Dreslerovy flobertky
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Něčím podloženo???
Jsem našel toto http://www.strelectvi.cz/forum/viewtopi ... 05a3e444f1
Jsem našel toto http://www.strelectvi.cz/forum/viewtopi ... 05a3e444f1
Re: flobertka Rex
Der. Elfa jsem se rychle a rád zbavil, nedá s derringerem Rex srovnat, je to jen nepovedená napodobenina z nekvalitních materiálů a má nesrovnatelně horší zpracování. Po pár výstřelech přestal fungovat a chrastilo v něm jako v kukačkových hodinách
Poslal jsem ho na opravu (byl v záruční době) sice ho spravili že střílel, ale byly na něm vůle a hlaveň viklala stále víc a víc. Tak jsem ho raději prodal-dost pod cenou.
S derringerem Rex vyrobený firmou J.Dressler jsem nikdy žádný problém neměl, funguje bezvadně, vypadá líp a střílí přesněji.

S derringerem Rex vyrobený firmou J.Dressler jsem nikdy žádný problém neměl, funguje bezvadně, vypadá líp a střílí přesněji.
Podobnou zkušenost s Elfem od JSG mám taky, zámek hlaně se vyvyklal a floberka přestala střílet.
Na první pohled má výrazně horší zpracování než derringer REX pana Dresslera, ten mám ve zdobeném provedení a je ozdobou mé sbírky a nikdy s ním nebyly žádné problémy.
Na první pohled má výrazně horší zpracování než derringer REX pana Dresslera, ten mám ve zdobeném provedení a je ozdobou mé sbírky a nikdy s ním nebyly žádné problémy.
CZ 75
ZKM 452
Dresslerovky
ZKM 452
Dresslerovky
Nechce se mi věřit že by ELFa vyráběli v Drulově Litomyšl, to by musel mít kvalitnější zpracování a
byl by z kvalitnějších materiálů. To bude nějaký reklamní trik
Je značený jako výrobek firmy JSG - ta je v Praze a ta pokud vím nabízí plynové pistole které si nechává vyrobit v Turecku.
Jsou laciné a v podobné mizerné kvalitě jako pistolka ELF, takže si to všechno pravděpodobně nechává firma JSG vyrobit v Turecku.
byl by z kvalitnějších materiálů. To bude nějaký reklamní trik

Je značený jako výrobek firmy JSG - ta je v Praze a ta pokud vím nabízí plynové pistole které si nechává vyrobit v Turecku.
Jsou laciné a v podobné mizerné kvalitě jako pistolka ELF, takže si to všechno pravděpodobně nechává firma JSG vyrobit v Turecku.
Mohlo by se tu už upřesnit zkratka J G S a J S G, mám dojem že to někdo plete pořád dokola?
Pokud ne tak se omlouvám...
Pokud ne tak se omlouvám...
- Alexxxus
- Odborník na vzduchovky
- Kontaktovat uživatele:
JGS a JSG J jako Jelínek - G jako Gun - S jako Shop, a že by dělali Deringery v Litomyšli o tom nic nevím zeptám se ale zpracování je fakt jinde, samozřejemně že mám jak Dreslera tak Jelínka Dreslera nevím kde a Jelínka na stole, zpracování u Dreslera je frezování z monobloku železa, u JGSka si nejsem jistej, a že by vůle ? Nemám z toho odtříleno ani půl krabičky flobertek, a že by se někde něco vyklalo ? No nevšiml jsme si - vůle stejná jako dkyž jsem to koupil, i u Toho Dreslera, když nad tím dumám tak fakt nevím kde je
. Nějak mám radši plnotučnější ránu.

Daystate Griffin - special edition 007/150 .177 + Deon March 1-10x24
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.
http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.
http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
Re: Flobertka
Nechal jsem si u p. Dresslera udělat pistoli Fox 150 M speciálně s hlavní dlouhou 153mm, abych mohl trénovat na 25 m na standartní pistolový terč.
V neděli jsem s tím byl poprvé na střelnici a zde můžete vidět můj nejlepší výsledek - na 25 m pět desítek(!!!!!!!!!!!) tři devítky, jedna osma a jedna sedma, vše v černým.
Zkoušeli jsme také flobert. rev. Alfa 6" hl., -jen tři zásahy do černého z deseti.
V neděli jsem s tím byl poprvé na střelnici a zde můžete vidět můj nejlepší výsledek - na 25 m pět desítek(!!!!!!!!!!!) tři devítky, jedna osma a jedna sedma, vše v černým.
Zkoušeli jsme také flobert. rev. Alfa 6" hl., -jen tři zásahy do černého z deseti.
Naposledy upravil(a) Jindra M dne 06 říj 2011 18:04, celkem upraveno 2 x.
Mám FOX S 125 , na 25 metrů s ním trefuji také samy desítky a devítky, občas nějaká osmička.
To víš, zde je přesná hlaveň a je to jednoranka, to je na terčovou střelbu nejlepší.
S Alfou na 25 metrů taky nic netrefím, tak maximálně na 15 metrů.
To víš, zde je přesná hlaveň a je to jednoranka, to je na terčovou střelbu nejlepší.
S Alfou na 25 metrů taky nic netrefím, tak maximálně na 15 metrů.
Dresslerovky, Špilas
Nechal jsem si udělat delší hlaveň (6") a nějaké menší úpravy podle mých požadavků a jsem zcela spokojen, hlavně s přesností střelby.
S Foxkou se dá přesně střílet i na větší vzdálenosti. Trefuji s ní plechovku od piva i na 35 m.
Tahle co je na té tvé fotce je nějaké nové provedení?
Tahle co je na té tvé fotce je nějaké nové provedení?
CZ 75
ZKM 452
Dresslerovky
ZKM 452
Dresslerovky
Byl jsem si ji vybrat flobertku přímo u pana Dresslera, předvedll mi prototyp nového provedení pistole Fox s pevnými mířidly a šestipalcovou hlavní a novou muškou. Tohle provedení se má jmenovat model FOX M 150 a ještě ani není v oficiální nabídce http://www.dressler.ic.cz/
Tahle muška se mi líbí daleko více než obyčejná kolíková, hledí je nízké a pevné-to mi vyhovuje. Objednal jsem si ji a po šesti týdnech jsem se konečně dočkal. To dlouhé čekání se ale vyplatilo, jsem s ní nadmíru spokojen, hlavně s přesností střelby a solidnímu zpracování.
Tahle muška se mi líbí daleko více než obyčejná kolíková, hledí je nízké a pevné-to mi vyhovuje. Objednal jsem si ji a po šesti týdnech jsem se konečně dočkal. To dlouhé čekání se ale vyplatilo, jsem s ní nadmíru spokojen, hlavně s přesností střelby a solidnímu zpracování.
dnes jsem provětral dresslera fox 125s na 15m střed terče 6cm špičaté plné,,, paráda umí to vyrábět asi na něj nikdo nemá
Tak to je výborný výsledek a udivuje mě, že je to se ščpičatými, podle mé zkušenosti jsou přesnější s kuličkou.
Samozřejmě že jsou přesnější s kuličkou, sám p. Dresler je doporučuje pro své flobertky.
jo určitě jsou lepší s kuličkou na mířenku tyhle maj ale asi o třetinu více energie a to je u floby znát až až a jiné u nás zrovna na prodej nebyly