No nevím, kdybych měl s puškou s optikou stejný (nebo horší) rozptyl než s pistolí, zda bych byl tou puškou tak nadšenejKobyla píše:...S pistolí se trefím asi i na víc než 10m do 3cm terče.Až budu mít čas udělám vše důkladně.

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
No nevím, kdybych měl s puškou s optikou stejný (nebo horší) rozptyl než s pistolí, zda bych byl tou puškou tak nadšenejKobyla píše:...S pistolí se trefím asi i na víc než 10m do 3cm terče.Až budu mít čas udělám vše důkladně.
uplne s tebou suhlasimKobyla píše:No vidíš a já zase nechápu proč si koupit českou předraženou vzduchovku a je to vlastě holouš bez optiky.Čínský auto bych si nekoupil ,ale tahle vzducivka je dobrá alternstiva.Vypadá dobře což Slavia vůbec né,dobře drží a je dostatečně výkonná.Podívej se na kecky adidas a možná zjistíš,že jsou taky z číny.DrobasMirek píše:v tom případě nechápu proč sis koupil čínskou vzduchovku
tušim som pichol do osieho hniezdaDrobasMirek píše:..jasně, je to šunt a proto se v lehký modifikaci vyrábí přes 30 let![]()
neřikám, že to je nejlepší vzduchovka, má svý mouchy, ale kvalitou a to počínaje kvalitou použitýho materiálu je na daleko vyšší úrovni než hammerli
ale hlavně, že je z hammerli cejtit ta "exotika" jak tu někdo napsal![]()
jestli se s ní někomu střílí líp, nevadí mu, že sem tam může sama vystřelit nebo selže pojistka nátahu tak fajn, já to beru, každýmu vyhovuje něco jinýho ani jedno neni vzduchovka na nějaký soutěžení, na to jsou tu HW, AA a další. Ale čína by mě nikdy nepřesvědčila k tomu abych si je doma nechal i když si koupim něco lepšího.. Slavii mám doma vždycky alespoň jednu nebo 2.. jsou jednoduchý, lehký, nenáročný, na zábavu pro širší rodiný kruh ideální