P?edovky

Fórum o zbraních a střelivu

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz

Odpovědět
lahvacek
Kontaktovat uživatele:
Re: předovky Ardesa

Příspěvek od lahvacek » 06 bře 2011 20:29

cim se mažou saboty nebo se nemažou dik za radu

kolos

Re: předovky Ardesa

Příspěvek od kolos » 06 bře 2011 20:58

Ničim.
lahvacek
Kontaktovat uživatele:

Re: Předovky

Příspěvek od lahvacek » 15 bře 2011 20:51

nevite někdo kde se da koupit klič na dnovy šroub na evolutiona
ostrolucan

Příspěvek od ostrolucan » 16 bře 2011 19:05

lahvacek píše:nevite někdo kde se da koupit klič na dnovy šroub na evolutiona

Ja som ho kúpil v Zbrane Dave Praha..........

http://www.zbrane-dave.cz/o-nas/
Diana 350 N TEC Magnum Panther+Discovery VT2 4,5-18x44 SFVF+BKL 263MB
youtube:ostrolucan-----a tam pár videí :-)
krakos

Příspěvek od krakos » 16 bře 2011 19:31

Vím, že už jste to nedávno řešili, ale i tak. Stýále se potýkám z problémem získat in-line pistoli v ráži .50, konkrétně Buckhunreta nebo Vortek. Nevíte někdo o nečem, kde by se dal pořídit?
Fandaks
Odborník na zbraně

Příspěvek od Fandaks » 16 bře 2011 23:55

Je prakticky vyprodaná, snad tady ještě nějakou mají:

http://www.detex.cz/p-16000-buckhunter/
Život je příliš krátký na to, abychom ho sdíleli s nějakou ošklivou zbraní.
John Taffin
Smazaný uživatel 3736

Příspěvek od Smazaný uživatel 3736 » 17 bře 2011 18:41

Čítal som tu na fóre, že sa plánuje vzduchovkárska burza. Bol by určite dobrý nápad zorganizovať "Predovkársku burzu". Tam by sa toho naozaj popredávalo, pokupovalo a pomenilo. Možno by sa tam našlo aj pár Buckhunterov. Určite vlastníme veľa "tovaru", ktorý už nikde v predajniach nezoženieme. Takto by sme si vedeli navzájom pomôcť. :idea:
Marťyn

Příspěvek od Marťyn » 17 bře 2011 19:07

martin1976 píše:Čítal som tu na fóre, že sa plánuje vzduchovkárska burza. Bol by určite dobrý nápad zorganizovať "Predovkársku burzu". Tam by sa toho naozaj popredávalo, pokupovalo a pomenilo. Možno by sa tam našlo aj pár Buckhunterov. Určite vlastníme veľa "tovaru", ktorý už nikde v predajniach nezoženieme. Takto by sme si vedeli navzájom pomôcť. :idea:
To není špatný nápad.
Na zvířata nestřílím, masa jsou plne obchody.
Jsou jine způsoby jak dokázat, že jsem člověk.
motohause

Příspěvek od motohause » 17 bře 2011 19:14

Také bych to uvítal :-)
brezvi

Příspěvek od brezvi » 18 bře 2011 13:16

Jak jsem si dneska naběh.
Vyrobil jsem si krásný papírový patrony s ogiválem do svého křesadlového Frontiera. Nabil. A... já blbec zapoměl, že má osazenou komoru, aby se dalo vždy podsypat. No tak jsem musel samozřejmě podsypat, protože z pánvičky by jiskra opravdu do zatáčny neskočila.

Takže pánové tudy cesta nevede :lol: :lol: :lol: Polopatronu používat jako vojáci, ukousnout a nasypat. Střelbě zdar!
sssysssel

Příspěvek od sssysssel » 18 bře 2011 17:21

to Krakos - Novýho "Bucka" v ČR asi v obchodu už neseženeš a to nejen v .50 cal, ale ani .45. Vím to, protože jsem se o totéž pokoušel pár týdnů zpátky. Krom toho jsem psal i do DETEXu, kam Tě někdo odkazuje, ale nebyli mi schopný ani odpovědět na mail.. Co se týká Vorteka, zkoušel jsem to přes Brymovou a zbraně Dave, ale ani tam se mi nepodařilo uspět, protože Ardesa (Traditions) tuto pistoli zatím prodává pouze ve státech a pro evropský trh s ní zatím (proč proboha :?: :!: ) nepočítá..
Tvojí jedinou možností bude sledovat inzerci, kde se Ti třeba povede pořídit "Bucka" v dobrém stavu, jako nedávno mně, nebo se vydat na výlet do Německa, kde narozdíl od nás ještě Buckhuntery nabízejí - viz. odkaz níže a to za SUPER ceny. Možná ani nebude třeba nikam cestovat, protože zásilka do 5kg po evropský unii stojí 16 "éček"..

http://www.vorderlader-shop.de/index.ph ... archResult

No a kdo se zhostí uspořádání nějaký tý předovkářský burzy? To fakt není špatnej nápad!
krakos

Příspěvek od krakos » 19 bře 2011 17:45

Sysle, ogaro, neumím Německy s nima sa asik nedomluvím, ale tou poštou bych to snad aji šlo. Jen ta Němčina. Bože proč su tak blbý a líp sa neučil.
Nejlepší by bylo kdyby to nekdo od nás objednával a já bych sa připojil, poslal peníze na jeho účet s provizí a doufal....
triska1

Příspěvek od triska1 » 19 bře 2011 18:22

sssysssel

Příspěvek od sssysssel » 20 bře 2011 00:31

...a to jsem měl takovou radost, když se mi povedlo pětačtyřicítkovýho "Bucka" (jenže samotnýho!) sehnat z druhý ruky za pět a půl... :? Další dukáty mě stála krabice, další prachovnice, další čištění.. Tady to má někdo koupěchtivej komplet a za pouhýho burizona. Tak kdo bude ten šťastlivec? :wink:

Jinak myslím, že by to klidně mohlo bejt výhodný a celkem ekonomický řešení i pro Krakose, kterej sice touží po .50 cal, ale tady pořídíš komplet qér i s vercajkem za bůrka a u Brymový jsem koukal nabízej na Buckhuntera náhradní hlaveň právě v padesátce za necelejch 1.700,- (viz položka s kódem 80875),

http://www.zbranebrymova.com/hlavni.php ... type=nd-AR

takže za necelejch 7 tisíc máš vlastně Buckhuntery dva a na střelnici můžeš dle libosti střílet buď "dietníma" pětačtyřicítkama nebo "plnotučnejma" padesátkama.

..tedy smozřejmě za předpokladu, že ta konverze hlavní je možná. Předpokládám, že rozdíl mezi .45 a .50 cal bude jen v díře v laufu, nebo ne? :?:
krakos

Příspěvek od krakos » 20 bře 2011 19:03

Tákk ogaři už ho mám teda zamluveného zítra bych pro teho Buckuhunterra měl jet. Ale včíl potřebuju poradit od zkušenějších, jaké kleště kúpit. Máte nejaký tip?
Na .50 používám REALy, mám stejné použít i na .45? Nebo sú lepší MINIE či jak sa jim nadává?
Odpovědět