Jo, jo, Dressler umí dělat jen radost.....byl jsem se na jeho výrobu taky podívat osobně a každýmu to jen doporučím a už jeho jednání se zákazníkem a zapálení pro věc musí každý ocenit.....a to nemluvím o tom co vyrábí...je to prostě zážitek!!!!
S Wolfem se dá pěkně střílet do 50m.....samo, terčovka to už není, ale dá se a plechovky a lahve od piva nejsou soupeř.....

Jen optiku nemůžu pořád doladit.......potřebuju nějakou "drobňoučkou" aby s tím hezky ladila.....ten umarex co mám je jen takovej "doplňek"....nedrží nástřel při změně zvětšení a tak.....holt musím našetřit a koupit asi nějakou meoptu nebo něco podobného!!!! Kdyby jste měl někdo typ, za rozumnej peníz a hlavně malinká tak sem s ním.....i když by to mělo být asi v "optice", tak pardon, kdyby se to někoho dotklo.......
Jsem zvědav jest-li Dressler vymyslí tu náhradu......mohlo by to být něco na styl "sklopky", aby nemusel řešit ty pažby....to by byla paráda!!!!! Ale říklal, že už o ně není takový zájem jak dřív a že těch pár kousků za rok, co zatím vyráběl, není až tak rozhodující a pokud si to nevyžádá trh tak zatím neřeší!!!!
Vždyť jich od roku 2001 prodal asi cca 150ks +/-. To pro něho asi nebude takovej trhák jako jeho předchozí karabina Fox, kterou prodal Koře z důvodů, že ji nestíhal vyrábět

.....
K mému výrobnímu číslu 333(trojka je jeho šťastný číslo, dle jeho slov) se ani nepřiblížil!!!! Proto je to raritka!!!!
Vše od něj jde jen doporučit.....samozřejmě chyby se najdou u všeho(např. jeho věčně omýlaný "ruční" systém otáčení bubínku) ale ono to tak funguje a bezchybně!!! Ten mechanizmus by byl tak malý, že by to určitě bez problémů nechodilo....
Tak moc děkujeme pane Dresslere, že pořád vyrábíte a my se můžeme kochat vašimi výrobky!!!!
Když to tak čtu, tak to vypadá, že to snad prodávám