chlapci este raz a naposledy... nech som sa doteraz akokolvek snazil tak, akekolvek dobre podmienky, exacty, klud, ticho atd. tak som sa proste pod 10 mm nedostal (cca 2500 ran z toho vacsina minuly rok)
tuto jar a leto som nastrielal okolo 750 ran a z toho tak 150 po skrateni a v podstate z prvej ruky na 10 metrov sustrely 7-8 mm a na 20 m som sa z 20 mm dostal na okolo 15 mm ale tam uz hraje u mna rolu Delta 4x proste je to slabe... a plinking z ruky na rozne kvetinky, minirajcinky a ine "fajnovosti" takisto sa zrazu zacal darit z prvej...
takze exakte dokazem povedat ze u mna to bolo ku prospechu... a teraz zmeriame rychlost pri 35 cm a 30 cm aby ste aj vy boli spokojny s poklesom vykonu... mne to nevadi lebo pri strelbe max. do 30 m (taku mam zahradu) mi staci aj 11 ci 12 joule
sak skusime to pomerat a nastrielat aby sme vsetci mali jasno... ja som zatial spokojny... howgh
a ako s oblubou hovorim kua preco ten "vykonny" kvalitny a presny Prosport ma tu hlaven 24 cm skovanu v tej "moderatorure"

(vyzeralo by to bez nej minimalne komicky )