Field Target, Hunter Field Target a ?esk? sklopka
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
...
Naposledy upravil(a) Robo77 dne 13 led 2014 16:02, celkem upraveno 1 x.
- marekzcke
- Kontaktovat uživatele:
Re: Field target

lebo si neviem dosť dobre predstaviť ako by ste vysvetlili napr argentínčanom, že ich FT sa nemôže takto nazývať, kedže u nich tie polohy zrejme tiež nedávajú čisto podľa všeobecne záväzných pravidiel.

niečo čo by nás malo spájať zas akosi zlyháva. to je už na diagnózu
[size=85] :arrow: [url=http://lh3.ggpht.com/_dWmO8SAbADw/TDXrD ... -07-10.JPG][b][u]zbraň[/u]:[/b][/url] [color=#FF0000]Air[/color]-[color=#0000FF]Arms[/color] [b]Pro-Sport 15,0 J [/b] :arrow: [url=http://lh3.ggpht.com/_dWmO8SAbADw/S5dko ... 010125.JPG][b][u]optika[/u]:[/b][/url] [color=#BF8000]Bushnell[/color] [b]Elite 3200T 5-15x40[/b]
:arrow: [url=http://lh5.ggpht.com/_dWmO8SAbADw/S-Gla ... -05-10.JPG][b][u]strelivo[/u]:[/b][/url] [color=#FF0000]Diabolo JSB[/color] [b]Heavy cal. 4.5[/b] :arrow:[url=http://lh3.ggpht.com/_dWmO8SAbADw/TELb_ ... /kozap.jpg][b][u]montáž[/u]:[/b][/url] [color=#008000]KOZAP[/color] [b]model 23 - CZ 452[/b][/size]
:arrow: [url=http://lh5.ggpht.com/_dWmO8SAbADw/S-Gla ... -05-10.JPG][b][u]strelivo[/u]:[/b][/url] [color=#FF0000]Diabolo JSB[/color] [b]Heavy cal. 4.5[/b] :arrow:[url=http://lh3.ggpht.com/_dWmO8SAbADw/TELb_ ... /kozap.jpg][b][u]montáž[/u]:[/b][/url] [color=#008000]KOZAP[/color] [b]model 23 - CZ 452[/b][/size]
- Alexxxus
- Odborník na vzduchovky
- Kontaktovat uživatele:
Poďme se bavit o hokeji
kašlem na pravidla.

Daystate Griffin - special edition 007/150 .177 + Deon March 1-10x24
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.
http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
Alex
obavam sa ze to by este len potom bol iny "flame-war"...
Ale ked uz si to nacal... na vysledku nezalezi, chleba lacnejsi nebude... ale tie financne zverstva co sa tu porobili by si zasluzili riesit rovno odstrelom skodnej...

Ale ked uz si to nacal... na vysledku nezalezi, chleba lacnejsi nebude... ale tie financne zverstva co sa tu porobili by si zasluzili riesit rovno odstrelom skodnej...
- - - = = = (( as mad as possible )) = = = - - -
AirArms Pro-Sport + Hawke Eclipse 30 SF 6-24x50 + Kozap č. 23 + JSB Exact 4,52 mm (bolo 5,52 mm)
AirArms Pro-Sport + Hawke Eclipse 30 SF 6-24x50 + Kozap č. 23 + JSB Exact 4,52 mm (bolo 5,52 mm)
Som si istý že každý účastník tejto "debaty" to všetko bral tak trochu s rezervou.
Pár príspevkov o správnom pomenovaní nejakej činnosti, rozumných a inteligentných ludí určite nerozhodí.
A tak isto ste si všetci určite všimli že žiadny člen SAFTA nijako neurazil, neosočoval a ani nijako ináč slovne alebo vulgárne nenapadol žiadneho prispievatela GS fóra.
A som rád že sa do debaty zapájajú aj odborníci, ktorý dlhodobo sledujú všetky problémy na Slovensku a napriek tomu, že ich nikto nikdy nevidel, nepočul, nikto ich nepozná a nikdy sa nezúčastnili žiadnej vzduchovkárskej akcie, sú schopný komentovať dianie v tejto komunite a bez problémov drzo uraziť cca 20 ludí ktorý sa aktívne podielajú na chode a akciách Slovenskej asociácie, ktorý úspešne reprezentovali Slovensko na zahraničných súťažiach, ktorý úspešne organizujú súťaže FT (podla nich dokonca pseudo FT - to bude asi nová disciplína) a ktorý sa snažia propagovať tento šport aj medzi mládežou aktívnou spoluprácou so základnými školami a aj sponzorskými darmi pre ZŠ v podobe vzduchoviek, optiky a ostatného príslušenstva podporovať strelecké športy.
Takže všetci týto prisluhovači a pätolizači vám ďakujú za váš neocenitelný prínos, za to že sem vnášate svetlo, ZA TO ŽE STE
Pár príspevkov o správnom pomenovaní nejakej činnosti, rozumných a inteligentných ludí určite nerozhodí.
A tak isto ste si všetci určite všimli že žiadny člen SAFTA nijako neurazil, neosočoval a ani nijako ináč slovne alebo vulgárne nenapadol žiadneho prispievatela GS fóra.
A som rád že sa do debaty zapájajú aj odborníci, ktorý dlhodobo sledujú všetky problémy na Slovensku a napriek tomu, že ich nikto nikdy nevidel, nepočul, nikto ich nepozná a nikdy sa nezúčastnili žiadnej vzduchovkárskej akcie, sú schopný komentovať dianie v tejto komunite a bez problémov drzo uraziť cca 20 ludí ktorý sa aktívne podielajú na chode a akciách Slovenskej asociácie, ktorý úspešne reprezentovali Slovensko na zahraničných súťažiach, ktorý úspešne organizujú súťaže FT (podla nich dokonca pseudo FT - to bude asi nová disciplína) a ktorý sa snažia propagovať tento šport aj medzi mládežou aktívnou spoluprácou so základnými školami a aj sponzorskými darmi pre ZŠ v podobe vzduchoviek, optiky a ostatného príslušenstva podporovať strelecké športy.
Takže všetci týto prisluhovači a pätolizači vám ďakujú za váš neocenitelný prínos, za to že sem vnášate svetlo, ZA TO ŽE STE

Tohle vlákno vzniklo v době kdy ještě žádná SAFTA nebyla a o FT/ HFT jsi věděl kulový takže o správné pojmenování tady určitě nejde co, že jste si nevšimly výsledkových listin z Milovic už minulej nebo předminulej rok ? A soutěž by měl hodnotit ten kdo na ní byl a ne od klávesniceRobo77 píše:Mrzí ma že sa k tomu vyjadrujú ľudia (dalajlamax,Blue_L,slavozv) od klávesnice ktorý sa nezúčastnili ani jedného stretka či súťaže...
Od počiatku tu šlo iba o názov (podľa oficiálnych pravidiel)!

CZ200 .177 , SPA M16 .25 , Hatsan Invader auto .25
DU-10 Condor, HDR 50 , Chiappa SAA , rev.Rex L 4", Alfa 441,Slavia 631
Walther Sportmodell,H.S.model 21F, Buck Trail Flint 48
prak s gumou č.6
DU-10 Condor, HDR 50 , Chiappa SAA , rev.Rex L 4", Alfa 441,Slavia 631
Walther Sportmodell,H.S.model 21F, Buck Trail Flint 48
prak s gumou č.6
HFT a aj FT sa na SK strieľalo skôr než vznikol akýkoľvek klub či asociácia dokonca skôr ako vznikol nejaký SK web*. Prišli nám to ukázať na stretnutie (tuším v 2009) v RS kolegovia z HU. Celý tento blbý flame vznikol len preto lebo som bol natoľko drzý (podľa niekoho) že som si dovolil poukázať na pomenovanie. A všimli sme si to už minulý rok - stačí ísť dostatočne späť v tomto vlákne.
*Mám na mysli WEB zo zameraním primárne na vzduchovky a veci s nimi spojené.
*Mám na mysli WEB zo zameraním primárne na vzduchovky a veci s nimi spojené.
Jak nazýváš lidi, kteří když jsou ohroženi, tak se nebrání, jen utečou a schovávají se?
Civilizovaní?
Civilizovaní?
citace - Alkaj: Pozerám že 2. a 3. miesto má rovnaký počet bodov. Nikde nie je napísané nič o následnom rozstrele teda predpokladám že nebol. V tom prípade by ma zaujímalo ako určili kto je na akom mieste. Zrejme podľa abecedného poradia...
Teoretik jsi dobrej, ale píšeš dříve než přemýšlíš..
Teoretik jsi dobrej, ale píšeš dříve než přemýšlíš..
- Alexxxus
- Odborník na vzduchovky
- Kontaktovat uživatele:
No a to kdybyste bratia věděli že střílíme docela pravidelně nepravidelně čistokrevné FT .... sice jen v menší skupince ... tak 5 - 6 střelců pak už je přetlak. jo a cože to střílíme FT .... FÓÓÓÓGL TARŽET.
Přestaňme řešit co vlastně střílíme ... co vím tak slovenská účast na HFT - FT - Česká Sklopka se zatím smrskla na 1 slovy JEDNOHO účastníka. Takže je nám co střílíme Českou Sklopku - FT - HFT --- Vaše připomínky celkem putna ... na srazech se vždy zasmějeme tomu jak se nám snaží do České Sklopky někdo vandrovat.
Máte svůj web svoje fórum tak na něm založte thread o Field Targetu a schválně kolik z nás bude mít potřebu rozjíždět nějaké flame na Vašem fóru ( jsem tam už nějakej pátek reglej ale nemám potřebu tam něco psát )
Přestaňme řešit co vlastně střílíme ... co vím tak slovenská účast na HFT - FT - Česká Sklopka se zatím smrskla na 1 slovy JEDNOHO účastníka. Takže je nám co střílíme Českou Sklopku - FT - HFT --- Vaše připomínky celkem putna ... na srazech se vždy zasmějeme tomu jak se nám snaží do České Sklopky někdo vandrovat.
Máte svůj web svoje fórum tak na něm založte thread o Field Targetu a schválně kolik z nás bude mít potřebu rozjíždět nějaké flame na Vašem fóru ( jsem tam už nějakej pátek reglej ale nemám potřebu tam něco psát )
Kubajzz:
Taky jste peknou ukazkou tolerance k druhym. S tim tloustikem a 7kg puskou, tos nemusel
Ale jinak musim souhlasit, zabava je pro vetsinu lidi dulezitejsi nez nejaky mezinarodni pravidla.
Taky jste peknou ukazkou tolerance k druhym. S tim tloustikem a 7kg puskou, tos nemusel

Ale jinak musim souhlasit, zabava je pro vetsinu lidi dulezitejsi nez nejaky mezinarodni pravidla.
Air Arms EV2 MK III
Ty seš tlustej se sedmikilovou puškou?
Já jsem se za to hned v závorce omlouval a beru to i jako sebekritiku, páč taky bych potřeboval nějaké to kilo shodit. Nedávno jsem měl problém vyšplhat po laně...
S těmi pravidly nevidím žádný problém, máme svoje (co nejmenší omezení) a stavíme dráhu s jinou filosofií (aby se lidi co nejvíc trefovali), a kdybychom chtěli někam jet, tak tam budem dodržovat zase ty jejich, tak o nic nejde.
Na Slovensku mají pravidla taky upravené podle sebe, akorát tam mají nějaké problémy sami se sebou, tak by si to měli prvně vyřešit sami mezi sebou, my s tím nemáme nic společného.
Nás baví střílet a ne furt něco řešit, takže asi tak.

Já jsem se za to hned v závorce omlouval a beru to i jako sebekritiku, páč taky bych potřeboval nějaké to kilo shodit. Nedávno jsem měl problém vyšplhat po laně...

S těmi pravidly nevidím žádný problém, máme svoje (co nejmenší omezení) a stavíme dráhu s jinou filosofií (aby se lidi co nejvíc trefovali), a kdybychom chtěli někam jet, tak tam budem dodržovat zase ty jejich, tak o nic nejde.
Na Slovensku mají pravidla taky upravené podle sebe, akorát tam mají nějaké problémy sami se sebou, tak by si to měli prvně vyřešit sami mezi sebou, my s tím nemáme nic společného.
Nás baví střílet a ne furt něco řešit, takže asi tak.
http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.
- DrobasMirek
..když to řeknu z mýho laickýho RT (Rat target) pohledu tak u nás možná upřednostňujeme zábavnou formu před v mnohých případech přehnaně ambiciózním snažením našich východních kolegů ukázat se na mezinárodní scéně, zakládání asociací atd..
- dalajlamax
- Kontaktovat uživatele:
ano, toto je asi najrealnejsie zhodnotenie situacie...
Písal som to na 45 strane ale zopakujem to.DrobasMirek píše:..když to řeknu z mýho laickýho RT (Rat target) pohledu tak u nás možná upřednostňujeme zábavnou formu před v mnohých případech přehnaně ambiciózním snažením našich východních kolegů ukázat se na mezinárodní scéně, zakládání asociací atd..
Naše ambiciózne snaženie vyzerá asi takto:
každý striela s tým čo má...
keďže sa aj počas súťaže neustále vtipkuje a každý ma na tváry úsmev (teda okrem času kedy sa sústredí na ciel) stres neni...
po súťaži sa vyhlásia výsledky a kto má, dá si aj pivo...
opečieme slaninku, alebo aj buřta, dáme ďalšie pivko...
ak je fajn počasie pokecáme dlho do noci, každý si môže omakať a vyskúšať všetky flinty a optiky...
zase opečieme slaninku a buřta...
zase dáme pivko...
kecáme a smejeme sa, lebo je fajn partia a fajn zábavka...
a zase dáme pivko niektorý aj slniečko...
na druhý deň si zase fantasticky zastrielame...
a je za nami super strávený výkend...
P.S. Ozaj a naposledy som aj vyhral krabku diaboliek (minule sme mali ako ceny aj papierové terče, rôzne mini vreckové nožíky, lovecké dýky a aj nejakú čistiacu sadu

Velký rozdiel v tom neni že?
Akurát sa pri súťaži riadime platnými medzinárodnými pravidlami. Toť vsjo.
Tak ako napísal Aleš - vyserme sa na to.
- Alexxxus
- Odborník na vzduchovky
- Kontaktovat uživatele:
Aha tak tlouštík se 7mi kilovou puškou to jsem asi já
páč tlsutej jak prase to jsem a 7mi kilovou pušku mám já a pak ještě Mikiki ( stojí vedle mne a je prej také tlustej jako prase a je mu to taky fuk ) + ( nosič Daystate mr Stalker také není extra Twiggy )
a a a mně - potažmo nás - to nesejří páč na posed vylezu akorát mně točí když je situace postavena pro jedince menšího vzrůstu - zase nadruhou stranu stavím situace pro jedince většího vzrůstu.
A sraz by měl být dvoudenní hafo dotazů mám na toto téma včetně těch telefonických....

A sraz by měl být dvoudenní hafo dotazů mám na toto téma včetně těch telefonických....