Predesla vzduchovka byla cina

No ale zpatky k Hatsanu... uz podle rychlosti doletu a te slehy tam diabolku do stejneho terce vim, ze je aspon 2x silnejsi, na hlavni je napsano 17J, nevim jestli ma, nebo je nejak upravena pro CR a to je to proc pisu. Presnost zatim neznam, strilel jsem jen vcera. Zastreloval nebo nastreloval nebo jak tomu rikate jsem to v podrepu s optikou nastavenou na 6x na tech 20m a do asi 20-30 ran se mi to podarilo tak, ze ustrelim xenonovou vybojku na tu dalku, takze prozatim pro me uzasna vzduchovka, vse je jen o trepotu v rukach. Jenze jsem docela zdesen jaky rachot to vydava. Je to jako by vyletelo pero z gauca a zapruzilo ale aspon 10ti kilove pero

U te B3 to rachotilo podobne ale tam jsem si rikal, ze bude stacit podlozit pist nejakou hrubsi kuzi a ta ten naraz ztlumi, ale tu mam pocit (hned po tom co se dycky vzpamatuju z uleku) ze to chce aspon 1cm tlustou gumu jako dosedaci plochu pistu

Ze je to turek to nemusim rikat, ale je to vyrobeno pro nejakou polskou firmu a dotazeno sem ikdyz pres ofiko cesky obchod, kde se dusovali ze to jde zkusebnou... da se predpokladat ze teda ten rachot dela to rizle tesneni a valecek pred pruzinou nebo to je proste fakt takova tarasnice? na youtube to dela jen takove suche pluf ostatnim