Derringer od fy Great Gun
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Tak jsem si ještě vyrobil pouzdro na "derika" ,aby měl mazlik kde odpočívat. Nikdy jsem nic podbného nedělal a na poprvé to je docela pěkné.
Re: Derringer od fy Great Gun
Pěkný futrálek.Ještě napustit olejem a bude to luxus.
Je treba trenovat,ja v pohode na 50m sundavam poppery a na 15m mam soustrel 5ti ran cca 5cm.Samozrejme z horniho laufu,s prenasenim spodniho asi tak dvojnasobek.Muj kus sije perfektne.
RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Ahoj. Duffioso, kolik prachu dáváš na pade? A střílíš kule nebo ogivály? Příjde mi to dost neuvěřitelné s derringrem na 50metrů něco trefit. Jen nevím co jsou poppery?
Dík, ahoj
Dík, ahoj
Strilim ogival s cca 1,8-2g pyrodexu select.Popper je sklopny terc,cili figurina ze silneho plechu na podstavci s pantem.Na nasi strelnici si poppery vyrabi spravce sam a je to poradnej kus matrose,devitky s tim na pade maji problem.
RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
kdo po mně chtěl 2ks 3´´ tělo stříbrné hlavně černé? Už jsou hotové
Jen sem zapomněl komu to bylo:-)

Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než stačila odvolat.
- Black Powder
- Administrator
Dnes som skusil, ako nesie Deriinger na 25m. Skusane rozne navazky, no pod 2g. to padalo pod terc.
Vsetko co je v terci je na 2g.VLC, hladal som zamerny bod, aby som sa dostal do cierneho.
Horna hlaven je na mierenku najpresnejsia, netreba tolko prenasat, musel som vsak mierit na horny okraj cierneho kruhu, co tiez nieje idealne, ale dal som takto po sebe 10-10-9-9.
Viac vidiet na terci. Tie dve male dierky sa nerataju, su po cal.36.
Vsetko co je v terci je na 2g.VLC, hladal som zamerny bod, aby som sa dostal do cierneho.
Horna hlaven je na mierenku najpresnejsia, netreba tolko prenasat, musel som vsak mierit na horny okraj cierneho kruhu, co tiez nieje idealne, ale dal som takto po sebe 10-10-9-9.
Viac vidiet na terci. Tie dve male dierky sa nerataju, su po cal.36.
Ataman, Caiman, Red Wolf, Huben, LCS SK19, BRK ... Servis, opravy, úpravy všetkých PCP (HW100 nie), programovanie Daystate, prerábky Anschütz na 16J.
Dobré veci robím dokonalými.
Člen Mensa.
Hlupák má bezhraničné sebavedomie, no nulovú sebareflexiu.
Dobré veci robím dokonalými.
Člen Mensa.
Hlupák má bezhraničné sebavedomie, no nulovú sebareflexiu.
Tak sem byl pro zásoby:-)
Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než stačila odvolat.
Pěkný kucí!
Tak jsem konečně vyměnil papírky za pořádný kus oceli. Nějaké fotky určitě nafotím, ale teď se v rychlosti ptám k čemu je ten závit viz.foto? Všiml jsem si, že můj kousek už nemá na brejlích šroubek a usoudil jsem, že se ten závit používal u starších modelů a prostě tam zůtal. Ale ve Střelecké Revue je fotka celé série s tímto konstrukčním řešením. A já se ptám PROČ?
edit: Je to ten menší průměr, tím větším jde šroub co drží střenky.
edit: Je to ten menší průměr, tím větším jde šroub co drží střenky.
trošku mi přibliž terminologii, třeba výraz brejle, mi vůbec neřáká o čem mluvíš, klidně mi to místo označ šipkou ,-)
Brejle, neboli objímka s muškou:) dřív tam byl pojistnej šroubek a já ho tam nemám. Na celkovou fotku se chystám večer. Ten závit typuju jako technologický? Třebas na uchycení v galvanovně?
Slíbené fotky.
Naposledy upravil(a) brezvi dne 04 kvě 2011 08:04, celkem upraveno 1 x.
tak si mně donutil se mrknout na poslední várku a ten šroub tam není, takže se vývoj zase malinko posunul, s technologickým otvorem bych souhlasil, vždy se nějaký hodí:-)
No pokrok,neni toho sroubu skoda na pohodlne sejmuti objimky?Pokud to jde ovsem nejak v pohode tak ok.
Kdyz jsme u objimky,Ede,mas poneti jestli by se dali sehnat jen laufy s vybranim do tela a na objimku a kolik by to pripadne stalo?Jsem ted v zahranici a k netu se dostanu malo.
Kdyz jsme u objimky,Ede,mas poneti jestli by se dali sehnat jen laufy s vybranim do tela a na objimku a kolik by to pripadne stalo?Jsem ted v zahranici a k netu se dostanu malo.
RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert