Jinak, s větrovkami začínám. K čemu prosím slouží JEHLA DO KARTUŠE nebo JEHLA DO KONTEJNERU? V hodně obchodech to nabízí. K nové zbrani to není nutnost, a stačí pouze zbraň, pumpa a samozřejmě požadované střelivo

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Uf, to ake pivo u Vas pijete ?barda píše:... Objem, má 180 ml. Tedy bez dvoudecky, čtyři piva...
barda píše:Ahoj Werry,
Kartuš“ a „kontejner“, jedno jsou.
Ty obchody většinou nabízí jehly na „tuning“. Tedy pro zvýšení výkonu. Či vrácení výkonu, omezeného zákonem, toho kterého státu. Jak se to veme.![]()
Já jsem tedy poslední, kdo by Tě měl o větrovkách poučovat. Sám s PCP začínám. Tolik už jsem ale pochopil, že do kartuše se nevejde 200 bar. 200 bar je tlak, na který by se měla kartuš plnit.
Objem, má 180 ml. Tedy bez dvoudecky, čtyři piva. Vzduch je ale na rozdíl od piva stlačitelný, tak se ho tam vejde víc. (v závislosti na tlaku a teplotě).
Tolik teorie.
V praxi to stejně každý plní jinak. Jeden třeba na 230 bar. Jiný třeba jen, na 180 bar.
Dle individuálního vyladění.
Sám se v tom množství, nejrůznějších přístupů k úpravám, dost topím.
Zatím jsem moc spokojen s nastavením Hatstana tak, jak jsem ho koupil. Co, spokojen.
Přímo nadšen. Až dokoupím náhradní kartuš, tak teprve začnu experimentovat.
Terčem nemohu zatím sloužit. Nejdál jsem se zastřílel na sousedovic TV anténu (nefunkční).
Dá to 30 m. Přesnost, pro mě, začínajícího PCP střelce, přímo udivující.
Přeji Ti, aby ta cena vyšla. Držím palce.![]()
Ahoj, barda
No, to je právě to, o co mě jde. Střílet pokaždé jinak.RZ CZ píše:Nedoporučuji vyměnovat kartuše,protože každá je trošku jiná a pak to střílí pokaždé jinak.Nechat tam jednu napevno..S AT44 střílím i na 120 metrů.