HATSAN AT44 PCP
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Tu je sústrel na 30m 20 rán. Priemer každého terča 27mm a priemer desiatky 3 mm !
FX Royale 400
Hatsan AT44 LW, Nikko stirling 8-32x60
Hammerli hunter 900 combo, Walter 6x40
Re: HATSAN AT44 PCP
To je tvůj nejlepší terč nebo průměrný? Jestli je to průměrný ,tak jsi na tom cca stejně jak já s S510tkou.
Povedal by som skôr priemerný, pretože som mal aj horšie aj lepšie terče. Keď som nemal deň, tak som ani nedokončil 20 rán do terča. Maximum čo si pamätám som mal na 30m 186 bodov. Bolo to, ale za bezvetria a mal som "svoj" deň. Vtedy som mal niekoľko pekných terčov aj na 50m. Preto som toho názoru, že je to do značnej miere o strelcovi a porovnávať sústrely rôznych zbraní od rôznych strelcov je veľmi neobjektívne. Športový strelec by určite nastrieľal lepšie body s mojim Hatsanom ako ja so Steyrom. Hatsan určite nie je tak zlý (a už vôbec nie s hlavňou LW) ako som o ňom počul predtým ako som ho kúpil. Netvrdím, že nie je nič lepšie. Za tie peniaze však asi sotva.žabák píše:To je tvůj nejlepší terč nebo průměrný? Jestli je to průměrný ,tak jsi na tom cca stejně jak já s S510tkou.
FX Royale 400
Koupil jsem At 44-10.Přijedu domů.Napumpuju,namířím,vystřelím mimo.Seřídím optiku na maximum a zase mimo.Zjištuji ohlá hlaven.Narovnám ji.Střílím zase mimo.Spatné podávání diabolky zásobníkem.Nafoukám a nedofoukám pumpou.Prasklo těsnění v pumpě.Volám do Kozapu,že nejsem spokojen a jedu ji vrátit 81 km tam.Místo toho beru jednoranku a novou pumpu.Přijedu dom.Náfoukám a zas vedle.Zohlá hlaven a špatné zasouvání diabolky do hlavně.Střílím dva dny a praskla pružinka na spoušti.Třetí den odešel zobáček co zachycuje ůderník ve spoušti.Hlaven se viklá v uložení.Tesnění v nabíjecí tyčce je ohlodané špatným obrobením vsunutí diabolky do hlavně.Po pár týdnech mi odešel budík v kartuši.Nahrazuji novým z AA.Atd atd.Je toho moc co jsem dělal nové.A ty se mi divíš,že nadávám?Měl jsem zatracenou smůlu na koupi.Ale ted si nestěžuju.Konečně jsem z toho udělal plnokrevnou Pcp vzduchovku.greenie píše:Natlakovat kartus, nabit diabolkami, pripadne osadit puskohlad, nastrielat a mozeme strielat napriklad do plechoviek. Presne tak, ako vsetky ostatne vetrovky !!!
Tak co na Hatsan AT44 je NUTNE urobit, aby to uz nebol polotovar. Alebo tu - RZ CZ - vedies iba pivne reci![]()
Tak to si mal fakt sakra smolu. Sa ti vôbec nedivím, skôr sa čudujem, že si to neje..ol o zem.RZ CZ píše:Koupil jsem At 44-10.Přijedu domů.Napumpuju,namířím,vystřelím mimo.Seřídím optiku na maximum a zase mimo.Zjištuji ohlá hlaven.Narovnám ji.Střílím zase mimo.Spatné podávání diabolky zásobníkem.Nafoukám a nedofoukám pumpou.Prasklo těsnění v pumpě.Volám do Kozapu,že nejsem spokojen a jedu ji vrátit 81 km tam.Místo toho beru jednoranku a novou pumpu.Přijedu dom.Náfoukám a zas vedle.Zohlá hlaven a špatné zasouvání diabolky do hlavně.Střílím dva dny a praskla pružinka na spoušti.Třetí den odešel zobáček co zachycuje ůderník ve spoušti.Hlaven se viklá v uložení.Tesnění v nabíjecí tyčce je ohlodané špatným obrobením vsunutí diabolky do hlavně.Po pár týdnech mi odešel budík v kartuši.Nahrazuji novým z AA.Atd atd.Je toho moc co jsem dělal nové.A ty se mi divíš,že nadávám?Měl jsem zatracenou smůlu na koupi.Ale ted si nestěžuju.Konečně jsem z toho udělal plnokrevnou Pcp vzduchovku.greenie píše:Natlakovat kartus, nabit diabolkami, pripadne osadit puskohlad, nastrielat a mozeme strielat napriklad do plechoviek. Presne tak, ako vsetky ostatne vetrovky !!!
Tak co na Hatsan AT44 je NUTNE urobit, aby to uz nebol polotovar. Alebo tu - RZ CZ - vedies iba pivne reci![]()
FX Royale 400
Pani, mal z Vas este niekto take trampoty, ako RZ CZ ? Alebo je to len jeho vizitka, ako jedna s vecami okolo seba

na zaciatku bola Slavia 630, 4,5mm ...
-
- Kontaktovat uživatele:
Ja a vacsie. Predal som Hatsana a uz mesiac cakam na EVo. A stale nechodi.
Ono to asi zalezi na aky kus, alebo aku davku narazis.

Ono to asi zalezi na aky kus, alebo aku davku narazis.
Steyr LG110 FT + NS Diamond 10-50x60
Steyr LG110 FT/Hunting + Burris Timberline 4,5-14x32
http://www.safta.sk
Steyr LG110 FT/Hunting + Burris Timberline 4,5-14x32
http://www.safta.sk
To už mě chceš fakt nas.at?Jak vizitka jak jednám s věcmi okolo sebe.U mě se takovéto věci mají jak v bavlnce ty de..le!greenie píše:Pani, mal z Vas este niekto take trampoty, ako RZ CZ ? Alebo je to len jeho vizitka, ako jedna s vecami okolo seba![]()

Naposledy upravil(a) RZ CZ dne 26 črc 2011 19:59, celkem upraveno 1 x.
Chlapi vy ste sa nepochopili. To asi nemala byť provokácia.RZ CZ píše:To už mě chceš fakt nas.at?Jak vizitka jak jednám s věcmi okolo sebe.U mě se takovéto věci mají jak v bavlnce ty de..le!greenie píše:Pani, mal z Vas este niekto take trampoty, ako RZ CZ ? Alebo je to len jeho vizitka, ako jedna s vecami okolo seba![]()
FX Royale 400
Zdar ostrostřelci,to je fakt že se může u každýho výrobku vyskytnout nějaký zmetek.Stává se že i u najlepších značek se něco po..re, holt technika je jenom technika.Viz třeba Raketoplány a ty nestojí nějakých pár blbých korun,ale miliardy usd
.Ale někdo může mít smůlu a ze sta dobrých kusů,si koupí jen ty dva šunty které se nepovedly.Tohle téma je také dost obsáhlé a vyvíjí se tak jak každé, prvně nedůvěra v novinku a ještě k tomu jinou zbraň než slávia,kterou vlastní 99,9 populace a potom pomalu zjišťování parametrů a koupě- pár nadšených výkřiků pár zlklamání .Zajímalo by mě jen kde je ta pravda protože spousta lidí si věc chválí ,někteří nadávají atd.Chtělo by to přečíst celé téma a dělat si body + a -ať jsme trochu v obraze.Protože jedna vlaštovka ještě jaro nedělá.Umí to někdo spočítat ale stejně není zaručena důvěryhodnost.

zastrielaj si z nej osobne a uvidis niet nad vlastnu skusenost
Ahoj, je to fakt takovej masakr to pumpování? Na YouTube to vypadá odpudivě a každej mě od toho odrazuje.RZ CZ píše:Nafoukám a nedofoukám pumpou.Prasklo těsnění v pumpě.Volám do Kozapu...

Edit: to měla být SZ, ale už to tak nechám.
AA TX200 HC 5,5 FAC & EO HELIX 6-24X50 SFP APR-1C MRAD
snad nevadí když odpovím já
ale napumpoval jsem toho taky dost. Masakr- jak se to vezme, pro někoho je masakr dojít kamkoli pěšky 500m, pumpování bych tak přirovnal k vyběhnutí po schodech do 10¨patra paneláku, nikomu to neublíží ale 10x denně už je to opruz to je taky fakt..

Nejde!Prostě NNe
Já bydlím jenom v pětce.
Musím konečně odchytit souseda hasiče, jestli se tu dá někde plnit na 300bar. To by bylo pohodlíčko. 

AA TX200 HC 5,5 FAC & EO HELIX 6-24X50 SFP APR-1C MRAD
Jelikož se mi nepodařilo nikde v okolí sehnat plnění (300bar,jen do 200bar potápěči a to je mi naprd),tak mi nezbývá,než pumpovat pumpou jednou za dva dny,někdy i 3x za den.Už jsem si na to tak nějak zvykl.Trvá mi to asi ze 100 do 200 bar tak tři a půl minuty.Poté deset minut oddychuju a přitom si chodím připravovat terče.Pak zasednu do střelecké pozice už neroztřepaný
.A to hulím 30 cigaret denně.Je pravda ale,že asi tak po dvou měsících vyměnuji o-kroužky.Né všechny,jen ty nejvíce opotřebované.Střídám Pcp s pružinovkou.Takže nemám zas-aš takovou spotřebu.Tolik má odpověď.Uf