CZ200S
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Skus premerať šublerou dieri vo venčeku v mojom maju 6,4mm mam tiež z colosusu
Re: CZ200S
no takze zmeral som, ale moc neviem ako sa to pocita, ja mam pocit ze dierka je mensia ako vravis majo..
Slavia_634, Delta Optical Entry 6x32AO
Suzuki_Bandit_1200 :P
No tak toto je venček pre raž 4,5mm na šublere si nameral necelich 5,2mm však tam nemôžeš vložiť ani diabolku 5,5mm ale ak maš flintu raže 4,5 mm tak je to OK.
CZ200S ráže 4,5 : díra ve věnečku 5,2mm, ta silná část tyčky nabíječe 4,7mm
ano ved ja mam raz 4,5 len chlapi, ja to do toho venceka nedostanem mozem robit co chcem. Ako som uz spominal, ked tam nemam to malicke O tesnenie na nabijacej tyci tak to funguje. Tesnenie som tam mal od vyroby, a tak isto aj od vyroby som mal zabalene tesnenia, a aj druhe som roztrhol
ja uz neviem....
hlava ma boli s tohoto vsetkeho porad

hlava ma boli s tohoto vsetkeho porad

já mám ráži 5,5 m. Dírá ve válci je rovných 6 mm...
Nabíječ změřit nemůžu,protože tam mám nastřelenou optiku.
Ještě jak sem se díval na ty fotky,nemáš vytahané to těsnění na nabíječi???nebrejkuje se ti to o něj????
Pokud to nejde nasadit už na nabíječ(hledal bych hybu v tom malém těsnění),tak je to divné.pokud lehce dostaneš bubínek na nabíječ,tak je chyba v naštelování jak radil Altaros.
Je ta zbraň nová,nebo ti do ní někdo vrtal????Ještě mě napadlo,jestli tam není nabíječ s 5,5 mm větrovky,ale to nevím,jestli by fungovalo.
Nabíječ změřit nemůžu,protože tam mám nastřelenou optiku.
Ještě jak sem se díval na ty fotky,nemáš vytahané to těsnění na nabíječi???nebrejkuje se ti to o něj????
Pokud to nejde nasadit už na nabíječ(hledal bych hybu v tom malém těsnění),tak je to divné.pokud lehce dostaneš bubínek na nabíječ,tak je chyba v naštelování jak radil Altaros.
Je ta zbraň nová,nebo ti do ní někdo vrtal????Ještě mě napadlo,jestli tam není nabíječ s 5,5 mm větrovky,ale to nevím,jestli by fungovalo.
Ja si myslim že na chybe je ten mali O kružok na nab. tyčke proste nesmie byť večši ako 5,1mm a nesmie prevysať na tej fotke fakt ako keby prevysal.
Na nabíjecí tyčku dávám o-kroužek 3x1 a zápich bývá okolo 3.3mm, jelikož vybrání v hlavni je průměru 5mm tudíž zde vzniká přesah 0.3mm, jenž zajišťuje správnou těsnost komory. Samotný přesah mezi bubínkem pak odpovídá cca 0.1mm což o-kroužek bezproblému zvládá v pružné deformaci. Vidém to na špatné seřízení a nebo vadný kus nabíječe. Tedy pokud byly okroužky udávané velikosti a namazané.
chlapi ta puska ma vystrelenych cca 100 diaboliek. je novucka.
co sa tyka tesnenia hovorim, nema byt z coho vytahane a do hlavne mi to ide pekne. Objednal som cely mechanizmus + este som si objednal zvlast vencek aby som mal dva. samotny jeden kus venceku mi prisiel skorej ako cely tento zasobnik. ale nejde mi to ani s jednym vencekom ani s druhym
tesnenia ako som spominal som daval original co som mal pribalene k puske ...cize ani to nema preco robit problemy...
myslim ze nejsom nejaky blb aby som to nevedel namontovat....podla mna tie venceky su zle
co sa tyka tesnenia hovorim, nema byt z coho vytahane a do hlavne mi to ide pekne. Objednal som cely mechanizmus + este som si objednal zvlast vencek aby som mal dva. samotny jeden kus venceku mi prisiel skorej ako cely tento zasobnik. ale nejde mi to ani s jednym vencekom ani s druhym

tesnenia ako som spominal som daval original co som mal pribalene k puske ...cize ani to nema preco robit problemy...
myslim ze nejsom nejaky blb aby som to nevedel namontovat....podla mna tie venceky su zle

Je to možne že su vadne venčeky ale hod sem aj priemer tej nab.tyčky aj toho zapichu v nej .
Tak si jěště změř celkový průměr v místě "O" kroužku na nabíjecím trnu !
(Přes nasazený "O" kroužek..)
Pokud bude průměr větší než 5,3-5,4 mm, tak to bude ono..
- velká gumička, nebo špatný zápich, popřípadě obojí
(Přes nasazený "O" kroužek..)
Pokud bude průměr větší než 5,3-5,4 mm, tak to bude ono..
- velká gumička, nebo špatný zápich, popřípadě obojí
Léčíme nákazu - "Pěkně KULKOU po KULCE".....
http://vscharlie.rajce.idnes.cz/
http://vscharlie.rajce.idnes.cz/
no takze toto som este nafotil
a ak mam zle tesnenie alebo ten trn co teraz? reklamacia jakoze?!
a ak mam zle tesnenie alebo ten trn co teraz? reklamacia jakoze?!
Toto vyzera byť dobre ešte pomeraj ten O kružok ale zhodeny z tyčky vnutorny,vonkajší priemer a hrubku jeho steny
no bojim sa ze ho roztrham
a toto mam uz posledny tak nebudem to riskovat radsej...
uz ked sme u toho viete mi poradit na slovensku najlepsie v okoli BA kde zozeniem taketo tesnenia?!

uz ked sme u toho viete mi poradit na slovensku najlepsie v okoli BA kde zozeniem taketo tesnenia?!