H?mmerli Hunter Force 900 Combo

Vše o vzduchovkách, plynovkách, aisoftu a popřípadě i paintballu.

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz

Odpovědět
Joezbrna
Re: Hämmerli Hunter Force 900 Combo

Příspěvek od Joezbrna » 14 led 2011 13:47

Kobyla píše:...S pistolí se trefím asi i na víc než 10m do 3cm terče. :D Až budu mít čas udělám vše důkladně.
No nevím, kdybych měl s puškou s optikou stejný (nebo horší) rozptyl než s pistolí, zda bych byl tou puškou tak nadšenej :lol:

Lidská práva zasluhují nejvyšší ochranu!
http://www.a-human-right.com/
milo77

Příspěvek od milo77 » 14 led 2011 14:03

Kobyla píše:
DrobasMirek píše:v tom případě nechápu proč sis koupil čínskou vzduchovku :lol:
No vidíš a já zase nechápu proč si koupit českou předraženou vzduchovku a je to vlastě holouš bez optiky.Čínský auto bych si nekoupil ,ale tahle vzducivka je dobrá alternstiva.Vypadá dobře což Slavia vůbec né,dobře drží a je dostatečně výkonná.Podívej se na kecky adidas a možná zjistíš,že jsou taky z číny.
uplne s tebou suhlasim :wink:
slaviu som mal dakujem neprosim je to šunt :mrgreen: tie keci od ludi čo ju nemaju :?: :?:
si nechajte rozum pre seba trubičky :wink:
DrobasMirek

Příspěvek od DrobasMirek » 14 led 2011 14:26

..jasně, je to šunt a proto se v lehký modifikaci vyrábí přes 30 let :lol: :lol: neřikám, že to je nejlepší vzduchovka, má svý mouchy, ale kvalitou a to počínaje kvalitou použitýho materiálu je na daleko vyšší úrovni než hammerli

ale hlavně, že je z hammerli cejtit ta "exotika" jak tu někdo napsal :lol:

jestli se s ní někomu střílí líp, nevadí mu, že sem tam může sama vystřelit nebo selže pojistka nátahu tak fajn, já to beru, každýmu vyhovuje něco jinýho ani jedno neni vzduchovka na nějaký soutěžení, na to jsou tu HW, AA a další. Ale čína by mě nikdy nepřesvědčila k tomu abych si je doma nechal i když si koupim něco lepšího.. Slavii mám doma vždycky alespoň jednu nebo 2.. jsou jednoduchý, lehký, nenáročný, na zábavu pro širší rodiný kruh ideální
BMW

Příspěvek od BMW » 14 led 2011 14:29

Na súťaženie AA a HW ? Hmm.......
RipleyAR5S,GP,STEYR5x,FX6x,HW1002x,GunpowerSS,MARCH3x,S&B,Swarowsky,Noname3x....
DrobasMirek

Příspěvek od DrobasMirek » 14 led 2011 14:32

BMW: no měl jsem na mysli spíš soutěže typu česká sklopka a podobně, pardon :mrgreen:
BMW

Příspěvek od BMW » 14 led 2011 14:40

Tušil som, že asi tak nejak to myslíš.
RipleyAR5S,GP,STEYR5x,FX6x,HW1002x,GunpowerSS,MARCH3x,S&B,Swarowsky,Noname3x....
milo77

Příspěvek od milo77 » 14 led 2011 15:25

DrobasMirek píše:..jasně, je to šunt a proto se v lehký modifikaci vyrábí přes 30 let :lol: :lol: neřikám, že to je nejlepší vzduchovka, má svý mouchy, ale kvalitou a to počínaje kvalitou použitýho materiálu je na daleko vyšší úrovni než hammerli

ale hlavně, že je z hammerli cejtit ta "exotika" jak tu někdo napsal :lol:

jestli se s ní někomu střílí líp, nevadí mu, že sem tam může sama vystřelit nebo selže pojistka nátahu tak fajn, já to beru, každýmu vyhovuje něco jinýho ani jedno neni vzduchovka na nějaký soutěžení, na to jsou tu HW, AA a další. Ale čína by mě nikdy nepřesvědčila k tomu abych si je doma nechal i když si koupim něco lepšího.. Slavii mám doma vždycky alespoň jednu nebo 2.. jsou jednoduchý, lehký, nenáročný, na zábavu pro širší rodiný kruh ideální
tušim som pichol do osieho hniezda :lol: :lol: :lol:
inak prsty mam všetky :idea: ani jeden nechceny vystrel atd.....
a na margo činy za chvilu si nas všetkych kupia :wink: skupuju dlhopisi zadlženych EU krajin
aj dolar vdaka jenu posilnil
DrobasMirek

Příspěvek od DrobasMirek » 14 led 2011 15:28

já vim, proto už si tam pár let připravuju teplý pracovní místečko, ještě si nechám sešikmit oči a je to :lol:
pem
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pem » 14 led 2011 19:54

to kobyla - nemínil jsem tě urazit, ikdyž to tak znělo, když jsem si to znovu přečetl. Mým úmyslem bylo zradit tě od kupování Hammerli, protože sám jsem ji měl a musím uznat, že to bylo tzv. o hubu.
Nejsem, a nebyl jsem sám, kdo měl problémy se savolným výstřelem - viz předcházející stránky. To je velmi nebezpečné nejen pro střelce, ale hlavně pro okolí. Vše je v konstrukci spouště,která je velmi nekvalitní a bez sebemenšího zabezpečení. Myslím tím bez jakékoliv pojistky. Ta pojistka sice v konstrukci spouště je, ale stává se nefunkční. při natažení a vrácení páky do původní polohy dojde k samovolnému výstřelu. To je naprosto nežádoucí a proto nebezpečné pro okolí. Kdyby jen jedna puška z tisíce tuto závadu vykazovala, je to nepřípustné. Proto tuto vzduchovku se snažím každému vymluvit. Ale jak je vidět, bez valného úspěchu. Proto mě to tak žere, že se najdou tací, kterým je to jedno a snaží se tuto vzduchovku obhajovat.
To mě teda dokáže nadzvednout, protože někteří se ptají na určitou vzduchovku a nečtou a snad nevěří tomu, co se zde píše. Tak už se stávám apatickým a je mi celkem jedno kdo co o této vzduchovce píše. Pak se stane to, že až jsem naštvaný, že napíšu něco , co není zrovna košér.
BSA Lightning XL + Vector 4-12x40E

http://pempem.rajce.idnes.cz/
jofny
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jofny » 14 led 2011 21:15

Bol som sa znova na nu pozriet popri kupe iných vecí a skusil som si ju natiahnut a musel som naprazdno vystrelit lebo sa nedala stiahnut na spet ako lámačky.
Pri spušti mala 2 poistky jednou sa odistila nátahová páka, aby sa dala dat spet a druhou samotna spúst kvoli výstrelu.
Píšem to ako PARADOX ze ma tolko poistiek ani sa neda mechanicky vratit spet piest (aspon som na to nedošiel) a
predsa niekedy samovolne vystrelí. :roll: :lol:
SPA CP1-M 4,5mm
Slavia 618
Slavia 630
Slavia 634 + NS Mountmaster 6x40AO (Delta entry IR 6x32AO)
HW100S Bullpup + HAWKE SID.TAC.30IR 8.5-25x42
Dea
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dea » 14 led 2011 22:04

Vlastním od minulého roku tuto vzduchovku (teda jedná se o model QB 36-1),
koupil jsem ji od známého již použitou, ale než jsem koupil tak jsem se s ní samozřejmě seznámil.
Téměř denně pracuji se zbraněmi tak si troufám říct že je hodně slušná ale jak to tady čtu, tak jsem asi fakt trefil na nějaký vyjímečný kvalitní kus:-) Samovolně mně nikdy nevystřelila, neměl sem s ní žádný problém až na zlomené plastové vodítko které je součástí závěru, ale s tím sem si lehce poradil. Měl jsem ji rozdělanou (krom spouště) a uvniř žádný otřep, či jiný druh bordelu. Nastříleno mám 3500 ran exactama, s přesností i sílou jsem dosti spokojen, terče přiložím jindy.
Z počátku jsem střílel přes dioptr pro CZ 200, nyní tam mám puškohled CZ 4x32 s nitkovým křížem.
Jinak rada pro ty, co se bojí o prsty když selže pojistka:
TAK PROSTĚ PO NATAŽENÍ PÁKU STÁLE DRŽÍM V RUCE DOKUD TAM TU DIABOLKU NEVLOŽÍM !!! POTÉ TEPRVE VRÁTÍM A ZACVAKNU PÁKU ZPĚT
tolik má zkušenost
Slavia 631 + CZ 4x32
QB 36-1 + Optisan Cobra 3-9x42 AO
Lov 21
Kubajzz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kubajzz » 14 led 2011 22:57

No já nevím proč ti lidi kupují ty HW a AA, když se tady z Číny dovážejí takové supr vzduchovky. :wink:
Jak to že ty firmy už dávno nezkrachovaly? :mrgreen:
A ani ti střelci FT-HFT ty čínské B+QB pořád ještě nějak neobjevili...
http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.
Markus25

Příspěvek od Markus25 » 14 led 2011 23:15

Jo jo svatá pravda neměl jsem sice vzduchovku z číny,ale z Turecka :-D a taky se mi zdálo zbytečný dávat tolik peněz za HW či AA ale taky jsem na to přišel,že nejsem tak bohatý abych kupoval levné věci a koupil jsem PROSPORTA a od tý doby mi dělá jen radost.Je to zkrátka uplně jinej level..
Air Arms Pro Sport .177 , MTC Viper 10x44 IRC
HW 100 S, Sidewinder Tactikal 30IR 8.5-25x42
Kobyla

Příspěvek od Kobyla » 15 led 2011 12:59

Dobrý pem nic se neděje a jsem na ledacos zvyklí,život není peříčko :D Pokud mě má Hammerli zklame tak jí pověsím do skříně a zakoupím jinou flintu např. Gamo DynaMax 3-9x50 RGB (možná letos) i když nemá manometr.To že je vyfičená snad poznám i bez něj,stačí jeden budík na plnící bombě.
Adam Niedoba

Příspěvek od Adam Niedoba » 17 led 2011 10:43

Chtel bych se zepta, jestli se do tehle vzduchovky hodi strelivo JSB EXACT RS 4,5mm.
Odpovědět