myslel som to hlavne tak ze ked chcem novu vzduchovku tak budem mat novu rok vyroby 2010,2011,2012 teda nieco od vyrobcu vzduchoviek co pravidelne prichadza s novinkami v kazdej cenovej kategorii kde je sanca ze kazdy model bude aspon o chlp lepsi ako ten predchadzajuci, nieco co ide s dobou a snazia sa svoje modely zdokonalovat a nie ako hammerli od umarexu kde sa podarili 2 modely ktore sa vyborne predavaju ale nesnazia sa ich zlepsovat uz par rokov a popracovat aspon na malickostiach o ktorych urcite vedia.PEPAN píše:Jaký by podle tebe měl být problém 3 roky uložené vzduchovky?paci sa mi na nej ze je nova a nedostanem ako niektori napr vzduchovku co sa vyraba uz 5rokov nejaku 3rocnu zo skladu
Vzduchovky Hatsan
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Gamo hunter DX -Nikko Stirling 6x40AO mounmaster
Crosman Benjamin trail nitro piston 2.
Beretta APX 4,5mm
Beretta APX 4,5mm
Re: Vzduchovky Hatsan
Myslíš, že u vzduchovky za 100 eur bude nějaká "inovace"
Asi těžko.

u poslednych modeloch hatsan aj do 100eur zapracovali aspon na lepsej spusti kde dali kovovu a je nastavitelna je to jedna z veci ktora tu vo vlakne u starsich modeloch bola vycitana ale to ty iste vies,zial na miesto nazoru na novsie modely striker sa tu zase zjavuju len ti co kritizuju kazdu lacnejsiu vzduchovku a nemaju pochopenie pre tych co so vzduchovkami iba zacinaju ,snad sa zjavia aj ti co maju hatsan striker ci uz S alebo X a maju s nimi skusenosti a nielen ti co precitali vlakno a uz vedia vsetko o hatsanoch aj o tych ktore este neboli ani vrobene .
Beretta APX 4,5mm
Beretta APX 4,5mm
No nedalo mi to a po přečtení celého fora o Hatsanech jsem se tu zaregistroval a chtěl bych si také přihodit svou trošku do mlýna.
Jelikož jsem měl Slávie čtyři,jednu Umarexku, ted Hatsan 90,tak musím říct,že jsem s Hatsanem 90 velmi spokojený-jak se sílou,tak i s přesností-na 15-20m s úplně obyč. optikou Tasco 4x20 trefím tužku a to mi stačí.
Slávie nejsou špatný,ale jsou to fakt zastaralý slabý a vzhledově nudný vzduchovky, střílí sice jakš takš přesně,ale to je tak všechno
Trošku mi to tu ti Slávisté připomínají české motorkáře na Jawách-nejede jim to,smrdí z výfuku ale jedou přece na českých motorkách,které jsou už dávno za Zenitem,tak asi tolik.
Jelikož jsem měl Slávie čtyři,jednu Umarexku, ted Hatsan 90,tak musím říct,že jsem s Hatsanem 90 velmi spokojený-jak se sílou,tak i s přesností-na 15-20m s úplně obyč. optikou Tasco 4x20 trefím tužku a to mi stačí.
Slávie nejsou špatný,ale jsou to fakt zastaralý slabý a vzhledově nudný vzduchovky, střílí sice jakš takš přesně,ale to je tak všechno
Trošku mi to tu ti Slávisté připomínají české motorkáře na Jawách-nejede jim to,smrdí z výfuku ale jedou přece na českých motorkách,které jsou už dávno za Zenitem,tak asi tolik.
Každá věc i ta která stojí mnohem méně než 100 eur, prochází časem vývojem. Kdyby to tak nebylo tak stále házíš kamenem po mamutech.
mažki píše:u poslednych modeloch hatsan aj do 100eur zapracovali aspon na lepsej spusti kde dali kovovu a je nastavitelna je to jedna z veci ktora tu vo vlakne u starsich modeloch bola vycitana ale to ty iste vies,zial na miesto nazoru na novsie modely striker sa tu zase zjavuju len ti co kritizuju kazdu lacnejsiu vzduchovku a nemaju pochopenie pre tych co so vzduchovkami iba zacinaju ,snad sa zjavia aj ti co maju hatsan striker ci uz S alebo X a maju s nimi skusenosti a nielen ti co precitali vlakno a uz vedia vsetko o hatsanoch aj o tych ktore este neboli ani vrobene .
Tak s plastovou jsem se nesetkal, měl jsem co dočinění s kovovou, Ale jestli říkáš, že ty plastový byly ještě horší, tak to si teda fakt nedovedu představit. Krom toho nejsem majitelem žádné drahé zbraně. Mám pouze srovnání mezi několika Hatsany a Sláviemi.
Pro mažki. Jak už jsem tady nedávno psal, vlastním H.strikera X , sice jen půl roku, ale zatím naprostá spokojenost. Co se tuhosti spouště týče, tak jde podle mého názoru a porovnáním s jinýmí flintami Slávie,Gamo atd. nejlépe. Nejspíš bude mít větší ráz než o třídu vyšší pružinovky, ale žádná katastrofa to není. Za 40let mi prošlo rukama spousty pružinovek bohužel té nižší třídy. Musím proto citovat, myslím že Kubajze: kdo si nevystřelí z pořádné vzduchovky chválí............................
jedina vyhoda Hatsanu oproti Slavii je,ze ked si tam date silnejsiu pruzinu,tak to ma vacsiu silu...inac v 16J verzii strielaju takmer rovnako,takze nechapem ako niekto moze tvrdit ze Hatsan je silnejsi(zeby podla toho,ze Hatsan kope jak krava? ...kope, ale nie je silnejsi)...pri tych najlacnejsich by sa dalo este usetrit nieco,za co by sa dal kupit lacnejsi puskohlad,ale nestalo by to moc za to...takze ked si niekto kupi Hatsana 90 alebo Strikera,tak vlastne usetri len 40-50eur a ten Hatsan sa aj tak omnoho skorej rosype ako Slavka(ocova vytuningovana 630 ma uz vyse 30 rokov a striela rovnako dobre ako moja 634)...navyse problem zohnat nahradne diely...tak si zvazte,ci tych 50 eur stoji za to...a koniec koncov,kedze je Hatsan menej presny,tak vas to bude nutit viacej strielat a s rovnakym pozitkom miniete viacej diaboliek,cize aj viacej penazi...Hatsan tak jedine na strelbu s vacsim vykonom (co je uz illegal)...
nie, hatsan je už v základe silnejší ako 634, daj si to cez hradla. (i sam si napísal TAKMER rovnako)
"Hatsan kope jak krava" hej hlavne tie modely s SAS...
tých 40-50e a v niektorých prípadoch až 70e tvorí tretinu až polovicu z ceny slávie, keď už tak si u slavie tu tretinu až polovicu doplatiť a zoberiem nejaké hw. a pokiaľ do hatsana nebudeš šprtať tak nemá dôvod sa rozsypať.
hatsan vypadá krajšie a zaujímavejšie ako slávia, inovuje každú chvíľu (spúšť,sas, dizajn) a je veľa modelov na výber, slávia je stále ta istá otrepana.
presnosť vôbec nie je taka zlá aby človek nič netrafil! zábavy poskytne veru dosť. a človek predsa nemôže čakať za tu cenu terčový špeciál. a ak to niekoho začne viac baviť tak isto si kúpi pcp a nie s634...
"Hatsan kope jak krava" hej hlavne tie modely s SAS...
tých 40-50e a v niektorých prípadoch až 70e tvorí tretinu až polovicu z ceny slávie, keď už tak si u slavie tu tretinu až polovicu doplatiť a zoberiem nejaké hw. a pokiaľ do hatsana nebudeš šprtať tak nemá dôvod sa rozsypať.
hatsan vypadá krajšie a zaujímavejšie ako slávia, inovuje každú chvíľu (spúšť,sas, dizajn) a je veľa modelov na výber, slávia je stále ta istá otrepana.
presnosť vôbec nie je taka zlá aby človek nič netrafil! zábavy poskytne veru dosť. a človek predsa nemôže čakať za tu cenu terčový špeciál. a ak to niekoho začne viac baviť tak isto si kúpi pcp a nie s634...
SAS je ten plastovej nesmysl za pružinou?
...ja síce Hatsana nemám,ale mám Cométu,ktorá po výmene pružiny tiež pekne kope,to ale neznamená,že by bola nepresná.Na 40m nieje problém triafať konské gaštany prakticky každou ranou./záleží od použitého streliva/Nakoniec kopajúca pružina navodí dojem skutočnej strelnej zbrane svojím správaním sa pri výstrele.A kto zvláda kopajúcu pružinovku,ten zvláda aj skutočnú strelnú zbraň.Na margo Slávií:tie patria svojím výzorom do múzea,ale aj kúpa novej sa dá pochopiť,pokiaľ bude súčasťou zbierky.Inak mi kúpa tejto zbrane pri takej pestrej a zaujímavej ponuke na dnešnom trhu pripadá,akoby dráhy kúpili parnú lokomotívu...Ale proti gustu žiaden dišputát...
...vzduchovky-optiky-diabolky-streľba...a mnoho iného,čo sem už ale nepatrí...
http://www.risopepi.sk
http://www.risopepi.sk
Počkej až budeš potřebovat nějakou součástku.
-
- Kontaktovat uživatele:
až se mi něco vysere (jestli), tak si koupím toho samého hatsana (nového) v cal. 22 a z toho starého mi zbyde vše+hlaveň v cal. 177 a pořád jsem na ceně nové s 634 a budu mít kopu náhradních dílu + druhou hlaveň
a budu spokojený. Před týdnem sem měl tu čest srovnat hatsana s s634 a teda. Ta s 634 kope jako kráva a má rybinu na piču.

Boží mlýny melou pomalu,ale jistě. Aneb na každou svini už se vaří voda.
sledujem vzduchovky a planujem kupu iba od zaciatku roka ale za tu dobu som presiel vela diskusii a konecne sa najdu aj ti co argumentuju pre hatsany tym co neustale opakuju to co sa vsade opakuje naj slavia ine nemaju suciastky vsetky sa rozpadnu iba slavia je vecna ,ale uz to tak davno neni suciastky na hatsany neni uz problem zohnat k tomu neustale zdokonalovanie vsetkych modelov od kvality po dizajn jedina zmena u slavii je ze sa vyrabaju uz v cine a cenova kategoria medzi modelmi tej strednej,nizsej cenovej kategorie vzduchoviek neskutocne nadsadena klasicka 631 175 M/S a stoji 131eur neverim tomu ze proti napr novsim hatsanom strikerom X co stoji 95eur je o tolko lepsia ale opakujem je to moj subjektivny pocit som amater a obycajna slavia 634 uz spada do kategorie Weihrauch HW tich lacnejsich co sa pise ze patria medzi top vyrobcov vzduchoviek urcite tam patrili aj slavie ale ci tam budu aj tie tolko ospevovane co sa zacinaju vyrabat v cine ukaze cas,AK SA NEZACALI VYRABAT SLAVIE V CINE/nemam problem s vyrobou vzduchoviek v cine ak zadavatel si to postrazi budu tak tiez kvalitne ako by sa robili hocikde inde,to len pre tich argumnet ktory sa roky ohanali a kritizovali hammerli -umarex ze presli s vyrobou do ciny som zvedavy ako sa postavia k slaviam/ SA OSPRAVLDLNUJEM NEMAM TO OVERENE IBA SOM TO NIEKDE CITAL A MOZNO TO BOL NAZOR CITATELA CO TO TIEZ NEVEDEL S ISTOTOU.
Beretta APX 4,5mm
Beretta APX 4,5mm
-
- Kontaktovat uživatele:
co vím,tak se slavie dělají na slovensku!
Boží mlýny melou pomalu,ale jistě. Aneb na každou svini už se vaří voda.