v?b?r vzduchov? zbran?
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
PCP v zime bez problémov ale na ručnú pumpu rovno zabudni. Treba tlakovú fľašu a plniť ju kompresorom u potápačov. Zisti si či u vás v Senici sú potápači - ak nie neviem kde inde Ti to niekto naplní - najbližšie v BA. S ručnou pumpou naberieš svalovú hmotu a prídeš o kríže. Drvivá väčšina PCPčkárov tie debilné pumpičky po chvíli predáva a prechádza na tlakové nádoby.
Ináč odporúčam si pred kúpou zbraň ošahať, preveriť ergonómiu!
HW97 môžeš kúpiť aj za lepšie ceny
http://www.sportwaffen-schneider.de/pro ... s_id/14350
Tu je za 289 a viac ale nie 399, to je brutálna pálka.
Ináč odporúčam si pred kúpou zbraň ošahať, preveriť ergonómiu!
HW97 môžeš kúpiť aj za lepšie ceny
http://www.sportwaffen-schneider.de/pro ... s_id/14350
Tu je za 289 a viac ale nie 399, to je brutálna pálka.
Umarex CPSport .177
Crosman 2250XT AirSource .22, Nikko Stirling 3-9x40 AO Mountmaster
Picasso 1,6 HDi - ex, momentálne corolla 1,6 Valvematic
:-)
Re: výběr zbraně
Za oněco málo větší peníz se dá pořídit i AA S400. Za zmínku ještě možná stojí Crosman Benjamin Marauder.
Co se plnění týká, tak určitě tlakovou láhev. Na začátek úplně stačí vojenské potápěčské dvojče.
http://www.earmyshop.cz/eshop/ostatni-4 ... stroj.html
Spolu s tlakovou zkouškou a hadicí s manometrem tě to vyjde na podobný peníz jako samotná pumpa.
Plnění, alespoň v ČR provádí i prodejci paintbolového příslušenství.
Co se plnění týká, tak určitě tlakovou láhev. Na začátek úplně stačí vojenské potápěčské dvojče.
http://www.earmyshop.cz/eshop/ostatni-4 ... stroj.html
Spolu s tlakovou zkouškou a hadicí s manometrem tě to vyjde na podobný peníz jako samotná pumpa.
Plnění, alespoň v ČR provádí i prodejci paintbolového příslušenství.
Gamo Hunter 440 .177,
Slavia 631 de Luxe,
Slavia 630,
ČZ 236,
LOV 21,
DU -10 Condor
Slavia 631 de Luxe,
Slavia 630,
ČZ 236,
LOV 21,
DU -10 Condor
- DrobasMirek
je už to teda nějaký ten měsíc, ale v paintballshopu v Praze nechtěli naplnit ani vojenský dvojče, ani klasickou "2L" na víc jak 200Bar. A i na těch 200Bar vypadali dost vyděšeně 

A ty máš PCP a pumpu že to můžeš tvrdit, já jí určitě neprodám jako záložní zdroj vzduchu nenahraditelná, nesmíš kupovat vyloženě sračky jako pumpa Hatsan , co se týče lahve tak bych vzal min. 4L protože ne všude plní na 300Bar a 2L naplněná na 200Bar je prázdná na to tata( připojená jinak to nemá ani význam) http://cz.fotoalbum.eu/piku/a540239/00000004Toky píše: Drvivá väčšina PCPčkárov tie debilné pumpičky po chvíli predáva a prechádza na tlakové nádoby.
Pumpa http://www.aczshop.cz/product_info.php? ... cts_id=174 , http://www.gehmann.com/pages-en/product ... umps&id=27 , http://www.euroshooting.eu/index.php?Pu ... &detail=69 , http://www.euroshooting.eu/index.php?Tu ... etail=1591
Lahve http://www.aczshop.cz/product_info.php? ... cts_id=250
CZ200 .177 , SPA M16 .25 , Hatsan Invader auto .25
DU-10 Condor, HDR 50 , Chiappa SAA , rev.Rex L 4", Alfa 441,Slavia 631
Walther Sportmodell,H.S.model 21F, Buck Trail Flint 48
prak s gumou č.6
DU-10 Condor, HDR 50 , Chiappa SAA , rev.Rex L 4", Alfa 441,Slavia 631
Walther Sportmodell,H.S.model 21F, Buck Trail Flint 48
prak s gumou č.6
Aha, takže je fasa mať kvalitnú pumpu aj minimálne 4l tlakovú nádobu. A mať len pumpu... No neviem, štatisticky koľko PCPčkárov je vybavených len ručnou pumpou? Otázka na nich - ja nemám ani PCP ani pumpu ani tlakovú nádobu. Som na CO v lete, v zime strieľam vo vnútri alebo so starou pružinovkou vonku - to len málo, v tej kose ma to nebaví.
Pochválen buď Ježiš Kristus.
Pochválen buď Ježiš Kristus.
Umarex CPSport .177
2 drát: s lahví 4 l souhlasím, ta vojenská dvojčata mají 2x2 l a jsou spřažená dohromady. Takže OK.
Gamo Hunter 440 .177,
Slavia 631 de Luxe,
Slavia 630,
ČZ 236,
LOV 21,
DU -10 Condor
Slavia 631 de Luxe,
Slavia 630,
ČZ 236,
LOV 21,
DU -10 Condor
Ako záložný možno, ale určite nie ako hlavný (ja mám napríklad ako záložný zdroj vzduchu druhú fľašudrát píše:já jí určitě neprodám jako záložní zdroj vzduchu nenahraditelná

RomaX: Skús si zistiť kedy sa koná nejaké stretnutie vzduchovkárov v tvojom okolí a choď si tam obzrieť zbrane a popýtať sa na veci okolo vzduchoviek. Info o stretnutiach môžeš získať tu alebo tu.
Jak nazýváš lidi, kteří když jsou ohroženi, tak se nebrání, jen utečou a schovávají se?
Civilizovaní?
Civilizovaní?
Tak Drátovo pumpu mám ted já
a používám ji i jako hlavní zdroj,přestože se mi v garáži válí 50l láhev na 200bar a 6l láhev na 300,obě plné.Já bych tou pumpou zas tak neopovrhoval..
Hlavně když jdu na vejšlap,takzvaně na lehko.Na pul krabky ideální
A stejnak si jí koupím

Hlavně když jdu na vejšlap,takzvaně na lehko.Na pul krabky ideální

A stejnak si jí koupím

177
22
25
22
25
- RomaX
- Kontaktovat uživatele:
Dik za odpovede.
podla vasich odpovedi usudzujem, ze by ste volili PCP. S tou HW97K je to dost zle, cena o 110E vyssia nez u Shneidera.
Mal som moznost drzat v ruke HW97K (takza ale inak vynikajuca pruzinovka), no CZ200S mi bola trosku sympatickejsia... hlavne kvoli nizkej hmotnosti. Asi pojdem do CZ200S.
phantomls: u nas stoji AA S400 o 140E viac ako CZ200S, co je dost.
podla vasich odpovedi usudzujem, ze by ste volili PCP. S tou HW97K je to dost zle, cena o 110E vyssia nez u Shneidera.
Mal som moznost drzat v ruke HW97K (takza ale inak vynikajuca pruzinovka), no CZ200S mi bola trosku sympatickejsia... hlavne kvoli nizkej hmotnosti. Asi pojdem do CZ200S.
phantomls: u nas stoji AA S400 o 140E viac ako CZ200S, co je dost.
Present: GP K100 Mk6 9x19, Slavia 634 (2012)+Hawke 3-9x40, Slavka 630 (1976)
History: .177 Ruger Air Hawk set, Umarex H&K USP CO2, .22 Hatsan 125TH FAC 40J, .177 Weihrauch HW77 + Walther 3-9x40 CI, .177 Weihrauch HW97K+ZoS 3-9x50, .22LR Walther P22
History: .177 Ruger Air Hawk set, Umarex H&K USP CO2, .22 Hatsan 125TH FAC 40J, .177 Weihrauch HW77 + Walther 3-9x40 CI, .177 Weihrauch HW97K+ZoS 3-9x50, .22LR Walther P22
-
Zdravim, potřeboval bych poradit s výběrem nové vzduchovky, máme totiž problém s hlodavci(krysami,potkany).
Zkoušel sem jed, pasti, kočky, psa...nic nepomáha(ne dlouhodobě), jen za tenhle rok nám sežrali 28 kačat a to i když byli zavřené spolu s kachnou ve chlívku, otec sice sem tam nějakou zastřelí starou 631čkou jenže to je nic.
U nás se zatím nedrží behají k nám ze sousedovic stodoly, vidim ty potvory jak přebíhají přes naši zahradu do chlívku a kurníku... jsem fakt zoufalej kromě toho že všechno prožerou tak nám zabijej kuřata a kachny takže jsem schopnej dát do vzduchovky i s optikou 8-9 tisíc(myslim si že je to dost peněz), měla mít pevnou hlaveň a byl bych rád kdyby byla bez nějakých dalších nákladů jako vzduchové lahve apod. co se přesnosti a dostřelu týče... koukám na ně asi z 30-40m, pokoušel sem se přiblížit se slávkou ale neni šance.
předem díky za rady
Zkoušel sem jed, pasti, kočky, psa...nic nepomáha(ne dlouhodobě), jen za tenhle rok nám sežrali 28 kačat a to i když byli zavřené spolu s kachnou ve chlívku, otec sice sem tam nějakou zastřelí starou 631čkou jenže to je nic.
U nás se zatím nedrží behají k nám ze sousedovic stodoly, vidim ty potvory jak přebíhají přes naši zahradu do chlívku a kurníku... jsem fakt zoufalej kromě toho že všechno prožerou tak nám zabijej kuřata a kachny takže jsem schopnej dát do vzduchovky i s optikou 8-9 tisíc(myslim si že je to dost peněz), měla mít pevnou hlaveň a byl bych rád kdyby byla bez nějakých dalších nákladů jako vzduchové lahve apod. co se přesnosti a dostřelu týče... koukám na ně asi z 30-40m, pokoušel sem se přiblížit se slávkou ale neni šance.
předem díky za rady
30-40 m už je celkem dost. Obávám se, že to už bude vyžadovat větrovku s poctivými 16J, ale to bys musel trochu zvednout limit nebo kouknout po bazaru. Já si nemohu vynachválit CZ 200S. Kvalitní pružinovky jako AA Pro Sport či TX 200 na tom budou cenově podobně, jen odpadne plnění. Jako optika by mohl stačit nějaký základní 4x až 9x40, pokud je tam alespoň nějaké světlo.
Jinak nejsi-li z nějaké díry pri Čierne pri Čope, myslím, že za drobné občerstvení a příspěvek na benzin bys tu možná mohl najít nějaké dobrovolníky, kterým bys to mohl outsourcovat. Pokud jsi náhodou někde ze severovýchodních Čech, klidně se hlásím.
Jinak nejsi-li z nějaké díry pri Čierne pri Čope, myslím, že za drobné občerstvení a příspěvek na benzin bys tu možná mohl najít nějaké dobrovolníky, kterým bys to mohl outsourcovat. Pokud jsi náhodou někde ze severovýchodních Čech, klidně se hlásím.
Laßt uns fest zusammenhalten - In der Eintracht liegt die Macht - Mit vereinter Kräfte Walten - Wird das Schwere leicht vollbracht
- Jabberwocky
No, do nějakých 30 m je slušně přesná i obyčejná Slavie 634, měl bys to levnější. Co je za tím, už by asi chtělo větrovici – v uvedené ceně asi jen CZ 200, všechno ostatní je dražší nebo v pochybné kvalitě (Hatsan).
BSA Lonestar 4,5 mm + NS Nighteater 6-24x56 AG
Slavia 634 4,5 mm + NS Mountmaster 6x40 AO
www.promonarchii.cz
Slavia 634 4,5 mm + NS Mountmaster 6x40 AO
www.promonarchii.cz
na hatsana mi nesahej!
na těch pitomejch 40m na toho pitomýho potkana bohatě stačí i bez úprav, teda alespoň ten muj stačil
V té ceně do 9000, co třeba nějaký QB v 5,5, nebo 4,5 v přestavbě na vzduch? to by mohlo být slušný což? ale bylo by s tím asi trochu práce zato pěkný výsledek

V té ceně do 9000, co třeba nějaký QB v 5,5, nebo 4,5 v přestavbě na vzduch? to by mohlo být slušný což? ale bylo by s tím asi trochu práce zato pěkný výsledek
Nejde!Prostě NNe
Jabberwocky, neviem prečo urážaš Hatsan, keď si ho nikdy nemal v ruke. S634 sa presnosťou nenahrabe na AT44 ani z polovice. A na zvýšený výkon môžeš zabudnúť, lebo z S634 viac nevytlačíš. A čo sa týka CZ 200S, tak tá je od Hatsana oveľa drahšia.
-
Líbí se mi HW 57 nebo torpedo od hatsanu, co na ně řikáte.