Dělám rád čepele na zakázku. Jen se přijď dohodnout, co by se ti líbilo. A vem s sebou nějaké krejcary, řeším objednávky s platbou předem. Mám potom jednak na svou útratu, a jednak na nakoupení materiálu.Alexxxus píše:No já mám totohttp://www.alexxxus.cz/node/6
ale teď po noci strávené s mazlíkem chci kudličku co si udělám sámmaximálně od Blacka koupím nějaké želízko ...
Derringer od fy Great Gun
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Udějte co můžete, s tím co máte, tam kde jste. T. Roosevelt
Re: Derringer od fy Great Gun
Tak jsem byl dneska prcka provetrat a ikdyz me zlobil,tak mam radost.Az budu u pocitace tak hodim par fotecek.Nechce mi odpalovat dolni lauf.Z deseti vystrelu sestkrat nevystrelila,tedy vystrelila,ale az potom co jsem podsypal par zrnek pod piston.

Uploaded with ImageShack.us

Naposledy upravil(a) duffioso dne 05 lis 2010 20:29, celkem upraveno 1 x.
RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Tak ti povím postup:-)
Sundej piston, odšroubuj zátravkový šroub a pročisti to do sucha, mrkni jestli něco nebrání prošlehnutí, on olej+prach umí udělat hrudku a hned je problém, pokud by to pokračovalo, stačí mi to poslat ti to rozchodím
Sundej piston, odšroubuj zátravkový šroub a pročisti to do sucha, mrkni jestli něco nebrání prošlehnutí, on olej+prach umí udělat hrudku a hned je problém, pokud by to pokračovalo, stačí mi to poslat ti to rozchodím

Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než stačila odvolat.
Jenze ono je to pruchozi.Fouknu do hlavne a funi to durch v pohode.Nasadim zapalku,vystrelim a splodiny jdou z hlavne.Nasypu prach,natlacim strelu,nasadim zapalku a nevystreli.Vyndam piston,sypnu par zrnicek prachu,nasroubuju a vystreli v pohode,ale vystrel je zpozdeny.Ke konci uz to slo,ale uvidim priste.Presnost je dobra,to rozhazeni bylo zpusobeny tim sroubovanim pistonu.Kdyz jsem strilel jen horni lauf,tak v pohode.Strileno na 15m
RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
ládovals s poboucháním? Tím tam ten prach dostaneš,-)
Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než stačila odvolat.
Jojo,mel jsem blby mazivo,tak jsem musel pouzivat gumovou palicku.Takze prach byl az na dne.Ale jak jsem psal,tak ke konci uz chodili obe hlavne.Strelba opravdu prijemna i po "nakrmeni".
Ede,cim mazes ogivaly a jak casto protahujes laufy?
Ede,cim mazes ogivaly a jak casto protahujes laufy?
RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Mám směs, lůj, včelí vosk, parafín klasika.
Neprotahuju vůbec, funguje to dokud mám střely ,-)
Neprotahuju vůbec, funguje to dokud mám střely ,-)
A jak se ti zasouvaji strely,musis zatloukat,nebo to jde rukou?
RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
naklepnu aby sa zařízla, no a pak normálně zasunu na prach,-)
No tak ja naklepnu,zatlacim a asi by me ten nabijak i unesl,kdybych udrzel rovnovahu,takze musim zatloukat az dolu.Ale pokud protahnu hlaven,tak to docela jde.Kazdopadne jsem se vyradil az az.
RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Musíš doladit mazání, to je bolest všech co s PB začínají 

Pouzivam stejny mazani jako na pusku,kde problem nemam.Sadlo a vceli vosk.Kazdopadne zkusim luj s voskem a parafin.
RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
nevím už z hlavy jak se to vaří, mám teho kýbl, to mi stačí 

- Black Powder
- Administrator
Mam dva recepty.
1. org.vcely vosk 1diel + 2diely hovadzej masti
2. falosne vcelie plasty 1diel + 1diel hovadzej masti
Takto maju obe maziva rovnaku konzistenciu, pretoze falosne plasty obsahuju parafin.
Referencie: vysledky sutazi hovoria za vsetko.
typ: 2g. Swiss No:1 + ogival = to je supa, .45ACP sa nechyta.
1. org.vcely vosk 1diel + 2diely hovadzej masti
2. falosne vcelie plasty 1diel + 1diel hovadzej masti
Takto maju obe maziva rovnaku konzistenciu, pretoze falosne plasty obsahuju parafin.
Referencie: vysledky sutazi hovoria za vsetko.
typ: 2g. Swiss No:1 + ogival = to je supa, .45ACP sa nechyta.
Ataman, Caiman, Red Wolf, Huben, LCS SK19, BRK ... Servis, opravy, úpravy všetkých PCP (HW100 nie), programovanie Daystate, prerábky Anschütz na 16J.
Dobré veci robím dokonalými.
Člen Mensa.
Hlupák má bezhraničné sebavedomie, no nulovú sebareflexiu.
Dobré veci robím dokonalými.
Člen Mensa.
Hlupák má bezhraničné sebavedomie, no nulovú sebareflexiu.
-
Ahoj, uvažuju o koupi tohohle derringeru a chtěl bych se zeptat - před časem si na různých fórech různí uživatelé stěžovali, že často dojde k odpálení obou hlavní naráz. Máte s tím někdo zkušenost? Děje se to i u nejnovějších výrobků, nebo byla závada odstraněna? Co proti tomu lze případně dělat?
Předem dík.
Předem dík.