Příspěvek
od Alexxxus » 18 led 2011 11:55
Uáááá, je to tak. Babičku jsem nečetl a jak vypadá tlumič nevím ( vlastně vím mám jeden ve zbírce ). Já mám moderátor a prošel zkušebnou a tečka. Protože i na AirArms Ev2 mkII je to vlastně moderátor s kompenzátorem v jednom ,,, zpřesnuje to střelbu a také to moderuje zvuk. AirArms ProSport má moderátor integrovaný, stejně tak AirArms S510 má kompenzátor součástí pušky, Daystate GrandPrix jakbysmet, a všechny tyto vzduchovky prošly zkušebnou. Akorát to prostě není tlumič je to na zpřesnění střelby ... mám vyjímku na zbírkový tlumič pro zbraně v ráží 9mm luger ... a vypadá to uplně jinak než moderátor na vzduchovce ... tento tlumič mám pěkně uložený v trezoru u ostaních zbraní , je těžkej, vyrobenej z nerezu a můžu se s ním kochat a pak ho zase do skříně vrátit, ani na střelnici s ním nesmím páč ho mám ke zběratelským účelům. Když jsem předložil ke zkoumání nástevec od firmy AirArms tak jsem se dozvěděl jediné ... to je moderátor je to napsané na krabičce a tečka.
Tyto debaty tady jednou poslouží jen zamindrákovaným novinářům aby si něco někde přečetli a pak až bude zase 3-4 týdnů okurková sezona ( rozumněj nikde nikoho žádnej magor nepostřílí - jedno jestli u nás v Čechách nebo jinde ve světě ) tak se novinářům budou hodit i vzduchovkáři - popřípadě Airsoftáci , všechno co udrží oči přilepené na televizi se jim hodí. Tak proč je proboha dráždit kecama o tom že je to tlumič ... není je to moderátor. Jak se bábám líbí když v televizi zatýkají frajera a z bytu mu vynesli brokovnici ... jako prase ... vzduchovka Germany B3 ... střílí to broky tedy je to brokovnice.
Že se jedná o výplod chorých mozků ( jako novinářů ) o tom žádná znám jednoho tipa ze Znojma a s tím když se srazíte to je jak srážka s pablbem. Občas vyplodí příspěvek ale je to o ničem ani na něj reagovat nemá cenu.
Naposledy upravil(a)
Alexxxus dne 18 led 2011 16:45, celkem upraveno 1 x.
Daystate Griffin - special edition 007/150 .177 + Deon March 1-10x24
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.
http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků