testovali na střelnici několik flobertek od pana Dresslera tak se můžeš podívat, jak dopadlo porovnání derringeru Rex L 4" a REX LS 5" a pistole Fox S 200.
Stříleli jsme 12 ran na 25 metrů s oporou v sedě, nejlepší výsledky jsou na fotce.
Derringer Rex L 4" nedopadl v porovnání s modely s delší hlavní nejhůř.
S delší hlavní jak 4" by to nevypadalo dobře, potom je lepší volba pistole Fox která se dělá s hlavní až 200 mm dlouhou.
V neděli jsme testovali na střelnici několik flobertek od pana Dresslera tak se můžeš podívat, jak dopadlo porovnání derringeru Rex L 4" a REX LS 5" a pistole Fox S 200.
Stříleli jsme 12 ran na 25 metrů s oporou v sedě, nejlepší výsledky jsou na fotce.
Derringer Rex L 4" nedopadl v porovnání s modely s delší hlavní nejhůř.
CZ 75
ZKM 452
Dresslerovky
ZKM 452
Dresslerovky
Doplnil jsem si sbírku flobertek o tento krásný exemplář-derringer REX. Není o nic větší než zapalovač a klidně se schová do dlaně. Vypadá spíš jako šperk. Na 10 metrů s ním trefuji cíl velikosti tácku od piva, to jsem od takového prcka s délkou hlavně 37 mm ani nečekal.
Dresslerovky, Špilas
Pěkný kousek do sbírky, také o něm uvažuji, chtěl bych ale s dvoupalcovou hlavní.
Dresslerovky, ZKM 451