Je to dobr? ku?e?
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
ahoj, má někdo zkušenosti s koupí kuše z druhé ruky? Mám na mysli exc. exomax a na co bych si měl dát pozor? A máte nějaký tip? Nemusumí ani být s optikou tu mám. A šípy taky. Díky za tipy a rady.
Re: Je to dobrá kuše?
Ještě mu pod tím jeho chvalozpěvem chybí: A teď se Vás ptám, víte kolik naše jedinečná kuše navržená v jůesej a frézovaná nejšikovnějším tchaiwancem z nejmodernější slitiny bambusu stojí? Vážení přátelé naše ultimate supr kladková kuše TITÁÁÁN běžně stojí 25.000,- Kč, ale dnes v naší jedinečné akci za ni nedáte ani 21.000,-Kč, nýbrž jenom 14.999,- Kč. To je šance která se neodmítá. Zeptejte se našich telefonistek také na exkluzivní příslušenství. A když zavoláte nyní, dostanete druhou ultimate supr kuši TITÁÁÁN, jako dárek..... ať si aspoň dvakrát vystřelíte
ZAVOLEJTE NYNÍ

miki004: S koupí "ojeté" kuše zkušenosti nemám, ale určitě si ji nenechávej poslat a obchod jedině z očí do očí. Na kuši bych se díval na stav ramen (jestli nemají někde nějakou deformaci/prasklinu), pak spouštěcí mechanismus (jestli nemá vůli, nebo nedrhne) a samozřejmě nejlepší je kuši na místě hned vyzkoušet. Pokud se prodávající bude nějak bránit, pak je asi něco špatně. Je to jako se vším z druhý ruky.
Chose:
Pan Cerman, nam objasnil preco to ma drahsie a tiez uviedol preco je jeho ULTRAMAX, taka draha a dobra ..
). Trochu nam ale vynadal, ze nevieme strielat a ze sa nepravom stazujeme na jeho adresu/obchod.
http://www.lukostrelec.cz/modules.php?n ... pic&t=2102
Pan Cerman, nam objasnil preco to ma drahsie a tiez uviedol preco je jeho ULTRAMAX, taka draha a dobra ..

http://www.lukostrelec.cz/modules.php?n ... pic&t=2102
brcko:
Díky za odkaz. Zajímavý fórko. Tam budu chodit, tam se toho děje... hádky, pomluvy, omluvy, výroba, usmiřování, technologie, metalurgie.... oujé
Díky za odkaz. Zajímavý fórko. Tam budu chodit, tam se toho děje... hádky, pomluvy, omluvy, výroba, usmiřování, technologie, metalurgie.... oujé
Chose :
Tak hlavně že není nuda ne
Tak hlavně že není nuda ne

scootr:
No nuda není, ale děláte mi v tom pěknej chaos. Po Vánocích sem chtěl koupit novou kuši a zrovna u tvýho oblíbenýho prodejce
Váhal jsem mezi Equinoxem a Ultramaxem. Teď váhám, jestli vůbec koupit.... Asi si zohejbám nějakej kus drátu, natáhnu na něj gumu z kalhot a budu střílet kamínky 
No nuda není, ale děláte mi v tom pěknej chaos. Po Vánocích sem chtěl koupit novou kuši a zrovna u tvýho oblíbenýho prodejce

skusali ste prieraznost svojich kusi na nejake materialy?vcera som jeden naparal do vyschnutej borovice,sip s tercovym 100 grainovym hrotom,zo vzdialenosti asi 8 metrov,sip vnikol dnu asi len 3cm,pravdu povediac cakal som ovela viacej,ktovie kolko by vnikol taky sip s loveckym hrotom,hm..strielal som z exomaxu..
jestli to správně chápu tak s exomaxem si pustil ším do fošny z 8 metzrů ?? Hele nic se ti nestalo ??spitamen píše:skusali ste prieraznost svojich kusi na nejake materialy?vcera som jeden naparal do vyschnutej borovice,sip s tercovym 100 grainovym hrotom,zo vzdialenosti asi 8 metrov,sip vnikol dnu asi len 3cm,pravdu povediac cakal som ovela viacej,ktovie kolko by vnikol taky sip s loveckym hrotom,hm..strielal som z exomaxu..
Chose, neodrazuji tě 
V Ultramaxu ti neporadím, možná MartinT ví více...

V Ultramaxu ti neporadím, možná MartinT ví více...
scootr,co by sa mi malo stat?bol to vyschnuty strom borovice,sip tam vnikol asi 3cm ako som pisal,nevedel som si predstavit aby sa odrazil sip od kmena smerom ku mne ako gulicka s floberta,vzduchovky,borovica nieje tak tvrda aby to odrazila...ktovie co by dokazala prerazit s takym kalenym dvojstranne nabrusenym hrotom ake sa pouzivali pred 500-600 a viac rokami..ale zvedavost mi nedala,tak som to tam nasukal s tercovym hrotom,aj ked mi je jasne,ze tercovy ma minimalnu prieraznost..len som cakal zopar cm viac prieniku...
co zůstalo ze šípu?
sip som pomaly vykyvaval do stran a vytiahol von..ostala na nom asi 5mm dlha prasklinka,hrot s inzertom ostal v kmeni
co si čekal od tohoto testu?
pred vystrelom som odhadoval prienik asi 6,7cm,potvrdila sa mi polovica toho odhadu,bol som zvedavy kolko dokaze preniknut tercovy hrot,skusim zohnat kovany hrot stredovekeho typu a test zopakujem..