GunPower (Storm, Stealth, SSS, Shadow)
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Ze dřeva bych dělal maximálně střenky.Ta puška je dělaná tak aby tak vypadala.
Narazit na špatný kus se stane.... ,ale je to určité procento blížící se pravděpodobnosti......
Re: GunPower (Storm, Stealth, SSS, Shadow)
To drevo tam fakt nesedne. Ale pazba jinak pekna. Natrel bych ji na cerno 

Tohle by sedelo lepe http://www.talontunes.com/id15.html
Toto ešte nieje konečná podoba...bude to tmavé.A drevo sa mi drží v ruke nejako lepšie ako ten plast.Mne sa pozdávalo aj toto:
Jo ta je tiez dost dobra, Tonyho prace stoji fakt za to...
Blbec jsem si ji mel objednat kdyz jeste nebylo to blbe clo a dan, ted uz by to neproslo a to papirovani a dokazovani, jsem pro defenestraci
Blbec jsem si ji mel objednat kdyz jeste nebylo to blbe clo a dan, ted uz by to neproslo a to papirovani a dokazovani, jsem pro defenestraci

Ještě že se aspoň něco povedlo
Tony má teď rozpracovanou Big Bore v ráži .40...
Zkoušel jsem kdysi střílet z SSS i Exatama Jumbo a Jumbo Heavy a nebylo to špatný! Exact Heavy lítal průměrně 368 m/s, tedy asi 80 J. Lahve na 100 m za slabýho větru nebyla soupeř, nevýhoda byla velká ztráta dopadový energie a hlavně ten rachot. Monster je prostě lepší, nebo aspoň byl do tý doby něž se objevila hlaveň .25

Tony má teď rozpracovanou Big Bore v ráži .40...

Zkoušel jsem kdysi střílet z SSS i Exatama Jumbo a Jumbo Heavy a nebylo to špatný! Exact Heavy lítal průměrně 368 m/s, tedy asi 80 J. Lahve na 100 m za slabýho větru nebyla soupeř, nevýhoda byla velká ztráta dopadový energie a hlavně ten rachot. Monster je prostě lepší, nebo aspoň byl do tý doby něž se objevila hlaveň .25

...střeliva není nikdy dost!!!
Gun Power SSS .25
FX Royal Elite .25
FX Indepedence .22
FX Indy .22
FWB 601
Gun Power SSS .25
FX Royal Elite .25
FX Indepedence .22
FX Indy .22
FWB 601
Výkon by měl jít zvednout i úplným odstraněním vratné pružiny ventilu...
Mimochodem, Altarosi - můj SSS se chová nějak divně: nastavování výkonu se zdá fungovat přesně opačně než má. Tedy při největším předepnutí bicí pružiny je výkon nejmenší a naopak.
Mimochodem, Altarosi - můj SSS se chová nějak divně: nastavování výkonu se zdá fungovat přesně opačně než má. Tedy při největším předepnutí bicí pružiny je výkon nejmenší a naopak.
Laßt uns fest zusammenhalten - In der Eintracht liegt die Macht - Mit vereinter Kräfte Walten - Wird das Schwere leicht vollbracht
Tak to bych fakt nedelal, maximalne docilis toho, ze ti to bude zrat jak temelin... O tech ventilech vim fakt dost a pokud ho neupravis mensim zasahem, tak ten vykon fakt nezvednes a jak jsem rikal, tak ti to bude akorat hodne zrat vzduch, mam i zkusenost ze na jeden vystrel se mi vyfoukla cela bandaska a to je fakt hukotWarthog píše:Výkon by měl jít zvednout i úplným odstraněním vratné pružiny ventilu...

Zvednout vykon je jedna vec, ale vyladit to aby ti to davalo dobrou konzistenci, vec druha.
Pr. Tonyho ventil dal dobrych 10konzistentnich ran, coz mi prislo malo, me se podarilo vyladit pres 20 vystrelu s lepsi konzistenci(+/- 5m/s) a s vetsim vykonem...
No já to sem chtěl teď akorát hodit, že by to konečně mělo být vše připravené a dodělaný videonávod(chybí ještě popisky,jak v AJ tak v češtině )
Komplikace bylo zjištění, že jsou staré ventily a nové ventily které se lišili délkou závitu a pak samotná výroba. Zpoždění od prvního prototypu k finiši hrozné.
mikiki: koukám že si použil druhou variantu. Tedy manometr dole a plnění nahoře. Je pravda, že pro praváka může být manometr lépe dostupný, ale je to asi spíš záležitost vkusu.
Warthog -ok
Komplikace bylo zjištění, že jsou staré ventily a nové ventily které se lišili délkou závitu a pak samotná výroba. Zpoždění od prvního prototypu k finiši hrozné.
mikiki: koukám že si použil druhou variantu. Tedy manometr dole a plnění nahoře. Je pravda, že pro praváka může být manometr lépe dostupný, ale je to asi spíš záležitost vkusu.
Warthog -ok
Dumak ví co říká, bez něj bych těch 115 J nedal
Věnoval tomu opravdu hodně... 

...střeliva není nikdy dost!!!
Gun Power SSS .25
FX Royal Elite .25
FX Indepedence .22
FX Indy .22
FWB 601
Gun Power SSS .25
FX Royal Elite .25
FX Indepedence .22
FX Indy .22
FWB 601
2Altaros:
vyzkouším a uvidím jak mi to umístění manometru i plnícího pinu bude vyhovovat v praxi.
Beru též na sraz do VelMezu ukázat a otestovat.
vyzkouším a uvidím jak mi to umístění manometru i plnícího pinu bude vyhovovat v praxi.
Beru též na sraz do VelMezu ukázat a otestovat.
takze k memu problemu co se tyce presnosti s mym Stormem ktery mel rozptyl okolo 8cm na 50 metru.
a ze jich bylo dost.
zalestenim ventilu,nalepenim kloboucku ventilu loctitem,dotazenim hlavne,bez tlumice,nahrazeni plastoveho regulatoru vykonu aja nevim co jeste vse k nicemu.pisu to jen pro ty kteri by meli podobny problem.
zkratka jsem kontaktoval prodejce ktery me bez problemu vymenil zbran za jinou a svete div se na 50 metru to jde na 2cm.jsem stastnej jak prase.ptal jsem se prodejce co by to melo byt ale zatim se nevi.kazdopadne jsem rad ze jsem narazil na takovyto pristup
a ze jich bylo dost.
zalestenim ventilu,nalepenim kloboucku ventilu loctitem,dotazenim hlavne,bez tlumice,nahrazeni plastoveho regulatoru vykonu aja nevim co jeste vse k nicemu.pisu to jen pro ty kteri by meli podobny problem.
zkratka jsem kontaktoval prodejce ktery me bez problemu vymenil zbran za jinou a svete div se na 50 metru to jde na 2cm.jsem stastnej jak prase.ptal jsem se prodejce co by to melo byt ale zatim se nevi.kazdopadne jsem rad ze jsem narazil na takovyto pristup
Prosport .22-Delta Titanium 4-16x42...u ceho jsem zacinal u toho koncim
nemate nekdo tip jak zlehcit pojistku proti vystrelu.mam z toho uz mozol jak prase.dival jsem se ale nic me nenapadlo
Já vím jedině, že když zmáčkneš pojistku při natahování závěru, je odjištěno a nemusíš jí mačkat.
jo to vim ale vis jak to je hodnekrat zapomenu
trosku jsem pribrousil tu dosedaci plosku ale bojim se aby se zase zacvakla