Vzduchovky Hatsan
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
-
Já myslím, že přední
Re: Vzduchovky Hatsan
Zkus přehodit montáž.Popř. obrus spodní část půlkruhu oka blíž k tobě k tvému oku ( u okuláru,zadní).
ja som podlozil prednu cast kuskom plastu z pet flase a pomohlo to
vzduchovka cal.4,5
lidi zkusil jsem ruzne oleje a ted pouzivam olej na zbrane Brun a striknu tim obcas pruzinu, obcas do natazene komory pistu a obcas i do hlavne, diabolky mam v krabicce s molitanem dole nastrikanym taky, takze jsou docela mastne a jsou to ted neskutecne supy
hned po nastrikani prvni rana slabsi, druha slabsi, treti racha jak malorazka a pak uz je to stabilni
tak na 100 ran
hned po nastrikani prvni rana slabsi, druha slabsi, treti racha jak malorazka a pak uz je to stabilni

Požuby ožbrojen, hrožně koušu a když dojdou žuby tak škrábu :)
A jaký to má efekt? Kromě "nehorázné šupy", rozhozeného nástřelu a zamaštěných prstů. 

Dieseling je nežiadúci jav. Ak si niekto myslí, že je to super je na velkom omyle. V komore piestu pri vysokom tlaku dochádza k spalovaniu oleja a následnému výbuchu, tým unikajúce plyny spolu so stlačeným vzduchom poháňajú diabolku. Zvyšuje sa úsťová rýchlosť a vzniká pri úniku plynu z hlavne ten tresk. Je to však nežiaduce, pretože horením plynom trpí materiál, minimálne piestové tesnenie sa časom poškodí a taktiež velmi kolíše úsťová rýchlosť, rozptyl je značný. Tak by som odporúčal nepokračovať v tomto olejovaní, ak chceš aby ti vzduchovka niečo vydržala a aby si aj niečo trafil.
ale ak sa ti to páči, pokračuj ďalej a odporučam WD-čko
.

Zdravím chci si koupit vzduchovku do 2000 Kč a nevím jakou vybrat, mohli byste mi někdo poradit díky.
Ahoj, jsem tady nový a teď se mě jistě všichni mazáci tady zasmějí. Mám už dlouho vzduchovou pistoli Hatsan 25, dlouho jsem z ní střílel a v pohodě. Praskla mi pružina a tak jsem ji vyměnil. Jenže teď nevím jak ty díly tady byly uspořádaný, mám spoušť a další tři díly a nevím jak to dat dokupy........ .
Nevěděl by někdo o nějakým rozkresu na netu?

Doveda:
mám Hatsana 125,po montáži normální pružiny je výkon úplně jinde.Koupil jsem 3 pružiny,údajně 35J,ale každá je jiná.Jedna má délku 440mm a sílu drátu 3.6mm,druhá délku 420mm a sílu drátu 3.6mm a třetí délku 400mm a sílu drátu 3.5 mm.Tak co je vlastně originál?
Jak říkám,výkon úplně někde jinde,než zmršené a za nehorázné peníze prodávané flusbroky.Ale stejně se výkonově nevyrovná poctivé staré flobertce .22 s hladkou hlavní.
Prosím tě,kde jsi sehnal pružinu s průměrem drátu 3.9 mm?Můžeš hodit nějaké parametry?
Díky moc.
mám Hatsana 125,po montáži normální pružiny je výkon úplně jinde.Koupil jsem 3 pružiny,údajně 35J,ale každá je jiná.Jedna má délku 440mm a sílu drátu 3.6mm,druhá délku 420mm a sílu drátu 3.6mm a třetí délku 400mm a sílu drátu 3.5 mm.Tak co je vlastně originál?
Jak říkám,výkon úplně někde jinde,než zmršené a za nehorázné peníze prodávané flusbroky.Ale stejně se výkonově nevyrovná poctivé staré flobertce .22 s hladkou hlavní.
Prosím tě,kde jsi sehnal pružinu s průměrem drátu 3.9 mm?Můžeš hodit nějaké parametry?
Díky moc.
Jo tak každá pružina jiná to znám,ale jestli 3,6 nebo 3,9 už neřeš.Všechny pružiny na Hatsany koupený na netu nebo v obchodě jsou od Kozapu.Na straně 135 jsou rozměry a někde dál i obchod kde jsem objednával,klikni na moje příspěvky.Ale fakt to neřeš,Kozap pošle pokaždý jinou pružinu... 

LP 300
LG 300 HFT
LG 300 ISSF
LG 300 HFT
LG 300 ISSF
Neviete kde sa predavaju hatsany v inych farbach?lebo na ofic strankach je vzdy viacero inych farebnych typov a nikde to nemozem najst kde to kupit.konkretne tento typ vraj je to novinka,neviete kde to kupit?
http://www.hatsan.com.tr/mod_125_sniper.asp
http://www.hatsan.com.tr/mod_125_sniper.asp
Chcel by som sa spýtať, či má niekto skúsenosť s tým, že vzduchovka ( v mojom prípade H135) strieľa veľmi do prava a nedá sa to ukorigovať ani optikou. Najskôr som myslel, že bude na vine optika, ale tá je v popriadku, teda bude to niečo len so vzduchovkou, kúpil som aj novu kozapacku montaž, takže aj montaž je OK. Vzduchovka je nová, bola vymenená len pružina, vyčistené a namazané. Čo s tým??? Môže to byť tým, že šína na upevnenie montáže môže byť namontovaná mimo osi, alebo ešte upevnenie tela vzduchovky v pažbe?? Prosím o radu a pomoc, neviem čo s tým???? Ďakujem
-
- Kontaktovat uživatele:
pravděpodobně křivě uložená hlaveň. Hlaveň a drážky na montáž optiky nejsou v jedný ose. Pokud kvůli tomu nejde uklikat optika, musí být vychílení patrný i okem. Pokud máš dvoudílnou montáž, zkus jednu z nich otočit, tím se optika vyosí a bude to třeba lepší.
Hatsan AT44 S 4,5
Sharp Innova 5,5
Shanghai china B3 5,5
QB 57 4,5
Crosman 1077
Crosman benjamin 392 5,5
Crosman 1377
Slavia 620/631
Slavia 618
LOV1
Crosman Marlin Cowboy
Flobert JGA R+R
Sharp Innova 5,5
Shanghai china B3 5,5
QB 57 4,5
Crosman 1077
Crosman benjamin 392 5,5
Crosman 1377
Slavia 620/631
Slavia 618
LOV1
Crosman Marlin Cowboy
Flobert JGA R+R
Takže včera som sa na to pozrel lepšie. Vzduchovku som nastrelil podla mieridiel, išlo to celkom presne, ale všetko v medziach, pretože tie mieridla sú veľmi velké a menšie ciele nieje možné zamieriť. Po lepšom pohlade na šinu, ktorá služi na uchytenie montaže som prišiel na to, že šína je mimo osi hlavne. Teda šína je vyosená do prava oproti hlavni. A tým pádom je mi jasné, že os puškohladu je rovno, ale os hlavne smeruje do ľava a preto sa to nedá už ani vyklikať. Teraz by som potreboval radu, ako tú šínu upevnenu na tele zduchovky zrovnať s osou hlavne. Vie niekto poradiť ako sa dá šína na Hatsane 135 demontovať a ustaviť do požadovaného stavu??
A čo poviete na toto?? Mal už niekto tú česť
?? http://www.air-rifles.eu/product/Air-ri ... 50-12.7-mm