NORCONIA CO2 pu?ka QB78, QB79, AR2078 a AR2079
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
- DrobasMirek
no tak ono hlavně zapomeň na to, že přes zimu se s tim dá venku účinně střílet..
Re: NORCONIA CO 2 puška QB 78 ráže: 4,5mm (.177)
Lovim v budově takže zimu neřešim,ale stejně to přez noc ujde..jinak ještě ktěm bombičkám-pokud dám jednu plnou a jednu prázdnou tak záleží na pořadí jak je vsunu do pušky a nebo je to jedno 

- DrobasMirek
nějak si to už nevybavuju, je to nějakej pátek, ale myslim, že sem dával plnou jako první a prázdnou jako druhou.. možná je to jedno, nevim 

Napřed prázdnou a potom plnou. Ta prázdná se propichuje sama po prvním výstřelu když už je ta přední propíchnutá po zašroubování koncové matice.
- odstrelovac1
Mám dotaz ohledně toho polského aukra allegro.pl.. chtěl bych se zetptat , zdali tam už někdo nekupoval qbcko...a jestli ano, jak je to se zasíláním k nám do ČR...lze to k nám i přímo na dobírku.... 

z polska QBčko mám a i další věci, spousta prodejců nechce posílat, ale najdou se lidi, kteří pošlou. Kontaktuj prodejce mailem a domluv se, na dobírku zapomeň, napřed zaplatit a pak ti to pošlou.
- odstrelovac1
4 Jürgen:
Podchazi ti ventil, resenim je dat novy teflonovy. Je to bezna vec, tesneni ventilu stoji za prd.
Add nakupy na allegro - nema to vyznam, platba do zahranici prevodem vyjde draho, navic Joker ma normalni shop v Cechach:
http://joker-polsko.cz/
Podchazi ti ventil, resenim je dat novy teflonovy. Je to bezna vec, tesneni ventilu stoji za prd.
Add nakupy na allegro - nema to vyznam, platba do zahranici prevodem vyjde draho, navic Joker ma normalni shop v Cechach:
http://joker-polsko.cz/
je to tak, www.joker-polsko.cz
ale i tak
nejlevnější platba do polska je :
nepromokavá obálka na ceniny 7,-kč
poštovné cca 80,-Kč
a eura do obálky
takhle mi QB79 bez 88g bombičky vyšlo s dopravou i platbou na 1850,- kč
málem bych zapomenul na dárky 
ale i tak
nejlevnější platba do polska je :
nepromokavá obálka na ceniny 7,-kč
poštovné cca 80,-Kč
a eura do obálky
takhle mi QB79 bez 88g bombičky vyšlo s dopravou i platbou na 1850,- kč

- odstrelovac1
ok mrknu na to........jinak jsem se tady dozvěděl že se dá používat jenom jedna bombička ve zbrani a ne hned zbytečně 2 naraz tím se ušetří...navíc když to nemate jenom do terču je to akorat..
..asi do ní pujdu taky, ale až na Jaře 

By me docela zajimalo co usetris kdyz budes davat jen jednu bombicku?Tu druhou? Ale tu tam preci stejne das az ti dojde ta prvni... 

- odstrelovac1
jo ale potom budu střílet už jenom po jedne bombičce...vždy už dám první použitou a bude to bohatě stačit a když dojde dam nahoru další no ...
prostě se ušetří vždy o jednu...jen v tom uvodu ne no
:D:D..pokud to nemaš do terču, ale třeba i na ty hlodavce tak jedna bombička musí stačit a nemusím tam ladovat hned dvě plny... 

Ja jsem asi blbej...
1 vystrel = cca 0,5g -1g CO2
a je to porad stejny at tam mam 2 bombicky nebo 1...
1 vystrel = cca 0,5g -1g CO2
a je to porad stejny at tam mam 2 bombicky nebo 1...
vždycky ke konci ti bude klesat tlak a tak posledních 5 ran jde hodně dolů. Když budeš dávat 1 bombičku, budeš mít z každý bombičky 5 ran špatnejch. Když budeš ládovat po dvou bombičkách, budeš mít špatnejch 5 ran ze dvou bombiček. Tak co se vyplatí víc? 

proč pořád bombičky, bombičky.... stačí jedna velká, můžeš jí kdykoli zavřít, nebo sundat.
když budeš střílet na jednu tak dáš pár ran a zbytek vypustíš když bedeš dávat další plnou. Do konce to vyvystřílíš nikdy. respektive když jo tak můžeš pozbírat a znovu použít i vystřelené diabolky
když budeš střílet na jednu tak dáš pár ran a zbytek vypustíš když bedeš dávat další plnou. Do konce to vyvystřílíš nikdy. respektive když jo tak můžeš pozbírat a znovu použít i vystřelené diabolky