Derringer od fy Great Gun
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
-

- Alexxxus
- Odborník na vzduchovky
- Kontaktovat uživatele:
Re: Derringer od fy Great Gun
Nene ... Každý svého štěstí strojvedoucí, dělal jsem derringera v ráži .36 z mosazi a nechal ho kdysi otestovat ve zkušebně a bylo mě řečeno cca toto ... je předimenzovanej. Pak jsem udělal jednohlavňovou bambitku v ráži .45 a zase předimenzované .... černej prach ... i mlejnek na mák s navážkou cca 20ti gramů vydržel sice uletěl, vlastní mlejnek uletěl jinam než mlecí kámen ( ten jsme nenašli ale vydržel a to je to jak se říká jen obyč... šedá litina.
Daystate Griffin - special edition 007/150 .177 + Deon March 1-10x24
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.
http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.
http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
Tak jsem si doma na koleně vyhrál. Nábojnice jsou vystřelené a mám v nich terčovou laboraci BP. Ogivál je vždy nalisován na první průměr, takže drží a při nabíjení jde snadno vyndat. Takovouhle rychlopalbu z derika ještě nikdy nikdo neviděl

máš to moc pěkné,-)
Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než stačila odvolat.
I já chci pochválit, pěkná práce.
Zdravím pánové. V SR stručně představili tu šestatřicítku. Jestli ji někdo z vás měl možnost vyzkoušet (předpokládám, že Ed určitě), dejte k dobru názor. Díky.
ty první šli hned zadavatelům, tak sem test nestihl provést, ale teď by mněla být nová várka, tak se pokusím to prubnout a najit co tomu bude chutnat.
Opravdu teď nestíhám, mám rozpracované další 4 nové věci, co půjdou do realizace, tak sem GG trochu zanedbal.
Opravdu teď nestíhám, mám rozpracované další 4 nové věci, co půjdou do realizace, tak sem GG trochu zanedbal.
Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než stačila odvolat.
To brezvi:Co používáš za nábojnice?Že by .45LC?
Chtěl jsem, ale nikde jsem je nesehnal. Jsou to .44 magnum rozkalibrované na požadovaný průměr 11,2mm.
to Filo:můžeš sem vhodit foto prodloužené rukojeti tvého GG deringu,jak jsi psal?-pokud ho již máš hotový?
KDO NEPOZNÁ DOBRO OD ZLA A NEKLADE ZLU ODPOR,STÁVÁ SE JEHO OBĚTÍ !
To KMOTR:ještě to nemám hotové,kamarád si dává načas 

OK Ede. Tak tím prosím prubni střelit i do nějakého toho prkénka, (nebo do prošíváku na tchýni) ať víme.
Tak pokud se nic nepokazí, mohl bych mít v příštím týdnu jeden kus Derika 9mm na testováni. Jen teda budu muset vymyslet čím ho nakrmit, aby kousal ,-)
Glock 43, HK USP, CZ 27, 45, 50, 52, 75B, 44/81, 82, Derringer GG .45+9mm,
SVD 63, AKS74u, Brno mod. 4, Optima B12, M870
Sa vz. 26, 58, 61, UK 59, UZI, CQ-A1
Slavia 631, Slavia 634+Nikko Stirling 6x40AO, Crossman 1377
SVD 63, AKS74u, Brno mod. 4, Optima B12, M870
Sa vz. 26, 58, 61, UK 59, UZI, CQ-A1
Slavia 631, Slavia 634+Nikko Stirling 6x40AO, Crossman 1377