Jen o vzduchovkach

Vše o vzduchovkách, plynovkách, aisoftu a popřípadě i paintballu.

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz

Odpovědět
BacilBA
Re: Jen o vzduchovkach

Příspěvek od BacilBA » 04 kvě 2011 16:13

Prečo so SS? Kľudne to capni sem na sklo. Aj ja som normálne a prirodzene zvedavý, čo a ako sa dá z tej CZty vytrieskať a koľko to potom dá rán na jednu bombu.

Crosman 357 6" .177 (CO2) + laser
Crosman 2100 Classic .177 (PCA)
Hatsan AT44-10S LW .177 (PCP)
nicnetrefim

Příspěvek od nicnetrefim » 04 kvě 2011 16:38

Typuji, že při výkonu kolem 8 J to bude tak jedna rána = 1 bomba :lol:
coudygrant

Příspěvek od coudygrant » 08 kvě 2011 20:43

Zdravím,máte někdo zkušenosti s úpravami pistole Anics Skif A3000?Nevím už kdo tu psal o úpravách spoušťového mechanismu a výměně hlavně...Dají se někde díly na úpravu téhle pistole sehnat a nebo je to domácí výroba?Uvítám jakoukoli pomoc :wink:
Pokud nechcete psát na sklo hoďte to do SZ a nebo do mailu:coudygrant@seznam.cz
Díky za rady a pomoc
Leon5216

Příspěvek od Leon5216 » 09 kvě 2011 17:38

Rozoberali ste niekto nejaku umarexacku pistol? Mam co2 makarov, a hrozne mi drhne a zasekava spust, a bojims a to rozobrat :D Aby som to potom zlozil... :?
nicnetrefim

Příspěvek od nicnetrefim » 09 kvě 2011 18:13

Jednou jsem sundal z CP 99 závěr, dál se mi v tom nechtělo šťourat. Možná by jen stačilo sejmout závěr taky a dát na tu spoušť trochu silikonového oleje, nebo Balistolu, nebo tak něco......
Leon5216

Příspěvek od Leon5216 » 09 kvě 2011 18:58

Zaver som mal dole, striekal som silikonovy olej vsade kde sa dalo :D Ale casom sa to len postupne zhorsuje a drhne coraz viac, na zaciatku je treba prekonat jeden bod, uz uz mam pocit ze nieco zlomim a vtedy to preskoci a vystrelim, ale viete si rpedstavit tu presnost :? Mykne celou rukou... tiez ked palcom natahujem udernik, treba prekonat ten isty "zaseknuty bod"... jedine natahovanie zaverom je prijemne, vtedy ten bod az tak necitit... ale trapi ma to, ci tam nieco nekazim :( myslim ze to nejako bude suvisiet s podavanim guliciek, lebo to drhne tak prvych 10 ran, a zvysnych 8 ran potom ide krasne plynulo... tiez ked je zbran bez zasobniku to chodi pekne... len tak naprazdno. (raz za cas sa stane ze spust sa trosku sekne, staci len pustit a stlacit znova a uz ide lahko). Skusal som aj gulicky nagebrit silikonovym olejom, ale nic. A stale sa to zhorsuje a zhorsuje. Najradsej by som to cele rozobral, vylestil dosucha a nejakou vhodnou vazelinou alebo tym silikonovym olejom premazal. Aj ked neviem co, lebo neviem co moze taketo drhnutie sposobovat
Rozmyslal som ci to nerobia gulicky, pouzivam Walther premium, 4,5 na zbrani je tiez napisane 4,5 ale niektore zdroje uvadzaju strelivo 4,46 ... ale zas to by sekalo vsetky, nielen prvych 10... :?:
A este ze ma za sebou cca. 2500 vystrelov. Napadlo ma kupit a vystrielat par tych olejovych "valve maintenance" bombiciek od walthera, len keby neboli tak nehorazne drahe, a ci to vobec pomoze nieco :lol:
nicnetrefim

Příspěvek od nicnetrefim » 09 kvě 2011 19:38

To těch olejových nemusíte vystřílet několik, stačí jedna......cena je mimochodem 23,- za kus, což není tak tragické, ne?
Leon5216 píše:ale zas to by sekalo vsetky, nielen prvych 10...
Proč myslíte?

Rozhodně zkuste jiné střelivo. Například UMAREX 4,46, já s tím neměl problém.....

http://www.colosus.cz/broky-bb-umarex-1500ks/
Leon5216

Příspěvek od Leon5216 » 09 kvě 2011 19:47

Tie "no name" olejove z colosusu su celkom lacne, ale u nas k nedostaniu a objednavat sa mi ich nechce (a ktovie ci tam vobec nejaky olej je :lol: ) ... maju tu len tie Walther valve maintenance za 3€ kus :-D a tolko sa mi nechce dat, ak to navyse nic nepomoze :?
To strelivo skusim urcite ine, ale zo zaciatku to nerobilo, a casom sa to zhorsuje, a len cca. prva polovica zasobniku drhne, cize myslim ze keby bolo nespravne strelivo robilo by to od zaciatku a kazda jedna.. ale skusim kazdopadne nejaku inu znacku. Ja mam tieto

Obrázek
Walther premium steel bb, .177 4,5mm.
Skusil by som tie pomedene crosmany, ma celkom zaujali... a inak s olovenymi brokmi nemate skusenosti? :D asi skusim aj tie, ved poskodit s nimi nic neposkodim, ked je mechanizmus stavany na tvrdu ocel, maximalne to bude strielat naprd :)
nicnetrefim

Příspěvek od nicnetrefim » 09 kvě 2011 19:53

Olovo bych tam necpal....
Kavy

Příspěvek od Kavy » 09 kvě 2011 20:07

Proč ?
Pokud to má pružinový podavač,funguje to s olovem dobře.
http://forum.gunshop.cz/vzduchova-pisto ... hilit=Colt
Leon5216

Příspěvek od Leon5216 » 09 kvě 2011 20:29

Myslim ze ma pruzinovy, lebo aj ked cvakam napazdno (bez bombicky), tak gulicky volne vypadavaju z hlavne ked ju naklonim :D Myslim ze to ma system podobny airsoftovym pistoliam. Magneticky podavac by ju tam asi drzal keby ju nevystreli von co2... neviem ako to presne funguje :) Ale nieje to prijemne s tym drhnutim :roll: Dnes to drhlo az tak ze niekedy zostala spust zachytena vzadu a bolo ju treba vratit prstom dopredu... tam bude drhnut asi ta somarina co beha dopredu-dozadu cez zasobnik a podava gulicky, ale vobec si to neviem predstavit ten mechanizmus, lebo sa to bojim rozobrat, ze to uz nezlozim :( a nikde niesu ziadne fotky/nakresy... pisal som do umarexu ci mi neposlu nejaku servisnu prirucku, aspon orientacnu, ako vyzera ten mechanizmus a podla toho si spravim obraz co tam moze drhnut a ako to rozobrat, ale este neodpisali :lol:

Tak dnes som kupil broky od ASG (1500ks za 9,90 :shock: hrozne ceny maju u nas :lol: ) no a je to rovnake :(
coudygrant

Příspěvek od coudygrant » 13 kvě 2011 19:45

Pro Leon5216:Zdravím,mám doma pistoli od Umarexu a rozdělanou jsem ji už měl ale rozdělání Vám podle mě nepomůže protože silikonový olej se tam dá nastříkat i z venku...Rozdělání zvládne průměrně manuálně zdatný jedinec,není na tom nic složitého...A složit ji taky ne...každý díl má svoje místo a dát ho jinam nejde...Problém bude podle mě někde jinde.Pokud je pistole ještě v záruce tak bych ji reklamoval.Při případném rozdělání doma hrozí ztráta záruky...:-(
Leon5216

Příspěvek od Leon5216 » 13 kvě 2011 20:34

Je asi mesiac stara, kupena nova v obchode, s plnou zarukou... uz je cela od oleja, co som ho vsade striekal :lol: Ale nepomohlo vobec, iba ked je ho plny zasobnik tak to ide lahsie (o trosku) a po chvilke ked povyteka a poutieram ho je to zas tak ako bolo :roll: Necham ju chvilu povytekat, povytieram, a ked uz z nej nebudem vytahovat zasobnik komplet olejovy ju pojdem vyreklamovat :D (aby nemohli argumentovat ze ju mam celu olejovu a preto to nejde :roll: )
nicnetrefim

Příspěvek od nicnetrefim » 13 kvě 2011 21:05

Leon5216 píše:Tak dnes som kupil broky od ASG (1500ks za 9,90 hrozne ceny maju u nas ) no a je to rovnake
ASG je sračka, zkuste Umarex.....

Popřípadě, pokud by jste ji reklamoval, mohl by jste i zažádat o jiný model zbraně, nebo i o zbraň na jiném principu střeliva, systém podávání ocelových kuliček je docela na hovno, normální diabolky v kotoučovém zásobníku i s drážkováním v hlavni jsou daleko lepší a přesnější......
wolf00
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wolf00 » 03 čer 2011 13:43

"hatsan 90 .177"
"crosman 3576w .177
crosman tt .177
cz 236 .177
Odpovědět