Foto Zbran? alias Pro milovn?ky fotografie II.
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Plánuješ pálit obouruč (jako štábní kapitán Morávek >> Lara Croft, všichni od Johna Woo) ?
Jestli jo, pochlub se (někdy) fotkami terče: já to zkoušel - a hrůza děs: nemířeně (jen "cíleně") od boku 1 pistolí běžně trefím mezinárodní pistolový: na 25 metrů občas, na 10 metrů pokaždé. S cvikem by se to asi hodně zlepšilo; k podobnému drilu ale nevidím důvod. Obouruč: i po vysypání zásobníků (z obou pistolí) často ani jedinou ránu v terči ani na 10metrů. Nebo leda náhodnou: na 10 metrů obouruč mám nyní rozptyl tak 1,5÷2 metry na výšku, 2÷3metry na šířku. Tj.: jistota zásahu siluety člověka (aspoň někam) je (u mne) tak na <3 metry vzdáleného. Obouruční palba se IMHO hodí (krom romantických filmů + na totální arkádové kravení) leda možná pro palbu na kontakt (když už je útočník na dosah ruky ÷ tělo na tělo): tedy po vyhlášení kódu "Broken arrow" / "Alamo" - jako poslední možnost odporu v nouzi, když se už všechno posere: pak 2-násob zvýšená kadence=ranivost buďto (dá-li Bůh, dostatečně) urychlí skon útočníka, nebo aspoň budu moci (přemožen) zhynout s dobrým pocitem, že zbylá munice byla zkonzumována (= nepadne do rukou nepříteli) - a tedy nebude zneužita ke Zlu.
Jestli jo, pochlub se (někdy) fotkami terče: já to zkoušel - a hrůza děs: nemířeně (jen "cíleně") od boku 1 pistolí běžně trefím mezinárodní pistolový: na 25 metrů občas, na 10 metrů pokaždé. S cvikem by se to asi hodně zlepšilo; k podobnému drilu ale nevidím důvod. Obouruč: i po vysypání zásobníků (z obou pistolí) často ani jedinou ránu v terči ani na 10metrů. Nebo leda náhodnou: na 10 metrů obouruč mám nyní rozptyl tak 1,5÷2 metry na výšku, 2÷3metry na šířku. Tj.: jistota zásahu siluety člověka (aspoň někam) je (u mne) tak na <3 metry vzdáleného. Obouruční palba se IMHO hodí (krom romantických filmů + na totální arkádové kravení) leda možná pro palbu na kontakt (když už je útočník na dosah ruky ÷ tělo na tělo): tedy po vyhlášení kódu "Broken arrow" / "Alamo" - jako poslední možnost odporu v nouzi, když se už všechno posere: pak 2-násob zvýšená kadence=ranivost buďto (dá-li Bůh, dostatečně) urychlí skon útočníka, nebo aspoň budu moci (přemožen) zhynout s dobrým pocitem, že zbylá munice byla zkonzumována (= nepadne do rukou nepříteli) - a tedy nebude zneužita ke Zlu.
Re: Foto Zbraní alias Pro milovníky fotografie II.
to ne-e
píšu,že naši ne moji.. (já + táta)

píšu,že naši ne moji.. (já + táta)
Nejhezčí ze všech ruských stěhovavých "ptáků" co znám je ruský TOK... TOK... TOK...., prostě TOKAREV !!!!!!!!!!!!!
Ještě poctivý ročník 1939 na svých číslech, není to skládačka jako ty puzzle kolem.
Ještě poctivý ročník 1939 na svých číslech, není to skládačka jako ty puzzle kolem.
Trochu jsem ti to zesvětlil

Tak zase ja niečo pridám do fóra, nieje to žiadna zvláštnosť, ale sú všetky v origo. stave s bezchybnými hlavňami z vnútra a z rôznych fabrík, byf cyq aj ac.
luboking..Tak to já možu. 

Lubo: neměl bys drásat mé staré oči i srdce takouvou krásou a ješte k tamu 3 x. Opravdu jedna z nejkrásnějších pistolí (alespoň podle mne).
Staouš mi dělá radost, flinta je ročník 1924, tav pušky je velice ucházející, vývrt taky, střelba na 50 m s přeládovanými včelkami
- Přílohy
-
- 3.JPG (75.72KiB)Zobrazeno 2821 x
-
- 2.JPG (73.19KiB)Zobrazeno 2821 x
-
- 1.JPG (70.58KiB)Zobrazeno 2821 x
Uznávám, že P 38 je skoro tak pěkná, jako PPK.... 

Svaťo: i to je pravda, ale nevím která je hezčí, asi obě stejně.
Na tom predsa nezáleží páni, ktorá z nich je krajšia, hlavne že nám robia svojou spoločnosťou radosť. Bodaj by ich bolo čo najviac.
-
- Kontaktovat uživatele:
Mě udělala radost tahle kráska
P08 S/42 1938
P08 S/42 1938
29-2 v 44 mag. v krásnom hlbkovom brunierungu, v upomienkovom balení. Na tak kvalitnú prácu sa fakt dobre pozerá.
I toto je nádherná klasika, jen si nejsem jistý, co ten 3" dělá při .44 Mag. s rukou, jinak by se mi též velmi líbil v trezouru.
Smiťák pěknej,ale drahej
Redhawk .44 mag 5,5''
Redhawk .44 mag 5,5''
Ruger Redhawk RH 445 , FN 24 , CZ 858