Derringer od fy Great Gun
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
-
v tomto smneru nemam skusenosti,muzes prozradit vice a kde zakoupit a razi strel?co do toho kontejneru pasuji?
Re: Derringer od fy Great Gun
Zkus Brymovou nebo Dave,je to primárně do In Line,prodává se v kompletu.
Saboty do tak kratke hlavne urcite nee,chce to delsi hlaven a rychly twistr.Je to lovecka zalezitost pro inline predovky a velke navazky prachu.Jinak pokud chce nekdo zkusit,tak Andel reloading v Praze je dovazi od Hornadyho,ale cena neni zrovna lidovka.Lepsi koupit jen ty plastove kontejnery a k tomu strely od SB,ale nevim co se dava do sabotu raze .45 u padesatky je to jednoduchy,tam jsem pouzival poloplaste SB .44male co se cpe do tohodle nevim.Mozna by sli strely .38 nebo devitkove.Treba se zeptat.
red.rene:Posilals miry,nebo jak ti to delali,bral bych ten futral taky,ale mam hlavne 4,5".
red.rene:Posilals miry,nebo jak ti to delali,bral bych ten futral taky,ale mam hlavne 4,5".
RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
pre saboty cal.45 sa pouzivaju strely kalibru .38 alebo .357 , co je v podstate jedno, zalezi na hmotnosti.. tie pre .357 mag sa vyrabaju aj tazsie co je ziaduce pre lov...
duffioso: míry jsem poslal zhruba touto formou a ke každému obr. jsem dopsal naměřenou hodnotu..
a bylo...(ten obrázek mi poslal,výrobce pouzder...asi nedělá první)
a bylo...(ten obrázek mi poslal,výrobce pouzder...asi nedělá první)
Pro Saboty 45 se používají střely 40,200gr.
-
jo,dobre skusim se zeptat u andela a prosim te jakou maximalni navazku prachu?diky za info roman
- Black Powder
- Administrator
Dnes som v tej zime otestoval sustrel 140mm dlheho Derricka, bolo to uz v podvecer o 16:52.
Strelivo: gulicka 11,60mm tvrde olovo, nabita na tvrdo do drazok
prach: 1+1 rana 2g. CH1, ostatne rany Vesuvit 1g. a 2gVLC.
vzdialenost: 10m
pocet ran: 5
V podstate to nesie rovnako, mieridla su povodne bez uprav, mierene na spodny okraj cierneho.
Na mensiu navazku ide zasah nahor, co je dane strhavanim.
Strelivo: gulicka 11,60mm tvrde olovo, nabita na tvrdo do drazok
prach: 1+1 rana 2g. CH1, ostatne rany Vesuvit 1g. a 2gVLC.
vzdialenost: 10m
pocet ran: 5
V podstate to nesie rovnako, mieridla su povodne bez uprav, mierene na spodny okraj cierneho.
Na mensiu navazku ide zasah nahor, co je dane strhavanim.
Ataman, Caiman, Red Wolf, Huben, LCS SK19, BRK ... Servis, opravy, úpravy všetkých PCP (HW100 nie), programovanie Daystate, prerábky Anschütz na 16J.
Dobré veci robím dokonalými.
Člen Mensa.
Hlupák má bezhraničné sebavedomie, no nulovú sebareflexiu.
Dobré veci robím dokonalými.
Člen Mensa.
Hlupák má bezhraničné sebavedomie, no nulovú sebareflexiu.
Zdravím všechny příznivce onoho líbivého dvouraného kousku železa.Myslím že si obdiv jistě zaslouží,je to docela povedená práce a za ty peníze(dle mého názoru)určitě stojí.Koncem léta jsem si pořídil 3" verzi.Jelikož jsem fanda černoprachových zbraní další koupě na sebe nenechala dlouho čekat.Tentokráte 5" hlaveň.
Měl bych pár dotazů,když tady bylo zmíněno že je několik generací,jak to poznám podle čísla?Konkrétně muj model je D0180.
Zkoušeli jste někdo vzít greatgun na hradla?Docela by me zajímalo kolik to sviští.Po dotazu na samotného výrobce mi bylo zděleno že něco kolem 225m/s.Bohužel to nijak nespecifikoval ani typem střely,navážkou prachu,ani délkou hlavně.
Měl bych pár dotazů,když tady bylo zmíněno že je několik generací,jak to poznám podle čísla?Konkrétně muj model je D0180.
Zkoušeli jste někdo vzít greatgun na hradla?Docela by me zajímalo kolik to sviští.Po dotazu na samotného výrobce mi bylo zděleno že něco kolem 225m/s.Bohužel to nijak nespecifikoval ani typem střely,navážkou prachu,ani délkou hlavně.
Hradla a BP se nemají moc rádi, generacu ti povím podle fotky:-) čísla toho moc nepoví asi nebude statistika u kolikátky došlo k inovaci:-)
Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než stačila odvolat.
To by odpovídalo těm 5" a 2g prachu s kuličkou.Filo píše:Docela by me zajímalo kolik to sviští.Po dotazu na samotného výrobce mi bylo zděleno že něco kolem 225m/s.Bohužel to nijak nespecifikoval ani typem střely,navážkou prachu,ani délkou hlavně.
Zdravím deringerové fandy,také by mě velice zajímal výkon téhle černopraché pistolky.Ale obávám se,že to díky tak krátké hlavni nebude nic závratného.A tento fakt asi dost zpochybnuje informace prodejců o tom,že je to zbran bez ZP vhodná pro obranu.V jiném foru se psalo o deringeru Filadelfia (myslim) a ten má údajně hodně malý výkon,dokonce někteří psali,že kulky se odráželi i od prkna.Máte někdo zkušenost?Výhledově si chci také pořídit perkusáka a tento krásný dvouranák mě také láká,ale říkám si,jetli má cenu do něj ty peníze dát,když si můžu trošku připlatit a koupit třeba od Pedersoliho pistoli Kentucky,kterou jsem před lety již měl,a která se výkonem i přesností s tímto drobkem určitě srovnávat nedá.Jenže noste Kentačku skrytě pro obranu... 

Podívejte se na str.3 tam dával Ed fotky deformovaných projektilů.
Na 15m me krasne penetruje 5cm drevene hranoly,takze vykon nekde u .45LC nebo po nakrmeni jako .45 ACP.Samozrejme s ogivalem.Presnost s mojim kusem je perfektni,Na 15m umi,kdyz ja neselzu,rozptyl horni hlavne cca 5cm.Pokud strilim obe hlavne tak s prenasenim kolem 10cm,coz jde.Ale na strelnici strilim jen z horni hlavne tercovku.Obcas na poppery,ktere to poklada bezchybne.Vykonu bych se nebal.
RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Ahoj...
Nezkoušel někdo... do toho nacpat tohle?
Nezkoušel někdo... do toho nacpat tohle?