Vzduchovky Hatsan
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
tak to uz si radsej rovno priplat a budes mat istotu a nevyhadzuj prachy zbytocne
- wolf00
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vzduchovky Hatsan
uz ji mam doma..viz muj podpis,zaruka na to je 24 mesicu takze v pripade trablu to bude resit cestou reklamace....
"hatsan 90 .177"
"crosman 3576w .177
crosman tt .177
cz 236 .177
"crosman 3576w .177
crosman tt .177
cz 236 .177
Měl ji regis24 v ráži 4,5mm, píše o ní od této stránky: http://forum.gunshop.cz/vzduchovky-hats ... -1350.html 

AA TX200 HC 5,5 FAC & EO HELIX 6-24X50 SFP APR-1C MRAD
drakos presne ten samy problem sem taky resil, nastrelis to na 20m presne a na 10 jsi vlevo a na 50 vpravo, takze krivo montazni lista na hlavni jsem si myslel. Proste jsem to upnul do sveraku a parkrat zapacil do opacneho smeru nez to strili, zase posunul o 10cm a zase zapacil
no zadny zazrak necekej protoze jeste moje hlaven na 105 je vevnitr te trubice co vypada jako hlaven tak to ohnout moc neslo takze druhy pokus
Na druhy pokus jsem prisel uplne nahodou, strilel sem proti slunku, ktere bylo dost prede mnou a valil sem to na asi 80m a ted se divam ze tam po kazde strele je stribrna spirala o prumeru tak 20cm u tech 80m. Sakra jak to muzu trefit? A pak mi to doslo, ono se to takhle roztaci tema drazkama v hlavni, smer to drzi ale fuckt to je jako spirala proto je to na blizku jinam nez na vetsi vzdalenost, jenze jak je to mozne? Diabolky exact takze jedine to drazkovani.
Tak jsem si rekl mrcho strilis takhle a reklamaci uz neudelam, tak bud prezijes nebo poletis a vzal jsem vrtak 5mm a zepredu hlavne odvrtal drazkovani 4cm hluboko a ejhle ze spiraly 20cm je najednou spiralka 5cm na 80m. Moje teorie je mozna blba, ale vysvetluju si to tak, ze to drazkovani na vystupu to roztocilo tak jak to litalo, ale kdyz posledni 4cm zadne neni a je tam vetsi prostor, tak stlaceny plyn zacne predbihat diabolku a protoze ji obiha dookola tak ji vymezi a vycentruje. Mozna se snizi vykon ale hatsan ho ma zbytecne moc, rozhodne se mi ale zlepsila presnost.
Pokud ma nekdo jine vysvetleni sem s nim, teorie me vzdycky zajimala, v praxi ted strilim presneji nez predtim

Na druhy pokus jsem prisel uplne nahodou, strilel sem proti slunku, ktere bylo dost prede mnou a valil sem to na asi 80m a ted se divam ze tam po kazde strele je stribrna spirala o prumeru tak 20cm u tech 80m. Sakra jak to muzu trefit? A pak mi to doslo, ono se to takhle roztaci tema drazkama v hlavni, smer to drzi ale fuckt to je jako spirala proto je to na blizku jinam nez na vetsi vzdalenost, jenze jak je to mozne? Diabolky exact takze jedine to drazkovani.
Tak jsem si rekl mrcho strilis takhle a reklamaci uz neudelam, tak bud prezijes nebo poletis a vzal jsem vrtak 5mm a zepredu hlavne odvrtal drazkovani 4cm hluboko a ejhle ze spiraly 20cm je najednou spiralka 5cm na 80m. Moje teorie je mozna blba, ale vysvetluju si to tak, ze to drazkovani na vystupu to roztocilo tak jak to litalo, ale kdyz posledni 4cm zadne neni a je tam vetsi prostor, tak stlaceny plyn zacne predbihat diabolku a protoze ji obiha dookola tak ji vymezi a vycentruje. Mozna se snizi vykon ale hatsan ho ma zbytecne moc, rozhodne se mi ale zlepsila presnost.
Pokud ma nekdo jine vysvetleni sem s nim, teorie me vzdycky zajimala, v praxi ted strilim presneji nez predtim

Požuby ožbrojen, hrožně koušu a když dojdou žuby tak škrábu :)
-
- Kontaktovat uživatele:
Já mám H80 cal.177 a naprostá spokojenost. Kope to jak slávka 631 a zvuk při výstřelu je dokonce lepší (nedrnčí tak prižina). Ono taky kdo ví jak se s tím zacházelo po cestě, jednou mi přišel zesík okopaný ze všech stran, takže ono to nemusí být jen v Turcích 

Boží mlýny melou pomalu,ale jistě. Aneb na každou svini už se vaří voda.
ale s634 sa nevyrovna asi ziaden hatsan
Má cenu si ji pořizovat, mám 630 ale nevím jestli ta 634 má oproti ní takovej výkon aby se vyplatilo jo pořídit............wiz007 píše:ale s634 sa nevyrovna asi ziaden hatsan
Giganticky narast vykonu necakaj, ale ak mas 630 tak bude 634 zmena (ina pazba, detaily, kusok kratsia).
Pre tych co maju 631 je to ale len cca 5J navyse, inak vpodstate to iste co aj maju, takze tak
Pre tych co maju 631 je to ale len cca 5J navyse, inak vpodstate to iste co aj maju, takze tak

Jdu jen po výkonu, to je jediný co chybí u 630, jinak s přesností a spolehlivostí jsem spokojen.... .Leon5216 píše:Giganticky narast vykonu necakaj, ale ak mas 630 tak bude 634 zmena (ina pazba, detaily, kusok kratsia).
Ale zas na druhou stranu je mi jasný ,že od ní nemůžu čekat výkon jak od Desert Eagle.......
-
- Kontaktovat uživatele:
asi tak na 15m prostřeli Hatsan 2cm dřevotřísku a s631 uděla malinkatý důlek a odrazí se,takže jen rozdíl je fakt znát. jsem rád že sem nešel do 634,ale do hatsana
- DrobasMirek
S634 má v podstatě dvojnásobek výkonu co S631 - Starší používaná S631 bude taky podstatně slabší než nová z krabice. Takže na základě toho, že si s S631 neprostřelil dřevotřísku si nekoupíš její dvojnásobně silnější sestru? 

-
- Kontaktovat uživatele:
jenomže já mám funglovku s631. Žádnou starou a unavenou
- DrobasMirek
to je ale uplně jedno
i tak má oproti S634 cca polovinu výkonu v J
podle eshopu GS je:
u S631 170 m/s
u S634 240m/s
realita nebude daleko od čísel
Na joule se mi to nechce počítat, ale rozdíl na tý tvý dřevotřísce bude hodně znát a řek bych, že jestli neni ten tvuj nějak vytuněnej tak to bude + - stejný

podle eshopu GS je:
u S631 170 m/s
u S634 240m/s
realita nebude daleko od čísel
Na joule se mi to nechce počítat, ale rozdíl na tý tvý dřevotřísce bude hodně znát a řek bych, že jestli neni ten tvuj nějak vytuněnej tak to bude + - stejný

- Jabberwocky
No tak funglovka S634 má něco málo přes 15,5 J (s exactem 0,547 g měla ta moje na chronu 236 m/s). Takže pořád dvojnásobek ;-)
BSA Lonestar 4,5 mm + NS Nighteater 6-24x56 AG
Slavia 634 4,5 mm + NS Mountmaster 6x40 AO
www.promonarchii.cz
Slavia 634 4,5 mm + NS Mountmaster 6x40 AO
www.promonarchii.cz
-
- Kontaktovat uživatele:
já vím že je jedou tolik slabší. Jen sem nechtěl mít dvě slavie. A jestli 634 kope více než 631,tak v tom ma Hatsan navrch. Prstě nepřichází s žádnými vylepšeními, drží se koncepce 30let staré a chcou za to skoro jednou tolik co za Hatsana. Hatsan má SAS vymakané seřizování spouště a super výkon za takřka polovinu ceny slavie