Flobertka Spielberg Brno
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
nevíte někdo kde koupit rydla na výrobu rybin na pažbu?
Re: Flobertka Spielberg Brno
Tato zbran ( Spielberg Brno ) se vyrabi u nas, aktualní kontakt je : +420 543 427 900, nebo info@industrialservice.cz nebo krikava@industrialservice.cz
Preji pekny den.
Preji pekny den.
To je hezké, že se ozval přímo výrobce. Doufám, že si pročte vlákno a vyjádří se k mnoha zde uvedeným nedostatkům a napíše nám, jak je při další výrobě bude řešit.
Flobertku jsem si chtěl koupit, ale když tady čtu jakým utrpením prochází první šťastní majitelé, raději počkám až výrobce vychytá mouchy.
Flobertku jsem si chtěl koupit, ale když tady čtu jakým utrpením prochází první šťastní majitelé, raději počkám až výrobce vychytá mouchy.
nevím proč web stránky výrobce jsou stále mrtvé.Rád bych si přečetl jak tuto zbraň prezentuje
No jak asi nej nej nej... Přece nenapíšou pravdu. To by předem nic neprodali. A proč se nedostala ani do speciálu Střelecké Revue?
Protože nezaplatili za reklamu.
Zřejmě stačil na propagaci tento nic neříkající článek:
http://www.streleckarevue.cz/kategorie. ... 12/022.pdf
Zřejmě stačil na propagaci tento nic neříkající článek:
http://www.streleckarevue.cz/kategorie. ... 12/022.pdf
Jo, to už sem dávala Monikash.
Když je Spielberg tak špatný s porovnáním s Dresslerem, tak proč Dressler nevyrábí dlouhou Flobertku a kolik by stála když takový prcky co prodává jsou dražší než dlouhý Spielberg
Nojo, bodejď, však bych měl o dlouhého floberta také zájem... Článek ve Střelecké revue jsem četl, podle něj se to tváří že je vše OK, pracuje jak má a přesnost na 15 - 20m. Ach jo, prosím prosím ať se realita zlepší...

CZ, ZKM, Slavia, Norconia, ALFA, Drulov ...
Já bych za dlouhou flobertku od p. Dresslera dal klidně dvakrát tolik co za spielberga!! Protože ta bude střílet ještě za 20-30let. Ne- li déle. Tam je kvalita úplně někde jinde. To spiel. se začal rozsypávat po 10 ranách. Tomu mám říkat kvalita? Přitom vypadá lákavě pěkně, to musím zase přiznat. Bohužel ale jenom vypadá. Dokud bude na ni jedinej kousek toho zinkového bláta, zvlášť v místech kde jediné spojení železa s pažbou obstarává tento zinkovej blok držet nebude nikdy.
Takhle namáhaná součástka by měla být z oceli, zinek to nemůže vydržet.
nnalis: napsali jste si sem kontakt na vás jako výrobce, tak by bylo dobré pro nás jako potencionální zákazníky kdybyste nám sem napsali jak a kdy zde uvedené nedostatky odstraníte.
nnalis: napsali jste si sem kontakt na vás jako výrobce, tak by bylo dobré pro nás jako potencionální zákazníky kdybyste nám sem napsali jak a kdy zde uvedené nedostatky odstraníte.
Naposledy upravil(a) wo3 dne 06 led 2012 10:33, celkem upraveno 3 x.
-
je otazka kolik se jich prodalo a kolika lidem ta objimka praskla jasne je ze by byla lepsi ocelova uprava pro trochu sikovneho by nemela byt problem
Pro trochu šikovného to není problém, problém je v tom, že když si tu opravu provedeš sám, ztrácíš tím automaticky nárok na bezplatnou opravu v záruční době, pokud se poláme něco vážnějšího.
-
nevidim nic vaznejsiho co by mohlo odejit vse co pripada v uvahu jsou zanedbatelne castky a dil ti poslou dobirkou overeno
Aha, takže já si za 6500 koupím něco co si musím doma dodělat načeš tím ztratím záruku a ve finále si budu objednávat ještě náhradní díly, protože nevím kde se co pos..... hmmmm. To se vyplatí, já obdivuju jací jsou tu někteří lidé dobrodruzi 

Weihrauch HW100S .177 + Burris Timberline