Flobertka Spielberg Brno
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
To, že pár týdnů po 1. sérii, s jedním otvorem pro snížení výkonu, příjde série 2. s dvěmi otvory
- jestli to neprostřelí na 10 m kartón, tak ta energie musí být hluboko pod úrovní zlamovací vzduchové pistole, která má deklarovaných max 3J a sní kartón na 10 m hravě prostřelím,- tak to fakt nechápu.
Tu 2. sérii bych nebral ani za 2000Kč, 1. sérii tak za 1000Kč plus vyměnit díly ze slitiny za železné. cituji:,,objímka hlavně, hledí ,muška a lučík jsou ze slitiny (měkké jak ho...)"
Cituji:,,hledí a muška jsou vyoseny", ,,Muška je dokonce mírně ohnuta doprava,"
To mi příjde, že to vozej někde z Číny lodí, v krabici naházených několik desítek hlavní na sobě.
A při vlnobití to o sebe tříská.
- jestli to neprostřelí na 10 m kartón, tak ta energie musí být hluboko pod úrovní zlamovací vzduchové pistole, která má deklarovaných max 3J a sní kartón na 10 m hravě prostřelím,- tak to fakt nechápu.
Tu 2. sérii bych nebral ani za 2000Kč, 1. sérii tak za 1000Kč plus vyměnit díly ze slitiny za železné. cituji:,,objímka hlavně, hledí ,muška a lučík jsou ze slitiny (měkké jak ho...)"
Cituji:,,hledí a muška jsou vyoseny", ,,Muška je dokonce mírně ohnuta doprava,"
To mi příjde, že to vozej někde z Číny lodí, v krabici naházených několik desítek hlavní na sobě.
A při vlnobití to o sebe tříská.
Re: Flobertka Spielberg Brno
První serie jeden odfukový otvor, druhá dva, to znamená že to upravují za chodu a postupně vychytávají nedostatky.
Jak asi bude vypadat třetí serie?
Jak asi bude vypadat třetí serie?
-
za kolik by jsi bral tady nikoho zajimat nebude . jestli jsi chtel s ni strilet olympijske discipliny tak budes muset pritlacit financne ty upravy verim ze pro vetsinu nebudou problem .ta objimka zas tak mekka neni .jestly mas tu flintu take na zatloukani kulu kup si radeji palici . obdivuji vsechny tady ty soudni znalecke posudky od lidi kteri ji nemely v ruce fotky muzu poslat na e mail
No za tu cenu bych si představoval kvalitu někde jinde, než dle toho, jak ji tu zde popisují ti co ji mají......
Weihrauch HW100S .177 + Burris Timberline
- jozef hošmanek
Ta flobertka opravdu stojí za ho...
Taky jsem dostal sz, že první serie vypadala jinak.Škoda, že to tak sprasili
Za 6400kč se nevyplatí bral jsem ji do zbírky, ale co je moc to je moc i na mně

Naposledy upravil(a) jozef hošmanek dne 18 úno 2012 00:47, celkem upraveno 1 x.
Jen tak dál, a stane se neprodejnou. Jenom škoda, že pár prvních fandů to muselo odnést a navíc je to stálo 6500Kč.
Ještě že máme forum, jinak jsem mezi ně patřil také. A ti co forum neznají, mají bohužel smůlu. Draze zaplacená zkušenost.
Jenom by to někdo výrobci měl říct. Tohle by si pan Dressler nedovolil!
Ještě že máme forum, jinak jsem mezi ně patřil také. A ti co forum neznají, mají bohužel smůlu. Draze zaplacená zkušenost.
Jenom by to někdo výrobci měl říct. Tohle by si pan Dressler nedovolil!
Tak jsem si ten zázrak chtěl koupit, ale při prohlídce na prodejně jsem z toho rycle vycouval.
Křivý miřidla, volnej závěr a celkově špatné zpracování. Za těch šest a půl tisíce jsem čekal víc.
Firma to vydává za výrobek brněnské zbrojovky, se špičkovou kvalitou bývalé ZBROJOVKY BRNO
tohle nemá ale nic společného.
Křivý miřidla, volnej závěr a celkově špatné zpracování. Za těch šest a půl tisíce jsem čekal víc.
Firma to vydává za výrobek brněnské zbrojovky, se špičkovou kvalitou bývalé ZBROJOVKY BRNO
tohle nemá ale nic společného.
Dresslerovky, ZKM 451
Tak jsem dnes šel do krámu a onu flobertku jsem si měl možnost prohlídnout a omakat a vyzkoušet závěr atd.
Závěr se vůbec nemlel, mířidla byla rovná, muška i hledí. Celkově vypadala pěkně, odfuky opravdu dva a vytahovač jenom široký drápek. Příjemně se držela ale zatím jsem nekoupil. Tolik můj poznatek.
Závěr se vůbec nemlel, mířidla byla rovná, muška i hledí. Celkově vypadala pěkně, odfuky opravdu dva a vytahovač jenom široký drápek. Příjemně se držela ale zatím jsem nekoupil. Tolik můj poznatek.
Taky jsem si pořídil tuto Flobertku, nevím kdo a kde ji koupil s vymletým závěrem apod. Ta moje střílí přesně zatím zkoušeno na 10 m. Jediný co můžu vytknout je vyhazování vystř.náboje - jde ztěžka.Ale žádnou tyčku na vyndání jsem nepoužíval. Jinak vše ok. Musel jsem ji trochu poupravit, aby nebyla tuctová.Fotky můžu uveřejnit.Plastový kufr ,který jsem po prodejci taktéž požadoval mi nedal, se slovy, že výrobce je dal na prodejnu v papír.krabici, škoda.Jinak Flobertka se v ruce drží dobře, oproti vzduchovce velký váhový rozdíl.
- jozef hošmanek
Jen pro zajímavost první provedení vytahovače na Spielberg Brno.(pavel 54 ani nekupuj je na ho...)

Nápadně se ta konstrukce podobá CZ 242 a i u ní byli trable s vyhazováním...
Všechno je to na jedno kopyto, podoba taky na flobert DUO, škoda, že není Spielberg se zásobníkem
Jen mých pár postřehů.
SPILBERG 101F.
Objímka je v mém případě již z oceli.
Vyhazovač nespolehlivý, konstrukce dobrá, špatné provedení.
Jeho zub je nízký a občas podklouzne pod okraj. Oprava návarem viz. foto.
SPILBERG 101F.
Objímka je v mém případě již z oceli.
Vyhazovač nespolehlivý, konstrukce dobrá, špatné provedení.
Jeho zub je nízký a občas podklouzne pod okraj. Oprava návarem viz. foto.