Field Target, Hunter Field Target a ?esk? sklopka

Vše o vzduchovkách, plynovkách, aisoftu a popřípadě i paintballu.

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz

Odpovědět
Termit
Re: Field target

Příspěvek od Termit » 04 pro 2010 05:49

No tak to je překvapení :shock: A silná motivace.Ještě trocho se v tom svým Qbčku pošťourám a to by bylo abych se nevydrápal o trochu vejš. :lol: Jinak celej rok byl super,aspoň jsem se pri tom shonu pár dní pěkně odreagoval.Už se těším na další akce.Tak se mějte pánové a na jaře jdem na to.....ps:kdyby vám někomu selhal kotel tak já je jentak mimochodem umím zpravovat, ale podmínkou je aspoň 15m dlouhej vyhřátej sklep.Jinak nejedu. :lol:
Pro Zipa: né že budeš chtít 14m :evil:

DrobasMirek

Příspěvek od DrobasMirek » 04 pro 2010 09:06

výsledky pěkně zpracovaný, letos mi to nevyšlo ani jednou a bohužel asi ani příští sezónu to nevidim o moc růžovějc - skloubení koníčků - motorka, přítelkyně, střílení, sport, práce bude fuška /řazeno podle priorit/ :mrgreen: s přesunem soutěže do Milovic na celý víkend je to pro mě dost neschůný, ale párkrát se zkusim urvat :twisted:
ivco
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ivco » 04 pro 2010 12:36

marekzcke píše:o rok slubujem, to bude ovela lepsie. a na 100% uz nepridem jediny zo Slovenska. tych 500km vlakom za to celkom stalo :lol: ale autom to bude asi rozumnejsie... aspon sa poriadne vyspim 8)
no Marek asi si to odhadol. niečo sa pokusim-me vymyslet. rád by som už totiž raz skončil na horšom mieste ako druhom....
:lol: dufajme že sa finančne a časovo podarí. :wink:
súčastnosť: Steyr LG 110 HP, Hawke Sidewinder 8-32x56, strelivo JSB.
minulosť: AirArms Pro Sport 4,5. MTC Viper 10x44.
vendous
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vendous » 04 pro 2010 20:31

Jo sezona byla super, jen ke konci se na mě nakupili nějaké problémy a bylo to znát.
Každopádně díky Kubajzzovi za vedení výsledků a všeho okolo a Dominátorovi jako hlavnímu dodavateli sklopek. Samozřejmě Alexxus za elektřinu nášivky atd. a ostatní kteří dráhu staví, nebo se starají o zábavu Lari a Ota (příští rok vám s tím pomůžu :lol: ). Nemohu zapomenout na Zuzuli za občerstvení. :D
Jen příští rok se do stavění dráhy musíme zapojit všichni, bude to rychlejší a každé stanoviště bude prostě jiné.
Takže díky patří všem kteří se účastní :wink:
Venca a Zuzka (Zuzule :D )
Kubajzz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kubajzz » 07 pro 2010 13:24

Zapomněl jsem tady napsat, že vzhledem k nižšímu počtu závodů v kategorii Piston, se celkový výsledek určil jako průměr ze tří nejlepších dosažených výsledků.
http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.
DrobasMirek

Příspěvek od DrobasMirek » 07 pro 2010 13:37

a co udělat třeba určitý počet srazů jenom kategorii piston? třeba něco menšího v PB, co jsem to tak pročítal tak se stalo kolikrát, že na piston vůbec nedošlo. Sice pistonářů není asi tolik, ale myslim, že by bylo zajímavý změřit síly čistě na pistonovým HFT
Alexxxus
Odborník na vzduchovky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alexxxus » 07 pro 2010 15:54

Tak to uspořádej já rád přijedu.
Daystate Griffin - special edition 007/150 .177 + Deon March 1-10x24
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.

http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
DrobasMirek

Příspěvek od DrobasMirek » 07 pro 2010 16:04

Alexxxus: ber to jako nápad, když bych to měl brát sám za sebe tak "piston" nebudu mít na jaře už čim střílet
Smazaný uživatel 5179

Příspěvek od Smazaný uživatel 5179 » 08 pro 2010 09:37

Cože? Pístovky přeci chodíme na stejný trase a zároveň.. Buď si pospíšíš a stihneš obé, bo si musíš vybrat prioritu.
DrobasMirek

Příspěvek od DrobasMirek » 08 pro 2010 09:53

a ty chceš někam pospíchat když si jdeš v klidu zastřílet abys stihnul obojí? jak jsem psal, je to jenom návrh, osobně mě to nepálí
Kubajzz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kubajzz » 08 pro 2010 12:40

Logika toho, proč by se měly dělat srazy odděleně pro pružiny a pro PCP, mi nějak uniká.
Nevidím k tomu žádný důvod.
Smazaný uživatel 5179

Příspěvek od Smazaný uživatel 5179 » 10 pro 2010 00:09

Ani žádný není, buď v klidu :wink: Jedno i dvoudení dovolenná pro milovníky přesnýho olova jakožto i jablek, kukuřice apod. :lol:
Warthog

Příspěvek od Warthog » 12 pro 2010 23:36

Nechystá se někdo v dubnu do Anglie? https://sites.google.com/site/whfta1/

Laßt uns fest zusammenhalten - In der Eintracht liegt die Macht - Mit vereinter Kräfte Walten - Wird das Schwere leicht vollbracht
Kubajzz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kubajzz » 27 dub 2011 22:09

Tak jsem tady se zprávou o prvním letošním závodu. Omlouvám se za zpoždění, ale měl jsem dovolenou a byl jsem offline a i tak nějak celkově moc nestíhám.
Závod se konal 16.4.2011 v Milovicích v Area52, nutno říct, že momentálně asi nejpěknější prostor co jsme měli.
Celý den nás provázelo hezké počasí, foukal proměnlivý vítr, ale s nicmoc intenzitou.
Sešel se nás slušný počet, každý rok je nás víc a víc. Celkově se zúčastnilo 37 střelců + nějací diváci.
Postavili jsme 50 sklopek na 25 stanovištích, maximum tedy bylo 100 bodů.
Na průběhu závodu bylo znát, že se jedná o první závod v sezóně, kdy se skoro všichni střelci nevyvarovali nevynucených chyb, ale to nic neměnilo na faktu, že úroveň závodů je stále vyšší a závodníky na předních příčkách od sebe dělí pár bodů, mezi prvním a desátým v pořadí, byl rozdíl pouhých 6 bodů. Technická úroveň, co se týče vybavení se taky oproti minulému roku dost zvýšila, co jsem si všiml.
Dál vás nebudu napínat, výsledky jsou tady:
Obrázek
Za sebe musím říct, že jsem si to fakt užil. Největší radost mi udělalo, že jsem sundal obě dvě ty sklopky na poli, hlavně tu druhou na 50m. :wink:
Taky jsem se nevyvaroval chyb, zvlášť, když jsem místo poslední sklopky (paní Pussylalová :lol: ) ustřelil větev a zaznamenal 0 bodů, tak jsem ve vítězství nevěřil, ale nakonec to vyšlo.
Tady je pár fotek.
Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Po dlouhé době jsem udělali i společné foto, škoda, že tam už plno lidí chybí.
Obrázek

Zvláštní cenu Obrázek
tentokrát zaslouženě získává Radyx za sklopku veverky z Fukušimy:
Obrázek

Kromě toho vystřihl ukázkový FT posaz:
Obrázek
milius

Příspěvek od milius » 27 dub 2011 22:40

Koukám že spousta dobrých střelců je rozházena po listině jako věštba z logru kafe :)
Narazit na špatný kus se stane.... ,ale je to určité procento blížící se pravděpodobnosti......
Odpovědět