2 igi_79, AKAJ,..... : ja nezdilim stejny nazor s tim, ze pri zavedeni FT pravidel nebo alespon castecnou upravou pravidel na ceske sklopce by se vytratila zabava. To v zadnem pripade neni pravda

Nemyslim si totiz, ze takovou veci jako je urceni polohy pri strelbe nebo upravou killzon podle pravidel FT by s vytratila zabava ... spis naopak, bylo by dle meho nazoru mozna zabavnejsi (prakticky by se nic nezmenilo, doslo by maximalne k tomu, ze by se roztrhala trosku vysledkova listina a taky k tomu, ze by se strelci dale zlepsovali a lepe vedeli kde delaji chyby, co zlepsovat,atd) . Kazda hra nebo soutez ma sve pravidla stejne jako ceska sklopka ...nerikam ze jsou spatna to v zadnem pripade, ale nikdo nemuze rikat, ze FT dle pravidel je nuda a ze nama cenu takovou vec poradat. Ja osobne soutezni ambice na MS nebo podobne akce nemam (jednak na to nemam cas a zatim ani ,,chut,, se zucasnit takove akce) nicmene FT dle pravidel je pro me a nejen pro me co jsem se bavil s par lidma zajimava akce a rad bych se zucasnil a porovnal sve mizerne dovednosti na teto soutezi

. Proste se chci zlepsovat a tohle je pro me prilezitost. Zpravy jsou takove ze Alexxus, popripade sportovec nebo Rchlapek by meli nebo minimalne chteli neco takoveho poradat a ja doufam ze budou

BTW je mi uplne jedno kdo to bude poradat

kdyz to bude Kubajzz bude to Kubajzzz neresim

Myslim ze prostor pro takovou soutez tu je tak proc ho nevyuzit?
Ale k jadru pudla...byla by moznost pokud by to tu z nejakych duvodu neklaplo prijet k SVK bratrum

si zasoutezit?
Resp. zjistit jak jsem marny