Field Target, Hunter Field Target a ?esk? sklopka

Vše o vzduchovkách, plynovkách, aisoftu a popřípadě i paintballu.

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz

Odpovědět
_Stalker_
Kontaktovat uživatele:
Re: Field target

Příspěvek od _Stalker_ » 16 lis 2011 01:10

Nase nepsana pravidla umoznuji lecos. Chcete zmenu? Tak postavte svoje sklopky a dejte k nim pokyn, ze se maji strilet treba jen na jedne noze. Strelci budou nadavat, budou se smat, ale verim ze vsichni to odstrili.

Dopadlo by to stejne jako onehda s tou sklopkou tusim na 70m. Kazdy nadaval kterej magor ji dal tak daleko a ja nevim co jeste....ale kazdy strilel. A dokonce padala. Stejne jako na sklopku asi na 7m v korune stromu, kterou jsem treba ja strilel poslepu, jelikoz ostry obraz mam asi od 13m. Proste je to "lov" a pohoda.

A jestli nekdo udela pohyblivou sklopku, bude se strilet i na ni....

Nas totiz to strileni bavi tak moc, ze nemusime vitezit. Ale potrebujem strilet. :D

Blue_L

Příspěvek od Blue_L » 16 lis 2011 07:21

_Stalker_ píše:Nas totiz to strileni bavi tak moc, ze nemusime vitezit. Ale potrebujem strilet. :D
Pekna myslienka Obrázek
Weihrauch HW100S .177 + Discovery VT-Z 4-16x50 FFP
KalibrGun Cricket WST .22 + Hawke Sidewinder 30 Tactical 6.5-20x42
Taipan Veteran std .22 + Element Helix 6-24x50 SFP
Powered by YONG HENG compressor
markr.5

Příspěvek od markr.5 » 16 lis 2011 09:17

Tomayo píše:ja osobne bych cistikrevne FT a HFT chtel zkusit, ale chodit i na skopku. Takze pokud by bylo FT jednou za mesic a ceska sklopka take...cili by si to stridalo po 14dnech tak by to byla parada.
pokud je mi známo, tak něco takového plánuje na příští rok Alexxxus, tak uvidíme jestli to dotáhne. osobně se rád zůčastním každého srazu či soutěže...
Kubajzz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kubajzz » 16 lis 2011 10:16

Vv sobotu 12.11. proběhl letošní poslední závod Českého FT.
Týden předtím se nám povedlo díky LaRimu odstranit překážející betonové panely, takže pro nastřelování bylo rázem o dvě třetiny více místa než posledně. :wink:
Samotný závod provázelo krásné podzimní počasí s minimálním větrem a modrou oblohou.
Stavitelé dráhy rozmístili po lese 48 sklopek v různých vzdálenostech i pozicích, zároveň i ověřovali jejich funkčnost. Dosažitelné maximum tedy bylo 96 bodů.
O prvních místech rozhodl rozstřel a výsledek závodu je tady:
Obrázek

Zvláštní cenu Obrázek
tentokrát získává LaRi za zajištění jeřábu a pomoc při přípravě střeleckého prostoru.

Nějaké fotky dodám později.
http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.
Jabberwocky

Příspěvek od Jabberwocky » 16 lis 2011 10:28

Mně se srazy líbí, jak jsou. Tj. víc jako srazy než jako nějaké velké závodění. Baví mě střílet a baví mě, když sklopky padají. Nebaví mě nic moc složitě štelovat ani počítat. Adrenalinu a stresu mám dost v práci, na srazy si jezdím odpočinout.

Díky za výsledky, Kubajzzi :-)
_Stalker_ píše:Nas totiz to strileni bavi tak moc, ze nemusime vitezit. Ale potrebujem strilet. :D
Přesně!
BSA Lonestar 4,5 mm + NS Nighteater 6-24x56 AG
Slavia 634 4,5 mm + NS Mountmaster 6x40 AO
www.promonarchii.cz
marezin

Příspěvek od marezin » 16 lis 2011 10:46

Přesně tak já s Martanem jsme rádi že se podíváme na dva srazy za rok,jednak dálka jednak práce,,,a jsem rád že pokecám s lidmi se stejým zájmem kouknu na přírůstky kdo co má nového ,,,a ten závod třešnička na dortu takže za sebe bych nic neměnil,,,,pravidel mám dost v práci... :evil:
Taipan II +MTC Viper Connect 3-12x32 AMD
HW 100s+Hawke 8,5x25-42
milius

Příspěvek od milius » 16 lis 2011 14:48

Kubajzz píše:Ještě to nemám spočítané, ale odhadem nás letos bylo víc než 100. Jenom jsem koukal na fotky a minule chybělo 20 lidí co bylo předminule, ale dalších 20 lidí je hned nahradilo... Loni to bylo celkem asi 70 lidí.
Pokud přijede 70 lidí najednou, tak problém nebude, pokud nebude brzo tma. Na momentálním místě žádný problém s parkováním není, tam vejde tak 80 aut + ještě příjezdové cesty.
Když bude ještě víc lidí (100), tak naopak budeme nuceni počet sklopek snížit (max. 40 jako v Polsku) jinak se to nestihne, ale to je hudba daleké budoucnosti.
Jo dost lidí se i vystřídalo.Jen se upřimně modlim,abychom zůstali kde jsme,protože poslední dobou s tim jezdíme jako s cirkusem.Nikdo se nemá ke shánění prostoru a Milovice nejsou nafukovací.Není problém kam dát 200 lidí,je problém kam dát 30 aut.No kdyžtak jsou tu státní pozemky.
Narazit na špatný kus se stane.... ,ale je to určité procento blížící se pravděpodobnosti......
Warthog

Příspěvek od Warthog » 16 lis 2011 15:03

U nás v Sudetech je místa dost klidně na 50 nebo 100 aut. Jen je to holt trochu z ruky a když je většina lidí z Prahy a okolí (alespoň se tak domnívám), tak ty Milovice jsou perfektní.

Jinak teď kvůli jiné akci zjišťujeme možnosti ve vojenském prostoru v Brdech, tak uvidíme...

Laßt uns fest zusammenhalten - In der Eintracht liegt die Macht - Mit vereinter Kräfte Walten - Wird das Schwere leicht vollbracht
igi_79
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od igi_79 » 16 lis 2011 15:14

Neviem ci ste uz zachytili sumy, ze JSB by mohlo v buducej sezone niekde okolo Bohumina organizovat medzinarodnu FT sutaz ? Nas kalendar buducorocnej FT ligy by mal s touto sutazou uz pocitat. Dufam, teda ze pre strelcov z Prahy cestujucich len do Milovic to nebude az taky problem...
Kubajzz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kubajzz » 16 lis 2011 15:49

Ano, je to tak. Posledně co jsme byli testovat diabolky a pak na předminulém srazu jsme se předběžně domluvili, že červnový sraz se bude konat v areálu JSB v Bohumíně.
Přesný termín ještě stanovený není, prvně musíme nějak naplánovat příští sezónu.
http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.
Tomayo

Příspěvek od Tomayo » 16 lis 2011 16:47

ja bych strilel az bych brecel :) a to jsem pred chvilkou dostrilel :) nemuze se udelat jeste jeden sraz za ,,14,, dni ? Dnes bylo take paradne na strelbu
Daystate Grand Prix - Nikko Stirling Diamond 10-50x60 MD + Bushnell 3200 10x40
KalibrGun Cricket .22 - Delta Titanium 6-24x42

http://www.youtube.com/watch?v=8-ejyHzz3XE
JR

Příspěvek od JR » 16 lis 2011 17:47

Neboj Igi, když udělá JSB střílečku v Bohumíně, tak tam určitě nebudeš soutěžit sám...
markr.5

Příspěvek od markr.5 » 16 lis 2011 18:10

vzhledem k SZ, kde se mě ptali, cože to mám za optiku, dovolím si opravit Kubajzze - optika na AAčku je Falcon 10-50x60 :wink:
igi_79
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od igi_79 » 16 lis 2011 19:05

Podla ohlasov z nasej poslednej sutaze sa tam chysta vacsina pravidelnych slovenskych strelcov a verim ze pridu aj madarski a polski FT strelci takze sam tam urcite strielat nebudem, len som dufal ze aj nejaki domaci strelci sa tam ukazu co dokazu v FT :P
Tomayo

Příspěvek od Tomayo » 16 lis 2011 19:25

2 igi_79, AKAJ,..... : ja nezdilim stejny nazor s tim, ze pri zavedeni FT pravidel nebo alespon castecnou upravou pravidel na ceske sklopce by se vytratila zabava. To v zadnem pripade neni pravda :!: Nemyslim si totiz, ze takovou veci jako je urceni polohy pri strelbe nebo upravou killzon podle pravidel FT by s vytratila zabava ... spis naopak, bylo by dle meho nazoru mozna zabavnejsi (prakticky by se nic nezmenilo, doslo by maximalne k tomu, ze by se roztrhala trosku vysledkova listina a taky k tomu, ze by se strelci dale zlepsovali a lepe vedeli kde delaji chyby, co zlepsovat,atd) . Kazda hra nebo soutez ma sve pravidla stejne jako ceska sklopka ...nerikam ze jsou spatna to v zadnem pripade, ale nikdo nemuze rikat, ze FT dle pravidel je nuda a ze nama cenu takovou vec poradat. Ja osobne soutezni ambice na MS nebo podobne akce nemam (jednak na to nemam cas a zatim ani ,,chut,, se zucasnit takove akce) nicmene FT dle pravidel je pro me a nejen pro me co jsem se bavil s par lidma zajimava akce a rad bych se zucasnil a porovnal sve mizerne dovednosti na teto soutezi :). Proste se chci zlepsovat a tohle je pro me prilezitost. Zpravy jsou takove ze Alexxus, popripade sportovec nebo Rchlapek by meli nebo minimalne chteli neco takoveho poradat a ja doufam ze budou :!: BTW je mi uplne jedno kdo to bude poradat :!: kdyz to bude Kubajzz bude to Kubajzzz neresim :!: Myslim ze prostor pro takovou soutez tu je tak proc ho nevyuzit?

Ale k jadru pudla...byla by moznost pokud by to tu z nejakych duvodu neklaplo prijet k SVK bratrum :) si zasoutezit?
Resp. zjistit jak jsem marny :)
Daystate Grand Prix - Nikko Stirling Diamond 10-50x60 MD + Bushnell 3200 10x40
KalibrGun Cricket .22 - Delta Titanium 6-24x42

http://www.youtube.com/watch?v=8-ejyHzz3XE
Odpovědět