GunPower (Storm, Stealth, SSS, Shadow)
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
No,to zošikmenie ventilu na fľaši by nebolo zlé...hnedˇby som ho bral.
Re: GunPower (Storm, Stealth, SSS, Shadow)
Já budu něco objednávat, ale až po svátcích - kdyby někdo něco chtěl přibalit, tak se můžeme domluvit přes SZ.
Laßt uns fest zusammenhalten - In der Eintracht liegt die Macht - Mit vereinter Kräfte Walten - Wird das Schwere leicht vollbracht
Díky za nabídku určitě bych se tvé objednávce připojil a přispěl ti na náklady z dopravou!Warthog píše:Já budu něco objednávat, ale až po svátcích - kdyby někdo něco chtěl přibalit, tak se můžeme domluvit přes SZ.
Vzal bych: patku do ramene(tu jednoduchou za $55 tušim), adaptér pro zpevnění rámu a montáž gripů z AR-15
Já bych chtěl asi pravděpodobně také to, co píše Lukáš 

Tak sem měřil Stealha: začínali jsme na tlaku 180bar a končili při 150bar.
Rozdíl skákal mezi 5 až 15m/s. A hlavně je to slabý!!! Nemá to více jak 23J.Je tam regulátor na původním 16J ventilu.Věděl by ste někdo jestli mužu použít HI-flow ventil, nebo musim mít F.A.C.
Jelikož ventil Hi-flo má Aeron psaný pouze pro modely Storm a SSS.
Rozdíl skákal mezi 5 až 15m/s. A hlavně je to slabý!!! Nemá to více jak 23J.Je tam regulátor na původním 16J ventilu.Věděl by ste někdo jestli mužu použít HI-flow ventil, nebo musim mít F.A.C.

No tak použít ho samozřejmě můžeš, ale těžko říct, na kolik ten výkon zvedneš - pro maximální výkon bys potřeboval ještě silnější pružinu a delší hlaveň (čímž bys vlastně dostal Condora/SSS s krátkým rámem). Máš tam nejnovější regulátor Altaros s tou velkou komůrkou?
Laßt uns fest zusammenhalten - In der Eintracht liegt die Macht - Mit vereinter Kräfte Walten - Wird das Schwere leicht vollbracht
altaros tam je, jestli nějnovější to nevím dělal to před nedávnem.
Na tento problém mi psal cituji:
jestli byl výkon jen 23J, tak regulace nemohla probíhat dobře protože byla malá spotřeba vzduchu pro tak velkou komůrku a regulátor pak reguloval tlak až při každé druhé až třetí střele.Já z toho ventilu vyndal omezující prvek v podobě té zátky s malinkatou dirkou, ale pravděpodobně bude problém i v malých průchozích kanálkách na samotné kuželce ventilu kam není vidět
otázka je aby u hi-flo nebyl problém v tom, že má možná větší průměr toho nastavovacího členu na ventilu, jak na něj tlačí úderník.
Na tento problém mi psal cituji:
jestli byl výkon jen 23J, tak regulace nemohla probíhat dobře protože byla malá spotřeba vzduchu pro tak velkou komůrku a regulátor pak reguloval tlak až při každé druhé až třetí střele.Já z toho ventilu vyndal omezující prvek v podobě té zátky s malinkatou dirkou, ale pravděpodobně bude problém i v malých průchozích kanálkách na samotné kuželce ventilu kam není vidět
otázka je aby u hi-flo nebyl problém v tom, že má možná větší průměr toho nastavovacího členu na ventilu, jak na něj tlačí úderník.
Mozes pouzit aj fac, aj hi-flo bez problemov, ale myslim ze netreba, stealth v 6,35 s 24" hlavnou daval s upravenym 16J ventilom okolo 80J, s upravenym hi-flo to bolo okolo 107J, uz si presne nepamatam. To vsetko s povodnou pruzinou a udernikom. Fac ventil spravis z povodneho 16J tak ze prevrtas nastavovaciu srobu vratnej pruziny ventilu na vnutorny priemer pruziny (co si uz ale dosiahol instalaciou regulatora), odstranis podlozky spod vratnej pruziny a odstranis trubku ktora je okolo plastu a pruziny ventilu. Dalej je vhodne znizit pritlak vratnej pruziny ventilu bud nastavovacou srobou, alebo prehlbenim lozka pruziny v redukcii od Altarosa. Storm v 5,5 s 18" hlavnou chodi v tejto uprave s regulatorom okolo 55J. 16J/fac ventil ma navyse vyhodu v lepsej konzistencii ako hi-flo pokial nepouzivas regulator.
Dostat z 16J ventilu 80J je aj s 24" hlavni konstrukcne nemozne!!!Ma maly prumer jehly a to je zavadejici, krom jinych veci... Rozdil mezi FAC a HI-flo je asi 20J pri max. vykonu a u FAC ventilu odpada moznost zvedani vykonu (tuning) Je to dano ulozenim tesneni ve ventilu a jinym typem jehly a vnitrnim prumerem ventilu ten kdo ma doma FAC i Hi-flo ventil se muze presvedcit sam...Osobne nechapu proc GP zacalo vyrabet nove typy ventilu, ktere jsou problemove, maji hroznou konzistenci a vetsi spotrebu vzduchu a regulace vykonu je nemozna!!!U meho ssska pouzivam puvodni ventil s puvodnim kladivem, akorat jsem vymenil zaver, ktery je odolnejsi a nenici ram.Dam 25vystrelu s kingem 325m/s s konzistenci +/-5m/s
coz pri takovem vykonu si myslim je dost good...
coz pri takovem vykonu si myslim je dost good...
Dumak mas pravdu, prepocital som to a je to len 79,04225J (JSB King @ 310 m/s)

Naposledy upravil(a) Lukáš dne 12 led 2012 18:02, celkem upraveno 1 x.
Asi jsem to blbe napsal, pouzivam stary ultra-flo ventil, to co jsem psal o 16J ventilu je proste tak konstrukcne neni mozne dostat ani 79J pokud nevymnenis jehlu a upravy co jsi popisoval...duri013 píše:Dumak mas pravdu, prepocital som to a je to len 79,04225J (JSB King @ 310 m/s)
Je to z povodneho 16J ventilu len upravou, nic sa nemenilo, tu je na fotke aj s hi-flo. Je mozne ze stare boli konstruovane inak a nebolo z nich mozne viac dostat, tento ma tak pol roka.
Tak jsem dneska objednal GunPower - Storm.
Takže se připojím do vaší rodiky "GunPowers".Až votestuju poreferuju,už se těšim až to prubnu.
Mám k tomu 7l 300 bar flašku,tak doufám,že si trochu zastřílím.I když na prvotní pokusy bude těch 7l asi pryč hned.

Takže se připojím do vaší rodiky "GunPowers".Až votestuju poreferuju,už se těšim až to prubnu.
Mám k tomu 7l 300 bar flašku,tak doufám,že si trochu zastřílím.I když na prvotní pokusy bude těch 7l asi pryč hned.

GunPower - Storm Regulátor Altaros - verze 2 (125 Bar)
Optisan Viper 6-24x56IR
Optisan Viper 6-24x56IR
No tak tohle stojí za skouknutí.Je lib z pušky valit šípy no proč ne.
Podle videa je to upravenej Gunpower.
Ranivost to má asi dobrou co říkáš Tobbi
Podle videa je to upravenej Gunpower.
Ranivost to má asi dobrou co říkáš Tobbi

GunPower - Storm Regulátor Altaros - verze 2 (125 Bar)
Optisan Viper 6-24x56IR
Optisan Viper 6-24x56IR