Jen o vzduchovkach
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
no o bajkalu nic nevím, ale co se blowu týče, ve střeleckém revue je o něm pěkný článek. ( speciál o vzduchovkách - asi 4 roky starý...mám holt vše
). Najdu to a naskenuju to sem pokud chceš.

Puška z německa, optika z číny, montáže delta ( také z číny ) distribuované poláky, kufr MADE IN ITALY a v neposlední řadě české diabolky. Žijeme holt v 21 století :)
- wolf00
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jen o vzduchovkach
novacek: ano mel bych zajem o ten clanek...
"hatsan 90 .177"
"crosman 3576w .177
crosman tt .177
cz 236 .177
"crosman 3576w .177
crosman tt .177
cz 236 .177
http://www.mojefotky.cz/fotoalba/fotoal ... _id=427972
Nahrál jsme to sem, je to docela velký. Kvalita není žádná špičková, nicméně přečíst se to dá. Snad ti to pomůže.
Nahrál jsme to sem, je to docela velký. Kvalita není žádná špičková, nicméně přečíst se to dá. Snad ti to pomůže.
Puška z německa, optika z číny, montáže delta ( také z číny ) distribuované poláky, kufr MADE IN ITALY a v neposlední řadě české diabolky. Žijeme holt v 21 století :)
Zdravim, mam taku drobnu otazku, snad pisem do spravnej temy
Dnes som mal rozobranu slaviu 630, dokladne som vsetky diely vycistil, oskrabal od starej vazeliny, vsetko docista povytieral handrami, tesnenia vykupal v silikonovom oleji a nakoniec na piest a jeho tesnenie naniesol silikonovy olej a rozlestil do neviditelnej vrstvy (opticky neviditelna, iba na dotyk "namazane").
A je to fajn, uz pri natahovani vobec nevrzga ani po vystrele nedrnci a nerezonuje, ale zmenil sa trochu zvuk vystrelu, akoby zosilnel. Preto ma napadlo ci som nesposobil ten povestny dieseling... po niekolkych vystreloch som zalomil hlaven a ovoniaval ale spaleninu nebolo citit tak neviem
Mam to znova rozobrat a vetko vydrhnut uplne dosucha? Alebo je to tak OK? (ja to moc neviem posudit, je to moja prva zlamovacka
)

A je to fajn, uz pri natahovani vobec nevrzga ani po vystrele nedrnci a nerezonuje, ale zmenil sa trochu zvuk vystrelu, akoby zosilnel. Preto ma napadlo ci som nesposobil ten povestny dieseling... po niekolkych vystreloch som zalomil hlaven a ovoniaval ale spaleninu nebolo citit tak neviem

- marekzcke
- Kontaktovat uživatele:
heh. no po vystrele ju opat natiahni. a fukni do hlavni. ak vyfukne z druheho konca dym tak je tam olej naviac a treba to napravit.
[size=85] :arrow: [url=http://lh3.ggpht.com/_dWmO8SAbADw/TDXrD ... -07-10.JPG][b][u]zbraň[/u]:[/b][/url] [color=#FF0000]Air[/color]-[color=#0000FF]Arms[/color] [b]Pro-Sport 15,0 J [/b] :arrow: [url=http://lh3.ggpht.com/_dWmO8SAbADw/S5dko ... 010125.JPG][b][u]optika[/u]:[/b][/url] [color=#BF8000]Bushnell[/color] [b]Elite 3200T 5-15x40[/b]
:arrow: [url=http://lh5.ggpht.com/_dWmO8SAbADw/S-Gla ... -05-10.JPG][b][u]strelivo[/u]:[/b][/url] [color=#FF0000]Diabolo JSB[/color] [b]Heavy cal. 4.5[/b] :arrow:[url=http://lh3.ggpht.com/_dWmO8SAbADw/TELb_ ... /kozap.jpg][b][u]montáž[/u]:[/b][/url] [color=#008000]KOZAP[/color] [b]model 23 - CZ 452[/b][/size]
:arrow: [url=http://lh5.ggpht.com/_dWmO8SAbADw/S-Gla ... -05-10.JPG][b][u]strelivo[/u]:[/b][/url] [color=#FF0000]Diabolo JSB[/color] [b]Heavy cal. 4.5[/b] :arrow:[url=http://lh3.ggpht.com/_dWmO8SAbADw/TELb_ ... /kozap.jpg][b][u]montáž[/u]:[/b][/url] [color=#008000]KOZAP[/color] [b]model 23 - CZ 452[/b][/size]
ten silikonový olej teda nicmoc, vydrží prd a diesluje, já teď na pružinovky používam měděný mazivo, prodávaj to teď leckde a celkem to drží(zatím tak 1000 ran, konzistence je v rozsahu 5ti metrů) anebo úplně obyč motorový olej, mě diesling většinou moc nevadí, většinou jen čmoudí ale střílí to dobře, navíc mi přijde že je vzduchovka po namazání celkově tišší(630/1)
Nejde!Prostě NNe
no tak som to mal znova rozobrate a vylestil som vsetko dosucha
Mal si pravdu, slo vela dymu
Teraz je to uz tichsie, cca ako predtym, trosku dymu sice stale ide, ale uz ho skoro ani neje vidiet, po par ranach to asi prestane uplne... ale zas rezonuje ta pruzina
Ked budem cez leto menit pruzinu a tesnenie, namazem to dacim vhodnejsim
Zatial snad vydrzi "nasucho" 
Ale sranda ked som to poobede rozoberal som sa s tym trapil 2 hodiny, a teraz za polhodku hotovo, jak monter z CZUB
A ake mazivo nebude takto horiet? Motorovy olej? Cim natierate piest a tesnenie?

Ale sranda ked som to poobede rozoberal som sa s tym trapil 2 hodiny, a teraz za polhodku hotovo, jak monter z CZUB

A ake mazivo nebude takto horiet? Motorovy olej? Cim natierate piest a tesnenie?
lubrikační gel, pak nějaký práškový maziva- pokud by fungovaly(molika, grafit)..A ake mazivo nebude takto horiet? Motorovy olej? Cim natierate piest a tesnenie?
obal pružinu pleškou od piva, dovnitř špricni olej, píst i s těsněním natřít olejem a je to, já se s tím někdy nepářu vůbec, a jen to stříkačkou chlístnu do válce- vzduchovka to vychrchlá tak za 20 ran, jak jsem psal, přijde mi to lepší než na sucho a těsnění nikdy neodešlo(a stejně ho měnim)
Nejde!Prostě NNe
Dycky jsem si myslel že všecky vzduchovky jsou jen takový plivátka. Tudle nám zbyla na dvoře lebka prasete po zabíjačce, zkusil jsem na ni střelit starou 630, čekal jsem odraz nebo malý naštípnutý, ty pytle jakej byl můj údiv když to prolítlo skrz
. O tej doby respekt ze vzduchovek....

Supr že to víme
. Jak dlouho tam ta lebka ležela ? A nemysli si po téhle zkušenosti, že ze vzduchovkou ulovíš divoký prase 

Weihrauch HW100S .177 + Burris Timberline
Ležela tam den, nemyslím si že s tím ulovím prase, ale jen čumím co vzduchárna dokáže a ještě k tomu 30 let stará, co teprve moderny...... .
Hm tak to bych taky do vzduchovky neřekl, na takový věci jsem nikdy nestřílel.
Weihrauch HW100S .177 + Burris Timberline
-
Pokud se ta hlava vařila, tak po vaření jsou kosti křehčí.Mr. Smith píše:Dycky jsem si myslel že všecky vzduchovky jsou jen takový plivátka. Tudle nám zbyla na dvoře lebka prasete po zabíjačce, zkusil jsem na ni střelit starou 630, čekal jsem odraz nebo malý naštípnutý, ty pytle jakej byl můj údiv když to prolítlo skrz![]()
![]()
. O tej doby respekt ze vzduchovek....
RÖHM TWINMASTER Competitor .177
Evanix Rainstorm SL-SHB .22 + Leapers Accushot® 4 3-12x44 Full IE
Slavia 631
LOV 2
Evanix Rainstorm SL-SHB .22 + Leapers Accushot® 4 3-12x44 Full IE
Slavia 631
LOV 2
Pohon je na baterku jako u airsoftu a ne na vzduch jako u FX Revolution
CZ200 .177 , SPA M16 .25 , Hatsan Invader auto .25