Vzduchovky Hatsan
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
a co reklamace ? Tohle je vazna vada vyrobku. U hatsana se tomu ani nedivim. Normalne to vyreklamuj. Takhle se s tim budes mazat.
Weihrauch HW100S .177 + Burris Timberline
Re: Vzduchovky Hatsan
ano reklamacia, to aj mna napadlo. KEdže som to však rozobral a vymenil pružinu a n a šroubach to vidno, chlap v obchode mi pvoedal, že to nevyreklamuju, lebo bolo zasahované do vzduchovky. Avšak ja som vobec nezasahoval, do konštrukcie, menil som len pružinu a toto je fakt važna zavada spôsobená už vo výrobe. Dnes tam ešte pojdem a bzudem to musieť vyriešiť. LEbo kvoli tomu som dal opravovať optiku a pritom bola asi dobrá, kúpil som novú montáž a natrapil sa a vysledok je nakoniec závada výroby. Uvidim ako pochodím, ale ak by niekto vedel ako tú šinu zložiť a ustaviť, tak rada by bola vhod..Ďakujem
No já bych řekl že pružina je normální vyměnitelná součástka, která se běžným způsobem opotřebuje a je nutné ji měnit. Zásah do výrobku je třeba předělání spouště, řezání hlavně atd. Je nesmysl že to je zásah do výrobku.
Ano, ani ja to nepovažujem za zasah do vyrobku, aj ked pri vymene pružiny sa u hatsana musi rozobrať aj spušťový mechanizmus. Dnes tam pojdem a porozpravam sa tam s tým chlapom, lebo vzduchovka je čisto nova, mam ju mesiac a strielal som len par krat a kvoli tej chybe ( myslel som, že na vine je optika) som kupoval novu montaž, dal preveriť optiku a všetko je v poriadku. Takže dufam, že bude korektný a vezmu to na reklamaciu alebo v najhoršom pripade to opravia alebo aspon poradia ako to opraviť, ak to nebude zložité. Ach hatsany, mal som už 75 a tiež som sa natrapil a mam pocit, že toto bude to isté, aj ked som si myslel, žo teo po tých vylepšeniach bude už o ničom inom.
Dost už se tady napsalo varování, že Hatsany a Gama- nebrat!
Když si někdo nedá říct, tak musí počítat s problémem.
ale pisalo sa aj ze hatsany sa za posledne roky zlepsili a zdokonalilipavel 54 píše:Dost už se tady napsalo varování, že Hatsany a Gama- nebrat!
no este maju daleko ku slaviam
V reklamacích že ? Myslím že ještě nikomu se na Slavii nestalo to co mě a to že praskl plech na který se zatlačí rukou pří otvírání nabijecího okna...... to je holt ta Turecká kvalita výroby.
Edit: On ten plech na Slavii sice není, ale prasknout tam ledaco může a nepraská
Edit: On ten plech na Slavii sice není, ale prasknout tam ledaco může a nepraská

-
- Kontaktovat uživatele:
to wexelo: Ty furt s tím plechem. 

Boží mlýny melou pomalu,ale jistě. Aneb na každou svini už se vaří voda.

-
- Kontaktovat uživatele:
Tak ono u flinty skoro za poloviční cenu Slavie se dá něco takového očekávat a chybama se člověk učí (resp. Terci) Např. u toho Hatsana 80 už i spoušť je kovová, šrouvek na seřízení ne dlouhý dostatečně a navíc jsou tam další dva na nějaké jiné doštelování spoště, ale ty sem nezkoušel, jen ten malý imbus a citlivost. No a nemuseli by to tak kure.sky mazat vazelínou. Prvních pár ran to byla řacha jako prase, což u slávie neznám a u té 55s taky nebylo. Jinak spokojenost. Připádá mi že to Hatsan má promakanější než slávie, ale zase v jednoduchosti je síla.
-
- Kontaktovat uživatele:
Jo ještě něco, kdyby turci dopilovali těch pár věciček na úkor ceny (myslím trošku kvalitnější to zpracování, plasty pryč atd.) tak bych si za něj klidně i připlatil. ale ta plastová pažba se mi líbí víc jak ta dřevěná.
ten vykon nemohol byt ovela silnejsie,.do 16j a taky ma aj slavia
- wolf00
- Kontaktovat uživatele:
ja to beru tak ze je to v podstate spotrebka,kdysi jsem mel doma "236" a tak jsem vybral hatsan,pokud me tahle znacka zklame tak pujdu do neceho lepsiho a priplatim si ....
"hatsan 90 .177"
"crosman 3576w .177
crosman tt .177
cz 236 .177
"crosman 3576w .177
crosman tt .177
cz 236 .177