Vzduchovky Hatsan
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
duplicita 

Naposledy upravil(a) PEPAN dne 25 čer 2011 19:22, celkem upraveno 1 x.
Nejde!Prostě NNe
Re: Vzduchovky Hatsan
je to úplně stejná bída ta povrchovka, mam 634 a AT44¨a rozdíl jen ten že o slávku trochu víc pečuju a míň střílim(šetřim ji) lišku mi chytala taky
jinak ty hatsany mam 2, s jedním spokojenost, s 2. totální nadšení, ke koupi pružinovky této značky však nemám důvod ani odvahu. Ale vystřelil bych si rád
jinak ty hatsany mam 2, s jedním spokojenost, s 2. totální nadšení, ke koupi pružinovky této značky však nemám důvod ani odvahu. Ale vystřelil bych si rád
Nejde!Prostě NNe
cim to treba teda potierat proti tomu hrdzaveniu
Nebo máslem ?wiz007 píše:cim to treba teda potierat proti tomu hrdzaveniu

CZ200 .177 , SPA M16 .25 , Hatsan Invader auto .25
DU-10 Condor, HDR 50 , Chiappa SAA , rev.Rex L 4", Alfa 441,Slavia 631
Walther Sportmodell,H.S.model 21F, Buck Trail Flint 48
prak s gumou č.6
DU-10 Condor, HDR 50 , Chiappa SAA , rev.Rex L 4", Alfa 441,Slavia 631
Walther Sportmodell,H.S.model 21F, Buck Trail Flint 48
prak s gumou č.6
mate niekdo skusenosti s hatsanom 125?Co citam tak vyzera byt v pohode s tym moznym vykonom aj funkciami
http://www.hatsan.com.tr/airguns_mod_125.asp
http://www.hatsan.com.tr/airguns_mod_125.asp
Keby si si dobre naštudoval toto vlakno, tak sa nemusiš pýtať. Bolo toho tu dosť popísané, pre aj proti.
Ja mám otázku, či niekto nevie, ako dlho trvá reklamácia zduchovky v colosuse? Ďakujem za odpoved
Ja mám otázku, či niekto nevie, ako dlho trvá reklamácia zduchovky v colosuse? Ďakujem za odpoved
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak ze zákona je reklamační lhůta 30dní a pokud ji prodejce nedodrží tak máš nárok na vrácení peněz.
Boží mlýny melou pomalu,ale jistě. Aneb na každou svini už se vaří voda.
Ja keď som reklamoval posielal som to na PO Box do Čadce tuším, raz týždenne vo štvrtok tam chodia z Čiech pre výber pošty. Posielal som flintu tuším v utorok z Košíc a o dva týždne bola späť. Ale netvrdím, že sa to nezmenilo, bolo to už pred nejakou dobou.
Šalom!
Šalom!
Umarex CPSport .177
Crosman 2250XT AirSource .22, Nikko Stirling 3-9x40 AO Mountmaster
Picasso 1,6 HDi - ex, momentálne corolla 1,6 Valvematic
:-)
Crosman 2250XT AirSource .22, Nikko Stirling 3-9x40 AO Mountmaster
Picasso 1,6 HDi - ex, momentálne corolla 1,6 Valvematic
:-)
- DrobasMirek
Motobassak píše:tak přesně tyhle odpovědí sem čekal. Četl sem tohle vlákno poctivě celé a když tu někdo psal že mu Hatsan začíná trochu rezivět, tak reakce většiny skeptiků k téhle značce byly, že se není čemu divit a že je to jím že je to šmejd, ale když někomu začne rezivět "naše" nedotknutelná Slavia tak je to tím že se o ní nestarám..... hmmmm
Mám obě a po každém střílení je pročistím těma filcovýma střelama a prostříknu WDčkem a v3e kovové potřu převodovým olejem. ale když se ke střílení třeba nedostanu 14dní nebo měsít tak prostě jen visí na zdi (podotýkám že né na obvodové která vy mohla být vlhčí). Takže mi z toho vychází to, že tady plkají pič.viny kre..i keří mají a měli jen slavie a vše ostatní je pro ně šunt i když ji třeba v životě nedrželi v ruce. Prostě někumu tu jednou praskl plíšek nebo pružina a jsou všechny hatsany křápy, ale když někomu prasne pužina na slavii, nebo se naní posere něco jiného, tak to je normální... Vždyť je to naše nedotknutelná slávie a přece je na ní všechno levnější.
mě z toho zase vychází, že si lidi, včetně tebe, naivně myslej, že černění je povrchová úprava, která má za úkol zamezit reznutí.. korozní odolnost se sice zvýší, ale ne natolik aby ti nerezla ve vlhku (netušim jak vlhko doma máš, ale v normálních podmínkách ti prostě namazaná Slavie - a nejen ta - prostě nezrezne

Tvoje teorie o tom, že tu lidi měli jenom Slavie je poněkud mimo mísu a to nejen u mě

P.S. nadávky si nech pro sebe, na to tu nikdo neni zvědavej
-
- Kontaktovat uživatele:
Já neříkám že mi zrezla úplně, ale že chytá lišku. mažu to teď holt pečlivěji. Jen sem tím chtěl říct že tu na hatsana nadává pár volů a pořád vyzdvihujou jenom Slávie, ale mi připadá že ten Hatsan je zpracovaný lépe a i ten spoušťový mechanizmus má vymakanější (teda mluvím o novém Hatsanu 80, jak jsou na tom staré typy nevím).
Prostě suma sumárum........................... Mám novou slávii a mám i nového Hatsana a............................
tohle jsou mé postřehy. 1. Přesnost takřka stejná. 2. Vývoj Hatsanu jde kupředu, zatím co u Slávie zůstal na mrtvém bodě. 3. Zpracování Hatsanu mi příjde sténé až lepší. 4. Zvuk při výstřelu je daleko sympatičtější u Hatsanu (než zadrnčení pružiny u Slávie-v první chvíli sem myslel že je nějaká rozbitá, jak to zadrnčí). 5. Zpětný ráz Hatsanu je srovnatelný s typem S631lux (S634 prý kope více, takže tady bych dal palec nahoru taky Hatsanovi).
A to cena Hatsanu 80 je 2200,- a cena Nové Slávie 631 je 3290,-
Takže kdo chce levnou a přesto kvalitní vzduchovku tak radím jednoznačně Hatsan (70,75,80,85,90,95), prý jsou totožné akorát mají jinou pažbu a 55S je taky to samé akorát ve dřevě a za cenu 2600,-
TOŤ MŮJ NÁZOR.
A VY TI CO ZVAŽUJETE KOUPI TAK SE NENECHTE ODRADIT PÁR KLUKAMA CO KRITIZUJOU VŠE O ČEM KDO NAPÍŠE. VĚTŠINA TĚCH KRITIKŮ JE NEMĚLA ANI V RUCE ALE SOUDÍ JENOM PODLE TOHO CO JEDNA BÁBA POVÍDALA............
Prostě suma sumárum........................... Mám novou slávii a mám i nového Hatsana a............................
tohle jsou mé postřehy. 1. Přesnost takřka stejná. 2. Vývoj Hatsanu jde kupředu, zatím co u Slávie zůstal na mrtvém bodě. 3. Zpracování Hatsanu mi příjde sténé až lepší. 4. Zvuk při výstřelu je daleko sympatičtější u Hatsanu (než zadrnčení pružiny u Slávie-v první chvíli sem myslel že je nějaká rozbitá, jak to zadrnčí). 5. Zpětný ráz Hatsanu je srovnatelný s typem S631lux (S634 prý kope více, takže tady bych dal palec nahoru taky Hatsanovi).
A to cena Hatsanu 80 je 2200,- a cena Nové Slávie 631 je 3290,-
Takže kdo chce levnou a přesto kvalitní vzduchovku tak radím jednoznačně Hatsan (70,75,80,85,90,95), prý jsou totožné akorát mají jinou pažbu a 55S je taky to samé akorát ve dřevě a za cenu 2600,-
TOŤ MŮJ NÁZOR.
A VY TI CO ZVAŽUJETE KOUPI TAK SE NENECHTE ODRADIT PÁR KLUKAMA CO KRITIZUJOU VŠE O ČEM KDO NAPÍŠE. VĚTŠINA TĚCH KRITIKŮ JE NEMĚLA ANI V RUCE ALE SOUDÍ JENOM PODLE TOHO CO JEDNA BÁBA POVÍDALA............
to budes moct povedat po par rokoch ci sa ti ten hatsan nerozpadol,lebo ide o to ze ty ju posudzujes len z chvilkoveho hladiska,kvalita sa prejavi po dlhsom case a v tom su hatsany vraj dost vadne
Hatsana som mal polroka. Slaviu uz mam tristvte roka. Ked si porovnam terajsi stav S634 a stav H105,ked som ho predaval,tak H105 bola na tom o dost horsie...zlomeny srob,"rozkopane" miesto,kde sa zasuvala hlaven,pruzina chytala hrdzu...pritom o obe vzduchovky bolo UPLNE rovnako starane a boli skladovane na rovnakom mieste...navyse so Slaviou som strielaval aj v zime...s Hatsanom nie,cize sa vobec nezarosieval a aj tak hrdzavel...a pustovy mechanizmus na Hatsanoch sa mi zda moc komplikovany a ked treba rozoberat vzdusu,tak je potom problem to poskladat...u Slavii je to otazka par sekund a este je ta spust aj uplne jemna,ked odstranis taky pliesok...cize strielanie paradne...minule som strielal aj z bratrancovej H90 a bolo to o hovne...zle sa drzala,spust tvrda aj ked uz bola upravovana na jemnejsiu,kopala hrozne a lamanie tiez stalo dost namahy(po case ma ruka bolela) ....cize kebyze si mam znova kupovat Hatsana,tak iba kvoli vykonu(no bohuzial,je to nelegalne)...
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak natahuje se trošku hůře než S631, ale pokud nejsi párátko tak ti to nemůže vadit. Já si našel pohodlný způsob jak ji nabíjet a i po celodenním střílení mě ruce nebolí. A co se týče kopanců, tak nevím s čím to srovnáváš. Už výše sem psal že je to srovnatelné s S631 a to není zas tak hrozné. Spoušť mi vyhovuje, třeba je na tebe moc složitá a neumíš ji naštelovat 

kopance som porovnaval medzi H90 a S634 ...ked som mal H105,tak tiez kopala priblizne rovnako ako bratrancova H90...proste to trhnutie sa neda nezapamatat...H105 som akurat porovnaval s S630(634 som vtedy nemal), ale ako som spominal uz predtym,tie hatsany silnejsie kopu ako Slavie a rozdiel tam teda je...neverim,ze tvoja Slavia kope podobne ako Hatsan...na Slavii mi jedine vadi ten ryncavy zvuk pruziny pocas vystrelu,ale ono sa to da aj stlmit ALU tuningom,inac mam pocit,ze su menej hlucne...skus na svojej S631 vybrat ten spominany pliesok a potom uvidis,co znamena jemnost spuste...ta spust uz ani jemnejsia nemoze byt
u svojho Hatsana som neskusal zjemnit spust,nebolo to az tak strasne...zjemnoval bratranec na svojej H90,ale mne sa nezdalo,ze by bola jemna...mne hlavne vadi,ze je to zbytocne komplikovane spravene...neviem,ci si rozoberal Hatsana,ale ten spustovy mechanizmus je nieco hrozne...mas tam kopu kolikov,co to drzia pokope a ked ti jeden vypadne(su volne),tak sa ti vnutri poposuvaju tie suciastky a potom je problem to dostat na povodne miesto...spust Slavie sa sklada len z tej samotnej spuste a pruzinky...u Hatsana mas spust a najmenej dalsich 5 suciastok a pruzinky...