H?mmerli Hunter Force 900 Combo
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
CZ200T je na 10m.No zkus si vzít čtverečkovaný papír,udělej si 10 teček a střílej na ně na 5m.Jde to i bez nastřelení.Prostě se budeš trefovat do stále stejného čtverečku.Pokud půjde diabolka do stejnýho čtverečku,tak se pak budem bavit o 10ti metrech. 

Narazit na špatný kus se stane.... ,ale je to určité procento blížící se pravděpodobnosti......
Re: Hämmerli Hunter Force 900 Combo
jsem zpět. takže střelba venku na zahradě- 10, 20 a 30 metrů. trochu to foukalo, neklikal jsem, mířil jsem pořád křížem na střed, jde o soustřel ne o desítky
.začínal jsem na 30, potom 20, u té hammerli jsem potřetí na těch 20 metrů trochu seřídil optiku, aby to šlo aspon trochu na střed, na deset metrů už jsem to seřídil úplně... 

Strelba na 50m 8cm vicko a papagaj z kinder vajca ... coz bude +/- ona kostka cukru

PS: jinak jeste se mi libi: Umarex 850 Air Magnum Classic

FYI: Dotyční strelci už dávnejšie "trocha" zmenili arzenál (AAPS a LG110). 
FYI 2: Príklad ako strieľa "tá vyšľachtená hračka"* 50m (5výstrelov).

Možno v indoore a s triedeným strelivom by to išlo nastrieľať aj lepšie.
BTW: To viečko má 8,5 a nie 8cm.
----------------------------------------------
*LG110

FYI 2: Príklad ako strieľa "tá vyšľachtená hračka"* 50m (5výstrelov).

Možno v indoore a s triedeným strelivom by to išlo nastrieľať aj lepšie.
BTW: To viečko má 8,5 a nie 8cm.

----------------------------------------------
*LG110
Jak nazýváš lidi, kteří když jsou ohroženi, tak se nebrání, jen utečou a schovávají se?
Civilizovaní?
Civilizovaní?
No jistě že se zbraní s pevnou hlavní bude ta přesnost lepší.Ale dnes jsem se rozhodl že vystřílím nějaké boxerky poněvadž jich mám dost.Zastřílel jsem tada hatsana 50 na ty boxery a zkusil jsem můj mini target
Na 30 metrů absolutně bez problémů -můj oblíbený terč víčka pet.Padlo jich 9 z deseti.A posunul jsem teda lavičku z víčky až k brance na 38 m.Tam už to bylo malinko horší samozřejmě jsem musel trochu seřídit ale 5 z deseti taky padlo.Když bych bránu otevřel tak mám k dispozici ještě dalších 50 m,ale to by bylo na Hatsana zlamovačku a likvidaci diabolo boxer asi trochu moc,optika pouze 4x32.Takže Kubajz třes se už ti šlapu na paty s křuskou za 2500 kč :lol:Jinak pro neznalé pet víčko má z profilu asi 28x13 mm takže je dost nízké a je problém ho z hobby zábavnou zbraní trefit ,takže taky žádný slabý level jak tu odpůrci vršků rádi odsuzují.

Fakíre skvěle, jsi tu nejlepší střelec a navíc máš opravdu skvělou křusku. Dej nám všem čas se v tom všem co je pro tebe samozřejmost pocvičit a snažně tě prosím, neodváděj naší pozornost od pilného cvičení svými hodnotnými příspěvky. Vytáhl jsem si je všechny z tvého profilu a je to opravdu radost přečíst. Tolik věcných argumentů a skvělých postřehů jako u tebe jsem tady ještě asi u nikoho jiného nezaznamenal.
Všem ostatním se omlouvám za OT a slibuji že se budu snažit nereagovat a nezas*rat toto ani jiná témata .
Všem ostatním se omlouvám za OT a slibuji že se budu snažit nereagovat a nezas*rat toto ani jiná témata .
Zdravím jirkahu 71,dík za tvoje komplimenty ale od tebe to zrovna neberu jestli fakt neumíš střílet a kompenzuješ si to urážkami druhých je to jen tvůj problém.Já mám svědomí čisté a nepíšu tu žádné blafy.Jestli mi někdo nevěří ať přijede a dáme target.A že jsi tady toho tolik nezaznamenal asi pro to že každý se svými neúspěchy nechválí ,a já zase svými( úspěchy) jo.Protože je to přece turecký šunt za 2500. Ale dej se do klidu jen tak něco nastřelíš. :lol:A já zase slibuji že nebudu odpovídat na žádného nestřelce který nemůže přenést přes srdce že i člověk z horší prakticky nesrovnatelnou zbraní nastřílí víc než on.
uz delsi dobu sleduju tento spor viz Fakir a dalsi.taky jsem zacinal na Gamu ale nebylo to ono pak slavie .co tak HW97 to bude teprve trida.bohuzel na nakup vetrovky jsem ho musel ozelet a mam ted doma Storma.
abych to shrnul nechci a ani nemam v umyslu te ponizovat nebo strapnovat ale pro Fakira je jedina moznost jed za tady tema klukama na to jejich strilenicko a tam jim to nandat
.
z moji strany opravdu je to o flinte a co od ni cekas.taky jsem si rikal na plechovky parad ale ta chut roste cim dal vic.................
abych to shrnul nechci a ani nemam v umyslu te ponizovat nebo strapnovat ale pro Fakira je jedina moznost jed za tady tema klukama na to jejich strilenicko a tam jim to nandat

z moji strany opravdu je to o flinte a co od ni cekas.taky jsem si rikal na plechovky parad ale ta chut roste cim dal vic.................
Prosport .22-Delta Titanium 4-16x42...u ceho jsem zacinal u toho koncim
Díky za taky názor ,ale nevím proč by pro mě měla být jediná možnost někam do (pr. le) jet a někomu něco dokazovat.Jestli jsem usoudil že mi tahle zlamovačka stačí tak je to jen můj názor a nemusím si nic někomu dokazovat.Jistě někdo mi nemusí věřit ale to je jeho problém. Podle tohoto fora jsem si říkal koupím aspoń nějakou co2 s pevnou hlavní za haluz nejlépe qb 78 protože stojí jen pár drobáků.Ale podle mých výsledků od toho čím dál tím více ustupuji neboť mě Hatsan stále víc přesvědčuje že je na úrovni a neblahé výsledky většinou jsou na střelci.Možná časem na porovnání tu qb 78-79 koupím kvůli pohodlí ale s Hatsanem jsem za ty krejcary nadmíru spokojen.
hatsan je na urovni? V porovnani s cim s hammerli?:D
Nechám to na každém ,at´si každý porovná sám .Hatsan 50 zlamovačka na 30m pet víčka 9 z deseti .Možná by šlo i 10z deseti ale vždy je možná chyba střelce.Škoda že nemůžu provnat s tou hamerli protože ji nemám ale patří mezi nejoblíbenější a nejprodávanější vzduchovky,tak by mě to taky zajímalo.Jen mě irituje zášť vzduchovkářů (větrovkářů) kteří nemůžou přenést přes srdce že se jim sem tam i ta levná vzduchovka za pár korun vyrovná a oni chudáci dali skoro 10krát tolik.
(blbouni)

Já už fakt začínám být alergický na výrazy "desetkrát z deseti" nebo "každou ranou".... Takže když ti dám krabičku diabolek, tak sejmeš 500 víček v řadě? Potažmo 9 z 10ti, tedy 450 z pětiset?
Hele, vytiskni si online terč, to pro tebe nemůže být problém, dej ho na 30m a střel na něho dvacet ran a napiš kolik jsi měl bodů. Pokud vklidu trefuješ víčko z profilu, tak by tam mělo být bez problémů přes 170 bodů.
Hele, vytiskni si online terč, to pro tebe nemůže být problém, dej ho na 30m a střel na něho dvacet ran a napiš kolik jsi měl bodů. Pokud vklidu trefuješ víčko z profilu, tak by tam mělo být bez problémů přes 170 bodů.
http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.
Zdravím Kubajz ,víš já už začínám být alergický na lidi co neuměj říct ani čau a chtěli by tu někoho poučovat jak se mají chovat.Kubajz že ty jsi si tu udělal nějaký online terč to je bohužel tvůj problém jiní zase střílí na nejdostupnější pet vršky,a vyhovuje jim to ze všeho nejvíc.Ale jestli v tom máš problém tak nás klidně eliminuj a uznávej si jen ty borce co do pet vršků neumí nastřílet.
Bojíš se to zkusit?
http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.
Fakíre fakíre
Asi moc ležíš na hřebíkách bo střepech a asi se ti přihodilo to, že ti to zatlačilo na centrum a meleš kraviny,.,.,.
Dej si čípek,nebo jeden online terč na 30m a pak mužeš povídat dál...
Edit" Kubajzi si rychlejší

Asi moc ležíš na hřebíkách bo střepech a asi se ti přihodilo to, že ti to zatlačilo na centrum a meleš kraviny,.,.,.
Dej si čípek,nebo jeden online terč na 30m a pak mužeš povídat dál...

Edit" Kubajzi si rychlejší

177
22
25
22
25