Flobertka Spielberg Brno
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Ber to takle, na velkém náboji je moc materiálu= je proto drahej a na malém je moc titěrné práce.
Jinak věškeré opravy a úpravy o kterých se tu píše jsou stejně zakázaný! Zrovna jako ucpávání kanálů odfuku atd. Je to prostě nedovolený zásah do zbraně! To, že náboj flobert umí až 40 Joule však zakázano není...
Jinak věškeré opravy a úpravy o kterých se tu píše jsou stejně zakázaný! Zrovna jako ucpávání kanálů odfuku atd. Je to prostě nedovolený zásah do zbraně! To, že náboj flobert umí až 40 Joule však zakázano není...
Re: Flobertka Spielberg Brno
Ale prd,na trhu je jen malá konkurence.Zkus se pozeptat na jiné značky flobert a budeš za SB rád.
Až je začne chrlit Lapua v stejné kvalitě jako dělá sypačky LR,tak i SB a prodejci budou muset jít s cenou níž.
"veškeré opravy.. "Až se mi na vzduchovce zas rozpadne uvnitř těsnící O-kroužek,tak zodpovědně vyrazím k puškaři.
Až je začne chrlit Lapua v stejné kvalitě jako dělá sypačky LR,tak i SB a prodejci budou muset jít s cenou níž.
"veškeré opravy.. "Až se mi na vzduchovce zas rozpadne uvnitř těsnící O-kroužek,tak zodpovědně vyrazím k puškaři.
Tak je to správné-opravy a úpravy zbraně nemůže dělat každý-jen ten kdo má koncesní listinu na opravy a úpravy zbraní.
Pokud si někdo dělá na zbrani různé úpravy, vystaví se navíc nebezpečí, že mu nebude provedena v záruční době oprava zdarma, takže se tím zbaví možnosti reklamace a odborné opravy případných poruch a problémů u výrobce.
A to ucpávání odfukových otvorů červíky - zvýší se tím výkon nad 7,5 J a to je nezákoné, jak správně uvádí Pavel 54.
Pokud si někdo dělá na zbrani různé úpravy, vystaví se navíc nebezpečí, že mu nebude provedena v záruční době oprava zdarma, takže se tím zbaví možnosti reklamace a odborné opravy případných poruch a problémů u výrobce.
A to ucpávání odfukových otvorů červíky - zvýší se tím výkon nad 7,5 J a to je nezákoné, jak správně uvádí Pavel 54.
-
na dalnici je povoleno max 130 km-hod jel uz nekdo rychleji? tak to bude i s temi cerviky
to se hochu pleteš, pokud si z volně prodejné zbraně kategorie D uděláš doma zbraň jiné kategorie - což po zašroubování červíků a zvýšení výkonu stane, tak se dopouštíš nedovoleného ozbrojování se všemi následky z toho plynoucími.
No jak je vidět, většina to chápeme, Ale najdou se i jedinci co si budou mlet pořát dokola to svoje.
je to blbý, že vzduchovka může mít více J než flobert. Je to dost nelogický.Ale pořád jsme na tom lépe než v okolních státech 

Zatracenej spielberg. Další závada! Objímka která je z nějakého slitinového blata, co drží vlastně jediným šroubem pažbu ke zbrani mě při dotahování k hlavni- praskla. Tak se jenom divím proč na docela důležitém místě kde je to dosti namáhané nemůžou vyrábět s oceli? Vnitřní šroubek drží objímku na hlavni a druhý závit vnitřní drží pažbu. Celé je to takové sprasené. Tak musím na frézku a made in dodo. To vše za 6500Kč.!!! Už by se měl spielberg zamyslet. Kdosi tady napsal pár str. zpáky že to se zbrojovkou nemá nic společného- a měl pravdu! Tak to mají dělat celé ze zinku a napsat upozornění
Nepoužívat ke střelbě!
Nepoužívat ke střelbě!
Napište výrobci email (třeba i s odkazem na toto vlákno) s prosbou o vyjádření ke zjištěným závadám a pak to sem dejte, rád se pobavím. 

AA TX200 HC 5,5 FAC & EO HELIX 6-24X50 SFP APR-1C MRAD
pavel 54 píše:Jinak věškeré opravy ... jsou stejně zakázaný!
Už se rozhodni na jakou stranu zákona se dášpavel 54 píše:..mě při dotahování k hlavni praskla..vnitřní šroubek drží objímku na hlavni a druhý závit vnitřní drží pažbu..Tak musím na frézku a made in dodo.

Nicméně pokud někdo po této lepačce(Flobertka Spielberg Brno) touží ,je v Uh.Hradišti k mání za cca 3000kč.A to z důvodu ukončení prodeje v loveckých potřebách a tedy výprodeje všeho za 50% ceny.Bohužel já měl pracovní povinnosti,takže jsem zachránil jenom nějaké náboje a pár victorinoxů,páč jsem je tam za ty prachy nemohl nechat.Takže jedná se o prodejnu naproti obchodu Centrum u autobusáku(majitel ing.Vlachovský,ul.Hradební141,tel:572 540 011).Docela je tam cvrkot a je pravda,že i já bych nejraději skoupil celé vitríny(konkrétně výše zmíněných nožů),ale jaksi momentálně není ta správná chuť.Jo a tato akce má trvat 14 dní,ovšem za předpokladu,že bude ještě co prodávat.Flinta je tam skutečně vystavená,v provedení:železo-černěné,pažba buk.
A víte jistě, že máte tu stejnou špilasku? Ve Střelecké revui žádné vady nepopsali: http://www.streleckarevue.cz/kategorie. ... 12/022.pdf. Asi měli tu vychytanou pro novináře. A nebo už mají obroušené lasery na soustruzích. 

Umarex Smith&Wesson M&P R8,
Zoraki M906
Zoraki M906
Asi je to jak u nových aut, ty první série jsou nejhorší než se vychytají mouchy.Nechápu jestli ta objímka je opravdu ze slitiny.Když jsem flobertku přinesl domů,hned jsem ji obcházel magnetem,abych zjistil co je to zač.Moc se mi nelíbila ani ta botka, která je z plastu a působí dost laciným dojmem.Taktéž lučík je z něčeho jako plast- nemagnetizuje.Tyto doplňky by prodejce mohl prodávat z mosazi.
Ta objímka je ze zinku ( už se tady o tom psalo ) a proto praskla, zinek má nízkou pevnost a proto nic nevydrží.
-
jak vypadá závěr na flobert zkm 468 nemá nekdo treba vyres