Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Trestní oznámení na crossbowhuntera, protože valí na fórech (nejen slovenských, ale i českých) lidem kódy do hlavy?! Snad si nemyslíš, že jsem uvěřil tomu, žes kdy složil kance. Dle mého soudu akorát věříš vlastním (poněkud primitivním) lžím. Nazdar!!!crossbowhunter píše:pokial máš ten neutíchajúci pocit, prečo to neriešiš formou trestného oznámenia?možno preto že potom by padlo na teba a platil by si až by si bol čierny
Neoháněj se tady sz lidí z fóra a raděj nám sděl, jak se získá na Ukrajině povolení k odstřelu kance 150 lb kuší se 4x20 „optikou“. Někde hodně zpátky na tomto fóru jsem se zmínil, že bys ho (toho kance) tak leda upytlačil a jestli vůbec na Ukrajině. Pokud chceš krmit takovými nesmysly lidi z fóra přes sz, čert tě vem, ale hleď si uvědomit, že toto fórumcrossbowhunter píše:Camerone66 : k začiatku témy si ma nazýval pytliakom, teraz preventívne neveríš.Čo tak si v hlave ujasniť čo vlastne chceš?
Podla súkromných správ čo mi prišli, na tvoje pubertálne excesy tu nik nie je zvedavý a preto by bolo možno vhodné si ich nechať pre seba