jinak nejsem vyloženě prosazovačem českých výrobků (ze vzduchovek mám jen několik S631 a S634), ale na tohle konkrétní porovnání mám vyhraněný názor
Co se Číny týče tak myslim, že bych ti mohl vyprávět..

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Podíval jsem se za Drobase a skutečně .... NEJSOU.Kobyla píše:No vidíš a já zase nechápu proč si koupit českou předraženou vzduchovku a je to vlastě holouš bez optiky.Čínský auto bych si nekoupil ,ale tahle vzducivka je dobrá alternstiva.Vypadá dobře což Slavia vůbec né,dobře drží a je dostatečně výkonná.Podívej se na kecky adidas a možná zjistíš,že jsou taky z číny.DrobasMirek píše:v tom případě nechápu proč sis koupil čínskou vzduchovku
Dovoluji si lehce OT podotknout, že súčasná Slavia nie je až tak český výrobokKobyla píše:...
Nevím kolik ks diabolek vystřelím za rok,mám celkem dosti zájmů.Pokud mě nějak čínská hammerli zklame tak si koupím jinou vzduchovku,ale slavia to určitě nebude,vše je jen spotřební zboží.Slavie znám celkem dobře a nic na nich není co by mě zaujalo,to i gamo je zajímavější.Ovšem je čech a vše co je z čech je pro čecha dobrý.Stejně jako německá automobilka škoda.Tím samozřejmě nikomu nevnucuji svůj názor,ať si každý střílí z čeho chce,hlavně že se tím dobře baví.
zřejmě máte v SK nějaký prapodivný ceny.. možná je dopravný z Číny do SK levnější, je to přecijen blížskullmann píše:HAMMERLI stala 105€ a slavia 634 158€+75€ puskohlad
Zajímavá formulace urážky,ale nad tím se lze lehce povznést.Kobyla je moje přezdívka docela dlouho a byla reakcí na sílu úderu v boxu.Ovšem čas plyne a věnuji se již jiným zálibám.Co člověk to názor a věř,že jsem si nekoupil hammerli z nedostaku financí,ale pro její vzhled,sílu a exotičnost.Je to jen spotřební zboží stejně jako auto či notebook.A k tomu mému zátřelu na 10m,neměl jsem sebou nic krom klíčů od bytu a nože, seřízení jsem optiky jsem udělal na pařezu.Terč jsem měl vytištěný na A4 a přibodnutý na plaňce od plotu.Mám dá se říci vlastní střelnici jen jí udělat.S pistolí se trefím asi i na víc než 10m do 3cm terče.pem píše:to kobyla - ty budeš mít zřejmě v hlavě tolik, jako tvé jméno - kobyla ??!! tím ovšem nemíním někoho urazit ...