Flobertka
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Ocel je prostě ocel, je to jinej pocit když držíš ocelovou zbraň v ruce, než zinkovou nebo z jiné náhražky.
Pocit spolehlivosti a solidnosti.
Pocit spolehlivosti a solidnosti.
Re: Flobertka
Díky za radu. Kde se to dá sehnat?Apevia píše:2mvoracek: Tohle jedině snad stříknout. Dovedu si představit Komaxit, nebo doma normálně Krylon...
Do budoucna už uvažuji pouze o zbrani z poctivé oceli, zinek mě nenadchl.
Dresslerovky, ZKM 451
dnes střelnice nabitá od 8 hodin hold je pěkně i když upřednostnuji slitiny oproti oceli tak mě ocel zas tak nevadí ale 85% střelců mi řeklo kdo má ocel tak je osel váha a kvalita tě přesvědší stím tak ůpně také nesouhlasím.
nenabitá zbran je jak ferrari bez benzinu krásná ale na hovno!
já myslim že nemá cenu řešit materiál, vzhled ani zpracování, ale jen a pouze funkčnost. a to myslím absolutně vážně, nejednou jsem nalít na nějakou moc pěknou věc a nejen u zbraně, nevím jestli mám takovou smůlu nebo jen nereálné požadavky na dražší věci, ale skoro vždy pak takový koupi lituju a radši bych ty prachy skoro propil nebo dal jehovistum(prostě horší než vyhozený) a co je horší nedokážu si ani ulevit rozmlácením tak krásně vyrobenýho šmejdu.
Zrovna ve mě zas vaří krev z jedný anglický větrovky,kdyby tak fungovala jako zinková alfa. nakonec ta alfa taky není k zahození co se vzhledu týče, zinek po 12 letech pořád jasně černý, z ocelovýho válce lehce brynýr ošoupán
Zrovna ve mě zas vaří krev z jedný anglický větrovky,kdyby tak fungovala jako zinková alfa. nakonec ta alfa taky není k zahození co se vzhledu týče, zinek po 12 letech pořád jasně černý, z ocelovýho válce lehce brynýr ošoupán
Nejde!Prostě NNe
Bezvadná funkčnost je podmínkou, na kvalitě materiálu ale také hodně záleží - aby ta funkčnost byla dlouhodobě zaručena.
Proto se přikláním také ke kvalitní oceli, tu podle mého názoru nic nenahradí.
A b52 bych chtěl požádat, aby příště laskavě nepřirovnával k oslovi vlastníky ocelových zbraní.
Proto se přikláním také ke kvalitní oceli, tu podle mého názoru nic nenahradí.
A b52 bych chtěl požádat, aby příště laskavě nepřirovnával k oslovi vlastníky ocelových zbraní.
CZ 75
ZKM 452
Dresslerovky
ZKM 452
Dresslerovky
ačkoli jsem měl malorážku v zinkové slitině a flobertka by mi taky nevadila tak tvrzení že slitina je lepší je opravdu taková kravina že jestli ti to doopravdy někdo řekl (ale spíš si myslím že sis to teď vymyslel) tak asi nebyl zrovna při smyslech opravdu ocel je ocel a to říkám ikdyž mám plastového Glocka a jsem s ním nadmíru spokojen
SKS Simonov 45, CZ 858 Tactical 4P, CZ 858 Tactical 4V, Maverick 88, G17, G26, Ruger Mark IV Target, Derringer Great Gun 9mm 2,5", Slavia 634, Crosman 1377, Jandao Chase Star 225lb
tos mě dostal, málem sem zapoměl že mam taky předsudky
a ropáka fakt ne 

Nejde!Prostě NNe
Zdravím.
Uvažuji o flobertce 4mm a to buď Alfa nebo HW4t v 6" provedení.
Alfa má rám ze zinku, ale nikde se nedočtu z čeho je HW4t. Podle obrázků by měla být hlaveň komplet ocelová (vypadá jako soustružená). Prosím majitele HW4t o informaci o materiálu rámu.
Děkuji a přeji dobrou mušku!
Uvažuji o flobertce 4mm a to buď Alfa nebo HW4t v 6" provedení.
Alfa má rám ze zinku, ale nikde se nedočtu z čeho je HW4t. Podle obrázků by měla být hlaveň komplet ocelová (vypadá jako soustružená). Prosím majitele HW4t o informaci o materiálu rámu.
Děkuji a přeji dobrou mušku!
CP88 Competition CO2 4,5mm
HW77k 5,5mm MATCH + Sightron SIH 4-12/40 AO MD
Barnett Commando 150lb
Barnett Commando 150lb
Hlaveň a válec jsou z oceli, tělo a lišta s muškou jsou ze zinkové slitiny.
alfa má absolutní pravdu rws po prostřelení solviny asi jako short průnik 8cm nechtěl bych to dostat "do rypáku už vůbec
nenabitá zbran je jak ferrari bez benzinu krásná ale na hovno!
Třeba bys pak dostal rozum a střílel do terče a ne do solviny 
PS:
Čím to fotíš? Dírkovou komorou?
Kvalita fotek je hrozná...

PS:
Čím to fotíš? Dírkovou komorou?
Kvalita fotek je hrozná...
Díky za info. Opět jsem nerozhodný... Alfa - dostupnost náhradních dílů, HW4 - možná (?) lepší kvalita zpracování.wo3 píše:Hlaveň a válec jsou z oceli, tělo a lišta s muškou jsou ze zinkové slitiny.
CP88 Competition CO2 4,5mm
Barnett Commando 150lb
Barnett Commando 150lb
- DrobasMirek
omlouvám se předem za OT.. i když ne tak uplný
jak jsem čet tak tu někdo s Dresslerovic flobertkama nebyl spokojený, tak jestli se někomu doma válí, rád bych si rozšířil sbírku tak nabídněte
jak jsem čet tak tu někdo s Dresslerovic flobertkama nebyl spokojený, tak jestli se někomu doma válí, rád bych si rozšířil sbírku tak nabídněte

Já ji mám REX derringer HlaveŇ 4" A jsem spokojen. Jenom peníze teď potřebuji. Máš odpověď na bazaru.