Flobertka
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Chtěl bych vidět toho, kdo do rexe od Dresslera nabije 22 LR! Pokud se to vůbec podaří, a ještě ten zážítek po výstřelu jak bude páčit nábojničku ven! A ještě jsem neslyšel,že by se platilo předem na účet. Od p. Dresslera mám už flobertky dvě a obě jsem platil při převzetí dobírkou. Že by změna? Jinak nemám potřebu do zbraně určenou na náboj flobert cpát něco jiného! Od toho jsou přece zbraně jiné! A pokud nemá někdo ZP, tak ať si ho laskavě udělá ! A co se týká výkonu flobertky, v návodu k použití je napsáno srozumitelně, k čemu je určená !
- DrobasMirek
Re: Flobertka
jj, změna od doby co Dresslerovy flobertky začal ve velkým kupovat Novosád (I spit in his direction) a následně prodávat. Nevim jak to u nich funguje, ale on vyžaduje platbu předem. Vzhledem k tomu, že už bych mu po zkušenostech mých a mnohých ostatních do ruky nedal předem ani korunu jsem to dále nezkoumal
-
Flobertky od pana Dresslera se mi opravdu moc líbí,mají takové kouzlo image První republiky.
Peníze předem na účet bych nikdy nedala a kord Novosádovy
V prosinci budu u pana dresslera kupovat dvě Revolver REX L 2 22 Flobert.
Chtěla bych vědět od pana pavel 54 co ji vlastní,aby popsal jestli je poruchová,jak se drží v ruce,musí se pokaždé natahovat atd.Když budu kupovat model revolver REX L (2) 22 Flobert jestli je prodáván bubínek na 5 nebo na 6 nábojů.
Předem děkuji pane pavel 54 za odpověd
.
Peníze předem na účet bych nikdy nedala a kord Novosádovy

V prosinci budu u pana dresslera kupovat dvě Revolver REX L 2 22 Flobert.
Chtěla bych vědět od pana pavel 54 co ji vlastní,aby popsal jestli je poruchová,jak se drží v ruce,musí se pokaždé natahovat atd.Když budu kupovat model revolver REX L (2) 22 Flobert jestli je prodáván bubínek na 5 nebo na 6 nábojů.
Předem děkuji pane pavel 54 za odpověd

Bohužel, musím Vás zklamat hned v ůvodu. Revolver nevlastním! Mám derringer REX 5" jednoranový a karabinu Wolf. Rex má jako ostatní zraně od Dresslera moc malé pažby, které kloužou ve spocené ruce v létě jako úhoř. Proto jsem si vyrobil pažbičku delší, která sedne do mé ruky. Jinak mám Rexe od února 2010 a zatím spokojenost. To samé je karabina Wolf- to je puška. Ale stejně precizně je vyrobená jako ostatní.
A pokud vím, tak u všech revolverů od Dresslera se musí po každé ráně nejen natahovat kohout ale otáčet válcem ručně!!!
A pokud vím, tak u všech revolverů od Dresslera se musí po každé ráně nejen natahovat kohout ale otáčet válcem ručně!!!
-
Děkuji za odpověď.Tak to jsem dost zklamaná
chtěla jsem koupil revolver k vánocům i pro dceru(18),pro zábavnou střelbu u nás na zahradě.To že se musí po každém výstřelu natáhnout to bych ještě zkousla,ale navíc ještě otáčet bubínkem to vážně ne
Možná ještě pouvažuji o jednoraném Derringer REX 5 od pana Dresslera co vlastníte vy, ale jinak zájem zdřejmě padá
Je to škoda 

- DrobasMirek
pokud máte zahradu někde ve městě/obci tak bych s ohledem na sousedy na zahradě z flobertky nestřílel, člověk si to u PC často neuvědomí, ale fakt jsou to docela šlupky a když se hluk odráží od baráků tak je to ještě horší 
Jinak může mi někdo říct proč střela s kuličkoou dělá větší rány než střela se špičkou i když v tý je i trochu prachový slože?

Jinak může mi někdo říct proč střela s kuličkoou dělá větší rány než střela se špičkou i když v tý je i trochu prachový slože?
Nehazejte napad na darek do zita,protoze jestli trvate na tom,aby to byla flobertka,teda opravdovy vystrel tak Dresslerovi flobertky jsou spicka.Obzvlast jednoranovy derringer Rex LS s stelovatelnymi miridly a vyhazovacem nabojnic.Nevlastnim ho,ale parkrat jsem si z nej zastrilel a ta presnost,kterou opliva,je vynikajici.Tedy na flobertku.
Ikdyz na strileni na zahrade bych mozna kvuli sousedum zvazil vzduchovou pistoli.Je to tiche a urcite jeste krapet presnejsi,tedy pokud nesahnete po nejake co2 replice.Pistole Tau,Drulov,nebo vetrovky od renomovanych firem,jsou skvele,ale zase nenavodi tu atmosferu zbrane.
Ale protoze tohle je vlakno o flobertkach tak za me doporucuji Rex LS od pana Dresslera.Je delsi nez jeho ostatni pistolky na klice a je presny.Rukojeti klouzou,ale v lete staci na rukojet natahnout kus duse z kola a je po klouzani.
To drobasmirek:pochlub se tou flintou Torop.Jak to strili a jakej je to typ.A kolik to kostovalo?Diky
Ikdyz na strileni na zahrade bych mozna kvuli sousedum zvazil vzduchovou pistoli.Je to tiche a urcite jeste krapet presnejsi,tedy pokud nesahnete po nejake co2 replice.Pistole Tau,Drulov,nebo vetrovky od renomovanych firem,jsou skvele,ale zase nenavodi tu atmosferu zbrane.
Ale protoze tohle je vlakno o flobertkach tak za me doporucuji Rex LS od pana Dresslera.Je delsi nez jeho ostatni pistolky na klice a je presny.Rukojeti klouzou,ale v lete staci na rukojet natahnout kus duse z kola a je po klouzani.
To drobasmirek:pochlub se tou flintou Torop.Jak to strili a jakej je to typ.A kolik to kostovalo?Diky
RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Náboje Flobert 6mm s kuličkou,dělá větší ránu.Náboje se špičkou 22 Flobert jsou při výstřelu z hlavně robusní tudiš tlumenější a s kuličkou jako po másle z hlavně lítají jsou přesnější tudíš rámusnější ale je to jenom můj názor.
Možná že je to jinak.
Každý chválí něco jiného,já stále obdivuji Flobertový revolver Alfa,vlastním 461 4mm drážkovaná hlaveň.Mám ho od dubna 2009 a jsem spokojen na 100%.Mám od Března 2010 Derringer REX 5 jednoranou Flobertovou pistoli a drží se teda na dvě věci
Proto preferuji Alfu 4mm Flobert ale se stavitelným hledím) přesnost a jistota.
Možná že je to jinak.
Každý chválí něco jiného,já stále obdivuji Flobertový revolver Alfa,vlastním 461 4mm drážkovaná hlaveň.Mám ho od dubna 2009 a jsem spokojen na 100%.Mám od Března 2010 Derringer REX 5 jednoranou Flobertovou pistoli a drží se teda na dvě věci

Colt Government 1911 45ACP, Norinco Norc-in-Stein 45ACP,
CZ-75D COMPACT 9mm Luger.
CZ-75D COMPACT 9mm Luger.
Naprosto souhlasím s názorem, že flobertky s kulatou špičkou jsou přesnější i rychlejší než ty se špičkou.
Vyzkoušeno v revolverech Kora a pušce Mosin Kadet.
Vyzkoušeno v revolverech Kora a pušce Mosin Kadet.
-
Sháním Flobertové náboje 4mm prodloužené,nevíte kde je sehnat. Díky 

-
Mám oplocený pozemek daleko za městem,hluk by neměl být nějak extra silný.Vlastním ZB a pistoli Walther PPK 7,65 browning.Mám na pozemku udělanou střelnici,tak čas od času si jdu zacvičit.Ale ta cena za náboje a bez sluchátek to nejde.Proto uvažuji o Flobertce.
Zajímalo by mne kde střílíte s Flobertkou tak aby to sousedy nerušilo a vás nepohoršovalo.
Podle mého na svém pozemku mimo město/obec si mohu pokud to mám zabezpečené,střelba do svahu atd podobně.
My můžou sousedi od 8.00 do více méně (22hod) v políbít hádejte co
.
Pokud jde o sebemenší rachot z revolveru Flobert je to moje věc,sebevětší drnčení zahradní techniky je mi taky šumák.
Policisté které byli zavoláni né moc dobrým sousedem,a to se taky stalo v roce 2008,akorát uniformovaní hoši zasalutovali a z pozdravem hezkého dne odjeli na služebnu.Když si syn vystřelil z poplašňáku nebo ze vzduchovky a Flobert je to samé.Rozdíl je třeba z malorážové 22cal tam je to pod pokutou 1000-5000Kč.Ale Flobert je na půl zduchovka a poplašnák
kategorie D.
Zajímalo by mne kde střílíte s Flobertkou tak aby to sousedy nerušilo a vás nepohoršovalo.
Podle mého na svém pozemku mimo město/obec si mohu pokud to mám zabezpečené,střelba do svahu atd podobně.
My můžou sousedi od 8.00 do více méně (22hod) v políbít hádejte co

Pokud jde o sebemenší rachot z revolveru Flobert je to moje věc,sebevětší drnčení zahradní techniky je mi taky šumák.
Policisté které byli zavoláni né moc dobrým sousedem,a to se taky stalo v roce 2008,akorát uniformovaní hoši zasalutovali a z pozdravem hezkého dne odjeli na služebnu.Když si syn vystřelil z poplašňáku nebo ze vzduchovky a Flobert je to samé.Rozdíl je třeba z malorážové 22cal tam je to pod pokutou 1000-5000Kč.Ale Flobert je na půl zduchovka a poplašnák

- DrobasMirek
taky sem měl podobně "slušnýho" souseda, kterej neměl kousku slušnosti a na svý zahradě dělal soustavně bordel včetně střelby z nějaký asi malorajdy, sekání trávy v neděli v poledne, noční kalby kdy ty jeho kámoši blili a chcali nám na plot a do rybízu atd.. domluva nebyla možná s tim, že já si můžu na svý zahradě taky dělat co chci, že sme beztak poslední barák ve vsi a pak už jenom pole, tak jsem jednoho dne udělal u sebe motorkářskou párty pro 50 kamarádů z jedný stopy se dvěma cílema - pobavit se a umravnit souseda..
jako záchodek byl zvolen sousedův bazén v akurátním "dostřelu" ze střechy garáže, prázdné nevratné lahve, plastikové příbory a papírové talířky se zbytky hořčice, chleba a kostí končily tamtéž, místo ohňostroje jsme ve 3 ráno zařadili do programu tradiční "půlnoční střílení" z výfuku, bohužel tuhle motorkudevastujíí zábavu podstoupilo jen 10 mašin, ale i tak to bylo príma
nevim proč, ale ten soused už mě 2 roky ani nepodravil a bujarý večírky a střelby taky neprovozuje leč trávu v neděli v poledne ten balík seká furt
jo to byly časy.. mraky kluků maj manželky a už to neni taková divočina..
jako záchodek byl zvolen sousedův bazén v akurátním "dostřelu" ze střechy garáže, prázdné nevratné lahve, plastikové příbory a papírové talířky se zbytky hořčice, chleba a kostí končily tamtéž, místo ohňostroje jsme ve 3 ráno zařadili do programu tradiční "půlnoční střílení" z výfuku, bohužel tuhle motorkudevastujíí zábavu podstoupilo jen 10 mašin, ale i tak to bylo príma
nevim proč, ale ten soused už mě 2 roky ani nepodravil a bujarý večírky a střelby taky neprovozuje leč trávu v neděli v poledne ten balík seká furt

jo to byly časy.. mraky kluků maj manželky a už to neni taková divočina..
- DrobasMirek
jinak aby to tu dostalo zase fazónu tak jsem potřebaval koupit nábojky flobert 9mm a ejhle oni jsou na ZP?? já měl za to, že všechny nábojky flobert 4 - 6 - 9mm jsou od 18 let, z toho plyne, že flobertka 9mm vyrobená řekněme 1930 - 1950 už spadá pod ZP?.. můžete to někdo potvrdit nebo vyvrátit
Přesto, že jsi se do mě navezl, tak hodnotně odpovím- jak kde!
Už se to na foru taky řešilo a výsledek zněl, jak jsem již napsal v úvodu. U nás se dají koupit bez ZP.
Už se to na foru taky řešilo a výsledek zněl, jak jsem již napsal v úvodu. U nás se dají koupit bez ZP.
-
To není možný,v Březnu tohoto roku jsem je kupoval někde na internetu náboje Flobert 9mm dobírkou,ale 1ks 10-14Kč.
A v Prosinci 2009 jsem kupoval též dobírkou i 4 sady signálních světlic cal 26,5mm.
No je to hrůza hrůz.
A v Prosinci 2009 jsem kupoval též dobírkou i 4 sady signálních světlic cal 26,5mm.
No je to hrůza hrůz.