DFender-mne taky bere střelba na větší vzdálenosti,máš pravdu,že je to velmi uklidňující,jakoby byl člověk v tunelu a kolem něj neexistuje nic,jen kříž v optice a cíl,na chvíli se zastaví čas.no když si vzpomenu,jak jsem se trefoval poprvé na 30m,a teď mi to jde mnohem líp na 65,a od 65 je ke stovce už jen "kousek".ještě před třemi měsíci jsem si nedokázal představit,že bych střílel dál než na 50m,no a už jsem za touto hranicí a to jsou moje tréningy omezené jen na víkendy a to ještě ne každý to vyjde.víceméně v rozletu mně brzdí jen vhodné místo,kde bych mohl tu stovku bezpečně střílet.no už jsem holt takový,čím je cíl dál,tím víc mne láká ho trefit

.každopádně se budu snažit neudělat ti ostudu

.á propos-po nějakém luku koukám už dávno,takový malý šikovný kladkáč.......zas budou vánoce a kdo ví

.HANYKING-excalibur řeší výkon kuší délkou nátahu,ramena jsou stejná,snad jen s vyjímkou apexe.určitě by bylo moc zajímavé vlastnit nějaký armádní speciál od excaliburu,něco v duchu barnett delta storm,i když pro tyto účely je vhodnější kladková kuše,je mnohem užší a kompaktnější,něco jak stryker,nebo pse tac-15.no a mne ještě zajímá-vyráběl excal. kladkovou kuši?