H?mmerli Hunter Force 900 Combo

Vše o vzduchovkách, plynovkách, aisoftu a popřípadě i paintballu.

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz

Odpovědět
DrobasMirek
Re: Hämmerli Hunter Force 900 Combo

Příspěvek od DrobasMirek » 11 led 2011 10:27

uvidíme, jaký názor a tu "předraženost" budeš mít za nějaký čas, třeba až budeš shánět náhradní díly nebo až ti sama od sebe vystřelí (myslim, že nejsem jedinej komu se to stalo - sice na pujčené, ale byla týden stará. Kolega si ji objednával spolu se mnou, ale jemu přišla dřív, protože Novosád neměl druhou skladem, naštěstí, takže hned storno objednávky, kolega se s tim pr*cal ještě půl roku než se jí zbavil, o reklamaci nemohla být ani řeč) jo a nedejbože abys ve chvíli selhání pojistky nátahu tlačil palcem diabolku do hlavně :wink:

jinak nejsem vyloženě prosazovačem českých výrobků (ze vzduchovek mám jen několik S631 a S634), ale na tohle konkrétní porovnání mám vyhraněný názor

Co se Číny týče tak myslim, že bych ti mohl vyprávět.. :lol:
Naposledy upravil(a) DrobasMirek dne 11 led 2011 10:33, celkem upraveno 1 x.

Alexxxus
Odborník na vzduchovky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alexxxus » 11 led 2011 10:33

Kobyla píše:
DrobasMirek píše:v tom případě nechápu proč sis koupil čínskou vzduchovku :lol:
No vidíš a já zase nechápu proč si koupit českou předraženou vzduchovku a je to vlastě holouš bez optiky.Čínský auto bych si nekoupil ,ale tahle vzducivka je dobrá alternstiva.Vypadá dobře což Slavia vůbec né,dobře drží a je dostatečně výkonná.Podívej se na kecky adidas a možná zjistíš,že jsou taky z číny.
Podíval jsem se za Drobase a skutečně .... NEJSOU.

Každej si koupí na co má. Tahle vzduchovka ma s firmou Hämmerli společného tolik jako já s Brucem Willisem .... oba jsme muži a oba máme holou lebku tím veškerá podobnost konči. Tahle puška je vzduchovka a je ze železa .... tím to končí s podobností s firmou Hämmerli.

A že by Slavia byla předraženej křunt ... proč se tedy velmi pěkně prodává v USA ,,, a proč si ji tam tolik chválí ?
Daystate Griffin - special edition 007/150 .177 + Deon March 1-10x24
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.

http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
schmoud

Příspěvek od schmoud » 11 led 2011 15:51

kobyla: ako casto s nou budes strielat? ak s nou vystrelis raz - dva krat za tyzden 10 diabolo, tak ti puska vydrzi nejaku chvilu. Ak sa s nou chystas strielat castejsie co je cca 500 diabolo za tyzden tak potom uvidis co sa ti tu snazia viacery povedat. A za tie reci na slaviu by som ta nechal zavret za vlastizradu :D :D :D pretoze CZUB FOREVER nezabudaj!!! :!: :!: :!:
Ja mam s mojou slaviou odstrielane cca 5000 diabolo, meral som jej vykon chronom ked som ju mal novu, a meral som jej vykon cca pred mesiacom a ustovka je o 2m\s slabsia. Aj to ma podla mna za nasledok PCP alebo pivny tuning.
Ak ma nejaky tvoj znamy chrono tak si pusku pomeraj ako novu a potom po cca tych vystreloch co ja. Som zvedavy co nameras. Ak nameras to co ja zo S634 tak ti kupim mmm....cokoladu :D
Samozrejme strielaj bez toho aby si musel robit nejake zasahy do pusky!!! ziadne menenie srobov, pruziny a pod.!
Ja som tiez takyto, ze nedam moc na reci druhych, ale pozri sa na to z ineho hladiska - Slavie su dovolim si to nazvat LEGENDY, co sa o nejakej cinskej hammerli neda povedat. Ak by si mal v ruke ORIGINAL HAMMERLI a tuto chinu tak pochopis! Cize daj si poradit!! :D lebo budes si tu buchat hlavu o zem :)
A co je na tej hammerli krajsie? nechapem?!
Slavia_634, Delta Optical Entry 6x32AO
Suzuki_Bandit_1200 :P
Kobyla

Příspěvek od Kobyla » 11 led 2011 19:20

[quote="schmoud"]kobyla: ako casto s nou budes strielat? ak s nou vystrelis raz - dva krat za tyzden 10 diabolo, tak ti puska vydrzi nejaku chvilu. Ak sa s nou chystas strielat castejsie co je cca 500 diabolo za tyzden tak potom uvidis co sa ti tu snazia viacery povedat. A za tie reci na slaviu by som ta nechal zavret za vlastizradu :D :D :D pretoze CZUB FOREVER nezabudaj!!! :!: :!: :!:
Za vlastizradu bych trestal např. Dr. Beneše či Dr. Tisa
Nevím kolik ks diabolek vystřelím za rok,mám celkem dosti zájmů.Pokud mě nějak čínská hammerli zklame tak si koupím jinou vzduchovku,ale slavia to určitě nebude,vše je jen spotřební zboží.Slavie znám celkem dobře a nic na nich není co by mě zaujalo,to i gamo je zajímavější.Ovšem je čech a vše co je z čech je pro čecha dobrý.Stejně jako německá automobilka škoda.Tím samozřejmě nikomu nevnucuji svůj názor,ať si každý střílí z čeho chce,hlavně že se tím dobře baví.
schmoud

Příspěvek od schmoud » 11 led 2011 19:31

2: kobyla - RESPECT :wink:
Slavia_634, Delta Optical Entry 6x32AO
Suzuki_Bandit_1200 :P
skullmann

Příspěvek od skullmann » 12 led 2011 15:03

neda mi reagovat :x ...ja mam s mojou HAMMERLI 750 vystrelanych asi 10 000 kusov
(zajtra bude rok co ju mam) roznych diabolo a ta "čina" striela stale rovnako..ked nie lepsie...netreba niekoho nutit kupovat co nechce alebo dokonca k tomu ma odpor....otec ma slaviu (priblizne 15-rocnu) a ja by som si ju urcite nekupil....kamarat si nedavno kupil 631-ku a daroval ju znamemu....radsej si nechal nejakeho hatsana myslim ze 80-ku...sused ma 634-ku 5,5 a tiez pokukuje po nejakej inej...nadava ze taka draha a ani puskohlad na nu nedaju....tekze HAMMERLI ze taku cenu s puskohladom.... :D
vzduchovka cal.4,5
Annifry

Příspěvek od Annifry » 12 led 2011 15:17

Je pravda, že tu čínu seřídíš za 5 min. na koleně. Budeš to totiž dělat hodně často. Trefit 3cm terč na 10 metrů :lol: - to sem radši ani nepiš. :lol: :lol:
DrobasMirek

Příspěvek od DrobasMirek » 12 led 2011 15:37

:lol: "taká drahá a ani puškohled na nu nedaju" :lol:
co mu na vzduchovce, která se zbrusu nová dá koupit za 3189 CZK což je nějakých řekněme 130 euro přijde drahý :lol:
i ta 750tka stojí nejlevnější 3290 CZK a argumentaci "tim" pseudopuškohledem Hammerli 4x32 nebo u 900, je to 6x42, který k tomu dávaj - na tržnici je zhruba za stovku - stopade když to hodně přeženu snad nemyslíš vážně..

možná, to mě jen tak napadlo, že CZUB na slavie puškohledy nedává proto, aby co nejvíc srazila cenu poměrně kvalitní vzduchovky, hammerli/umarex je osazuje levnýma napodobeninama puškohledů naopak proto aby cenu nekvalitního sr*če postrčila aspoň trochu nahoru, protože přijde neználek a řekne si no jo, ale tady dostanu za stejnou, vlastně "jenom" o pětikilo vyšší cenu ještě puškohled (který ovšem rozumný člověk, vážící si svýcho očí a chtíc nastřílet dobrý výsledek bez pochybností o tom jestli se rozsype dnes nebo zítra radši hodí do koše). Navíc nerozumim tomu proč, když je ta čína tak dobrá a přesná, by se někdo nechal omezovat puškohledem s tak malým zvětšením.

ale jo.. možná vám ty číny stačej, na střílení žárovek a plechovek na 30m rozhodně

.
.
.
.
:lol: :lol: :lol:
Joezbrna

Příspěvek od Joezbrna » 12 led 2011 17:16

Kobyla píše:...
Nevím kolik ks diabolek vystřelím za rok,mám celkem dosti zájmů.Pokud mě nějak čínská hammerli zklame tak si koupím jinou vzduchovku,ale slavia to určitě nebude,vše je jen spotřební zboží.Slavie znám celkem dobře a nic na nich není co by mě zaujalo,to i gamo je zajímavější.Ovšem je čech a vše co je z čech je pro čecha dobrý.Stejně jako německá automobilka škoda.Tím samozřejmě nikomu nevnucuji svůj názor,ať si každý střílí z čeho chce,hlavně že se tím dobře baví.
Dovoluji si lehce OT podotknout, že súčasná Slavia nie je až tak český výrobok :mrgreen:
Jistě, pokud jsi si ní spokojen, byla to dobrá koupě. Já jen, že na 10m vestoje se do 3cm vejdu se vzduchovou pistolí za patnáct stovek (a jako Moraváka mne skutečně mrzí, že českou, ba dokonce přímo pražskou), a to jsem začátečník, koupil jsem ji někdy v říjnu. No nic, zkus to seřídit pořádně a trochu potrénovat. Přeji hodně spokojenosti a úspěchů s novou zbraní 8)
Lidská práva zasluhují nejvyšší ochranu!
http://www.a-human-right.com/
skullmann

Příspěvek od skullmann » 12 led 2011 17:17

HAMMERLI stala 105€ a slavia 634 158€+75€ puskohlad
vzduchovka cal.4,5
pem
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pem » 12 led 2011 19:18

to kobyla - ty budeš mít zřejmě v hlavě tolik, jako tvé jméno - kobyla ??!! tím ovšem nemíním někoho urazit ...
BSA Lightning XL + Vector 4-12x40E

http://pempem.rajce.idnes.cz/
31CJ190133

Příspěvek od 31CJ190133 » 12 led 2011 20:54

pem: nemieniš, ale aj tak ho urážaš ...
Tiež som chcel cca pred rokom kúpiť Hammerli 900 - ale keď tu viacero užívateľov písalo, že tá vzduchovka vie vystreliť aj sama, tak to znamená nekupovať. Aj keby všetky ostatné parametre boli špičkové, tak tento jeden argument je dostatočný.
Ľudia si myslia, že veď to robí jedna zo sto vzduchoviek, tak mám malú šancu, že sa to stane práve mne. Ale ak to robí jedna zo sto, tak to znamená, že vzduchovka má konštrukčnú chybu. A teda nikto nevie dňa ani hodiny, kedy sa to stane práve na jeho Hammerli.
Nemám drahé vzduchovky, ale na HW57 alebo QB78 jednoducho nie je možné useknúť si prsty. Je to dané konštrukciou.
Nekúpil som Hammerli práve vďaka tomuto fóru (takže PEM, jedného si predsa len zachránil.) a neľutujem.
QB78 DL, 0.22" + Nikko Stirling GK 4-16x44AO
HW 57, 0.22" + Delta Optical 6x32AO
Air Arms S400 Classic 0.22" + Delta Titanium 6-24x44AO
S.P.A CP-1M
DrobasMirek

Příspěvek od DrobasMirek » 13 led 2011 09:42

skullmann píše:HAMMERLI stala 105€ a slavia 634 158€+75€ puskohlad
zřejmě máte v SK nějaký prapodivný ceny.. možná je dopravný z Číny do SK levnější, je to přecijen blíž :lol: pardon, sem si nemohl odpustit, v práci se s SK kolegama takhle dobíráme každej den :lol:
Kobyla

Příspěvek od Kobyla » 13 led 2011 12:04

pem píše:to kobyla - ty budeš mít zřejmě v hlavě tolik, jako tvé jméno - kobyla ??!! tím ovšem nemíním někoho urazit ...
Zajímavá formulace urážky,ale nad tím se lze lehce povznést.Kobyla je moje přezdívka docela dlouho a byla reakcí na sílu úderu v boxu.Ovšem čas plyne a věnuji se již jiným zálibám.Co člověk to názor a věř,že jsem si nekoupil hammerli z nedostaku financí,ale pro její vzhled,sílu a exotičnost.Je to jen spotřební zboží stejně jako auto či notebook.A k tomu mému zátřelu na 10m,neměl jsem sebou nic krom klíčů od bytu a nože, seřízení jsem optiky jsem udělal na pařezu.Terč jsem měl vytištěný na A4 a přibodnutý na plaňce od plotu.Mám dá se říci vlastní střelnici jen jí udělat.S pistolí se trefím asi i na víc než 10m do 3cm terče. :D Až budu mít čas udělám vše důkladně.
login89

Příspěvek od login89 » 13 led 2011 13:57

Já jí mám taky. Koupil jsem jí v rámci pokusu co trh nabízí. Za 1600 Kč (byla to QB 36, byl k ní i šmejd puškohled 4x20, 50 terčů a 500 ks příšerných diabolek).
Za 1600 Korun jsem z ní byl skoro nadšený. :-)
Odpovědět