Derringer od fy Great Gun
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Chrom je normalni uprava a neni rozlisena cenou.Vsechno stoji stejne.
RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Re: Derringer od fy Great Gun
To by bylo super...jen se nekde tady na foru resilo, ze tvrdochrom vyrazneji zvedne cenu. Kdyby to ovsem bylo brano za beznou povrchovku, jak pisete, neni nad cim premysletduffioso píše:Chrom je normalni uprava a neni rozlisena cenou.Vsechno stoji stejne.

No pokud chces chromovany povrch,tak no problem,to delaji v normalni cene,ale tvrdochrom do hlavne,to asi nedelaji.Bylo by to super,ale kdyz cistis,tak je to jedno.Koukni na stranu tusim 16 tohohle fora,Black Powder tu ma fotku tri derr.Vypada to famozne.
RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Tu fotku mam uz dlouho stazenou na plose:) Porad o tomhle derringeru premyslim, od te doby, co jsem zachytil, ze se prodava. Pod stromeckem se seslo trochu penez, ktere jdou zas pomalu pryc...jestli ho nekoupim ted, nebudu ho mit asi nikdy - a to jak tu ctu by byla asi skoda.
Kup ho a stan se clenem rodiny.Zjistil jsem,ze kdo ma jeden,tak chce dalsi
Ja si chromoveho asi poridim taky.

RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Popravde mi cerny prach a vsechno kolem nej do ted moc nerikal, jsem zhyckany svoji CeZetou. Ale chci zkusit neco noveho a tahle pistolka vypada, ze i kdyby se mi to nezalibilo, zustane mi na veky.
Obcas je dobry vratit se k pocatkum a vyzkouset jaky to bylo,kdyz si strelec musel vazit rany,protoze jich nemel 15 v jednom supleti.Ale cernej prach je relax.Ja prijedu na strelnici nasranej,vypalim 4 zasobniky,uklidnim se a pak uz jen relaxuju s derringerem.Vystrelim dvacet ran,pokecam s lidma,tem se to libi,obcas to chce nekdo zkusit.Proste pohodicka.
RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Napsal jsem uz pred par dny do GreatGunu, kdy budou delat dalsi serii a jak je to presne s cenou te chromovane verze. Jen asi pres svatky nefunguji, tak pockam, jestli se ozvou pristi tyden. Myslel jsem, ze uz nekdo tady chromovanou kupoval. Zatim diky za rady.
dělají:-) jen sou v dílně a jedou nonstop. Makají na další várce, cena je u všech povrchů a délek stejná 

Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než stačila odvolat.
Tak jsem se ted rozhodl,ze se pokusim dat dokupy nejakej ten jakoby holstr pro milaska.Upozornuji,ze jeste neni hotovo a jelikoz nesiju zrovna jako svec,tak budou i kryte svy.Jedno je kratke a druhe delsi,obe dole otevrene.Jeste budu delat jedno,ale na tom si chci dat zalezet.

RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
- Alexxxus
- Odborník na vzduchovky
- Kontaktovat uživatele:
Já po zdrcující kritice, nakoupil kůží nějakou literaturu, nějaké hebla, dobrou šnůru ... a v noci namáčel - natahoval do formy - sušil - řezal - lepil - píchal - patentoval ( jako druky ) - šil - dočištoval a tady je moje dílko ... ještě tak asi 2 metry kůže a možná to bude tak jak si představuju.

A je to fakt slušná věda - při formování jsem orval kůži takže večer verze 3.0

A je to fakt slušná věda - při formování jsem orval kůži takže večer verze 3.0
Daystate Griffin - special edition 007/150 .177 + Deon March 1-10x24
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.
http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.
http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
Tak ted jsi me nastval,jdu na to a za cca pul hodky sem dam treti foto.
RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Nemate nekdo tip na ztmaveni kuze?Ted jsem pouzdro zacal barvit hnedym kremem na kozeny boty,ale je to spis jen hneda politura s aplikatorem a nic moc.
RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
pigment do vody nebo do lihu (mořidlo) jestli si to namatlal krémem tak se di klouzat, už z toho nikdy nic nebude, jen flekatý hadr:-)
Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než stačila odvolat.